Solar
- Moltisanti
Re: Solar
@LWD moxxi wykorzystuje to że solar dał przyzwolenie na branie wszystkiego co robi za prowo, bo kiedyś uskutecznił najgorsze prowo na świecie wkręcając że chce się zabić. Być może Solar nawet nie ma dziecka i teraz prowo o utracie dziecka to pokłosie prowa o posiadaniu dziecka, nie wiadomo
wiadomo. Panna z nim zerwała jeszcze w zeszłym roku
https://youtu.be/UD4lt6AOVZQ?si=LOyIBdPJUn8olTdV
PIERDOLONY HARDKOR DZIEWCZYNKOOO
PIERDOLONY HARDKOR DZIEWCZYNKOOO
-
RIVALDO111
- Zbanowany
Jeśli Beteo i Jan Rapowanie odchodzą co nawija Solar to serio tam się już mała grupka robi.
A tu jeszcze taki Adi Nowak czy Walczuk nie istnieją liczbowo.
To został tylko Kinny ZImmer i Fukaj /?/

A tu jeszcze taki Adi Nowak czy Walczuk nie istnieją liczbowo.
To został tylko Kinny ZImmer i Fukaj /?/
Siedzimy już nad tym trzy lata, bo obłęd to dar, a nie kara,Mówią nam jak mamy latać, ja wolałbym spotkać Ikara,Szczęście to tylko przywilej, szczęście to tylko na chwilę, szczęście cię zgubi,udusi,zabije i minie ,A w trakcie się wije jak żmije i gnije.
tak samo uważam, ten nowy kawałek to klimaty płyty Klub27 (swoją drogą całkiem dobrej płyty i pominiętej). Ja to widzę w ten sposób - starzy ziomkowie po prostu poszli na swoje, aby trzepać większą kasę (Uniwersal) i być niezależnym. Taka jest kolej rzeczy. Serio ktoś sądził, że 5-6 osobowa ekipa będzie całe życie trzymać się razem? Nie jest to możliwe, drogi się rozchodzą i to naturalne w życiu. A prawda jest taka, że SBM samo tworzyło sobie wizerunek rodziny, gdzie Białas na lewo i prawo chwalił się, że ze swoimi "synami" rozpierdala, to niech teraz mają jaja przyjąć na klatę odejście połowy wytwórni
"Ich wollte immer nur verstanden werden und hinterlies zum Schluss verbrannte Erde" 
no i chyba mają te jaja, bo niezależnie od tego co się działo w kuluarach, nie bije z tego kawałka żadna niechęć do chłopaków (na klipie są ci, których już nie ma w wytwórni, w kawałku tez pada że zawsze pokój jest dla nich otwarty)
-
RIVALDO111
- Zbanowany
Wątpię żeby bylo im na rękę kłótnie z Matą,Bedoesem i Whitem którzy są gigantami fanbase w Polsce.
Zawsze się jeszcze przydadzą.
Zawsze się jeszcze przydadzą.
Siedzimy już nad tym trzy lata, bo obłęd to dar, a nie kara,Mówią nam jak mamy latać, ja wolałbym spotkać Ikara,Szczęście to tylko przywilej, szczęście to tylko na chwilę, szczęście cię zgubi,udusi,zabije i minie ,A w trakcie się wije jak żmije i gnije.
- piernikowyskoczek
33 lata, dla Solara piękny wiek
Laik ogarnia rodzinę
Solar ma tylko Kinny Zimmer
Laik ogarnia rodzinę
Solar ma tylko Kinny Zimmer
rakieta_rakieta pisze: ↑16 kwie 2020, 19:20 Ja aż zadzwoniłem do inposta o chuj chodzi i mają lagi w pokazywaniu statusów, bo dziś w nocy stawiają nowy serwer
-
RIVALDO111
- Zbanowany
Stracić żonę i dziecko , Bedoesa,White i Mate. Zostać z Kinny Zimmer.
Nie dziwię się że Solar popadł w doła.
Nie dziwię się że Solar popadł w doła.
- yungXpaproch
kurwa no brzmi to troche przykro
nie wiem co wiecej powiedziec, ciekawy jestem czy sb juz jebnie na dobre czy cos jeszcze z tego bedzie
nie wiem co wiecej powiedziec, ciekawy jestem czy sb juz jebnie na dobre czy cos jeszcze z tego bedzie
Jakieś to rozwiązanie i pewnie byłoby duże zainteresowanie, chociaż według mnie byłaby to słaba akcja. Odnawiać stare znajomości, bo ziomale, którzy generowali milionowe obroty poszli sobie w pizdu? W pizdzie miałbym takie relacje.
"Ich wollte immer nur verstanden werden und hinterlies zum Schluss verbrannte Erde" 
Jakieś to rozwiązanie i pewnie byłoby duże zainteresowanie, chociaż według mnie byłaby to słaba akcja. Odnawiać stare znajomości, bo ziomale, którzy generowali milionowe obroty poszli sobie w pizdu? W pizdzie miałbym takie relacje. Jak Tomb wróci i będą wspólne nagrywki, to japierdole. Nikt jakoś nie wpadł na ten pomysł, gdy Mata z Borkiem zjadali całą scenę wyświetleniowo, aby odnawiać stare kontakty.
Ostatnio zmieniony 22 lut 2023, 19:11 przez Patryk233, łącznie zmieniany 2 razy.
-
RIVALDO111
- Zbanowany
Solar było nie olać Bambi to miałbyś nową gwiazdę rapu
Różowa to lepiej rozegrała.
Różowa to lepiej rozegrała.
-
RIVALDO111
- Zbanowany
Przecież Białas i Solar śpią na pieniądzach.
Wniosek z płaczu o ten label. Jak nie ma o co plakac, to o co taki ton? Wytwornia to nigdy nie byl nie wiadomo jak dlugotrwaly biznes, sukces polega na wykorzystywaniu trendów, trendy się zmieniają. Prosto odpuscilo i Wojtek Sokół nigdy nie płakał
No fajnie, tylko to raczej Sokół jest tu wyjątkiem. Sam byś płakał gdyby ci zakręcili kurek z wielkim hajsem, bo prawdopodobnie mimo inwestowania hajsu gdzie indziej nigdy takiej złotego strzału już mieć nie będziesz.
Ona mnie pyta skąd woń tej esencji
To zbita kula spod kutasencji
To zbita kula spod kutasencji