Solar

Kategoria poświęcona wykonawcom.

Moderatorzy: Jose, oldschool

Awatar użytkownika
Moltisanti

Re: Solar

Post autor: Moltisanti »

@LWD moxxi wykorzystuje to że solar dał przyzwolenie na branie wszystkiego co robi za prowo, bo kiedyś uskutecznił najgorsze prowo na świecie wkręcając że chce się zabić. Być może Solar nawet nie ma dziecka i teraz prowo o utracie dziecka to pokłosie prowa o posiadaniu dziecka, nie wiadomo
Łąsą pisze: 31 gru 2020, 19:13 prędzej nastąpi zmiana systemu monetarnego niż stopy wrócą do poziomu 3-4%
Awatar użytkownika
DJ_BOBO

Post autor: DJ_BOBO »

wiadomo. Panna z nim zerwała jeszcze w zeszłym roku
https://youtu.be/UD4lt6AOVZQ?si=LOyIBdPJUn8olTdV
PIERDOLONY HARDKOR DZIEWCZYNKOOO
RIVALDO111
Zbanowany

Post autor: RIVALDO111 »

Jeśli Beteo i Jan Rapowanie odchodzą co nawija Solar to serio tam się już mała grupka robi.

A tu jeszcze taki Adi Nowak czy Walczuk nie istnieją liczbowo.

To został tylko Kinny ZImmer i Fukaj /?/

:shock:
Siedzimy już nad tym trzy lata, bo obłęd to dar, a nie kara,Mówią nam jak mamy latać, ja wolałbym spotkać Ikara,Szczęście to tylko przywilej, szczęście to tylko na chwilę, szczęście cię zgubi,udusi,zabije i minie ,A w trakcie się wije jak żmije i gnije.
Patryk233

Post autor: Patryk233 »

moody pisze: 22 lut 2023, 17:39 wbrew opinii wiekszosci chlop ma w dyskografii sporo naprawde dobrze rozkminionych kawalkow i zaskakujaco szczerych/zabawnych/pomyslowych/blyskotliwych linijek
tak samo uważam, ten nowy kawałek to klimaty płyty Klub27 (swoją drogą całkiem dobrej płyty i pominiętej). Ja to widzę w ten sposób - starzy ziomkowie po prostu poszli na swoje, aby trzepać większą kasę (Uniwersal) i być niezależnym. Taka jest kolej rzeczy. Serio ktoś sądził, że 5-6 osobowa ekipa będzie całe życie trzymać się razem? Nie jest to możliwe, drogi się rozchodzą i to naturalne w życiu. A prawda jest taka, że SBM samo tworzyło sobie wizerunek rodziny, gdzie Białas na lewo i prawo chwalił się, że ze swoimi "synami" rozpierdala, to niech teraz mają jaja przyjąć na klatę odejście połowy wytwórni :dunno:
"Ich wollte immer nur verstanden werden und hinterlies zum Schluss verbrannte Erde" 💥
thcq22

Post autor: thcq22 »

Patryk233 pisze: 22 lut 2023, 18:43 to niech teraz mają jaja przyjąć na klatę odejście połowy wytwórni
no i chyba mają te jaja, bo niezależnie od tego co się działo w kuluarach, nie bije z tego kawałka żadna niechęć do chłopaków (na klipie są ci, których już nie ma w wytwórni, w kawałku tez pada że zawsze pokój jest dla nich otwarty)
RIVALDO111
Zbanowany

Wątpię żeby bylo im na rękę kłótnie z Matą,Bedoesem i Whitem którzy są gigantami fanbase w Polsce.

Zawsze się jeszcze przydadzą.
Siedzimy już nad tym trzy lata, bo obłęd to dar, a nie kara,Mówią nam jak mamy latać, ja wolałbym spotkać Ikara,Szczęście to tylko przywilej, szczęście to tylko na chwilę, szczęście cię zgubi,udusi,zabije i minie ,A w trakcie się wije jak żmije i gnije.
Awatar użytkownika
piernikowyskoczek

Post autor: piernikowyskoczek »

33 lata, dla Solara piękny wiek

Laik ogarnia rodzinę

Solar ma tylko Kinny Zimmer
rakieta_rakieta pisze: 16 kwie 2020, 19:20 Ja aż zadzwoniłem do inposta o chuj chodzi i mają lagi w pokazywaniu statusów, bo dziś w nocy stawiają nowy serwer
RIVALDO111
Zbanowany

Stracić żonę i dziecko , Bedoesa,White i Mate. Zostać z Kinny Zimmer.

Nie dziwię się że Solar popadł w doła.
Awatar użytkownika
yungXpaproch

Post autor: yungXpaproch »

kurwa no brzmi to troche przykro :lol:
nie wiem co wiecej powiedziec, ciekawy jestem czy sb juz jebnie na dobre czy cos jeszcze z tego bedzie
pzdr z farcikiem
obczaj se muzyczke synku :joint:
https://www.youtube.com/@yung_paproch
Awatar użytkownika
Luxair

Post autor: Luxair »

Przyjmijcie TomBa z powrotem
Brazilian rush hour commuters
Sold out organic kombucha
TSMC bottleneck futures
Very expensive computers
Patryk233

Luxair pisze: 22 lut 2023, 19:04 Przyjmijcie TomBa z powrotem
Jakieś to rozwiązanie i pewnie byłoby duże zainteresowanie, chociaż według mnie byłaby to słaba akcja. Odnawiać stare znajomości, bo ziomale, którzy generowali milionowe obroty poszli sobie w pizdu? W pizdzie miałbym takie relacje.
"Ich wollte immer nur verstanden werden und hinterlies zum Schluss verbrannte Erde" 💥
Patryk233

Luxair pisze: 22 lut 2023, 19:04 Przyjmijcie TomBa z powrotem
Jakieś to rozwiązanie i pewnie byłoby duże zainteresowanie, chociaż według mnie byłaby to słaba akcja. Odnawiać stare znajomości, bo ziomale, którzy generowali milionowe obroty poszli sobie w pizdu? W pizdzie miałbym takie relacje. Jak Tomb wróci i będą wspólne nagrywki, to japierdole. Nikt jakoś nie wpadł na ten pomysł, gdy Mata z Borkiem zjadali całą scenę wyświetleniowo, aby odnawiać stare kontakty.
Ostatnio zmieniony 22 lut 2023, 19:11 przez Patryk233, łącznie zmieniany 2 razy.
RIVALDO111
Zbanowany

Solar było nie olać Bambi to miałbyś nową gwiazdę rapu :joint:

Różowa to lepiej rozegrała.
ether

Post autor: ether »

Serio nikt tam sie odpowiednio po tylu latach finansowo nie zabezpieczyl, ze dalej ten label to jest najwazniejszy biznes i pomysl na zycie?
RIVALDO111
Zbanowany

Przecież Białas i Solar śpią na pieniądzach.
Awatar użytkownika
oldschool
Moderator

Post autor: oldschool »

@ether jestem ciekawy z czego wyciągnąłeś takie wnioski.
Ona mnie pyta skąd woń tej esencji
To zbita kula spod kutasencji
Awatar użytkownika
koxefer

Post autor: koxefer »

wyjebaliscie skale iloscia hot take'ow w tym temacie
Mój ojciec z Santiago Latino, a twój stary pijany Grzesio
freeRivaldo
ether

Post autor: ether »

oldschool pisze: 22 lut 2023, 19:16 @ether jestem ciekawy z czego wyciągnąłeś takie wnioski.
Wniosek z płaczu o ten label. Jak nie ma o co plakac, to o co taki ton? Wytwornia to nigdy nie byl nie wiadomo jak dlugotrwaly biznes, sukces polega na wykorzystywaniu trendów, trendy się zmieniają. Prosto odpuscilo i Wojtek Sokół nigdy nie płakał
Awatar użytkownika
oldschool
Moderator

Post autor: oldschool »

No fajnie, tylko to raczej Sokół jest tu wyjątkiem. Sam byś płakał gdyby ci zakręcili kurek z wielkim hajsem, bo prawdopodobnie mimo inwestowania hajsu gdzie indziej nigdy takiej złotego strzału już mieć nie będziesz.
Ona mnie pyta skąd woń tej esencji
To zbita kula spod kutasencji
Awatar użytkownika
Jasek

Post autor: Jasek »

piernikowyskoczek pisze: 22 lut 2023, 18:53 33 lata, dla Solara piękny wiek

Laik ogarnia rodzinę

Solar ma tylko Kinny Zimmer
Xdddd
cztery żubry i dwie kurwy
ODPOWIEDZ