Stand-Up Comedy
Moderatorzy: gogi, con shonery
Re: Stand-Up Comedy
Jeff Bezos I to bangier w chuj i spiewam regularnie łącznie z solo na keyboardzie.
Wygrzeszam Cię, mordzia.
Dopiero dziś się dowiedziałem że zmarł Norm McDonald, wielka strata. Kilka mocarnych żartów, świetny specyficzny humor, szkoda że tak mało specialów. RIP
Oglądam co jakiś czas i nigdy nie przestanie bawić.Bolo pisze: ↑01 lut 2020, 22:10 No nie wiem, Bill to jednak taki mocno racjonalny konserwatywno-egoistyczny punkt widzenia gdzie jak ktoś nie wpierdala ci sie z czym to niech robią co chcą taki typowy stand up dla facetów i mnie bawi to jego wkurwienie na głupoty.
To mnie nigdy nie przestanie bawić, jak ten kolo moduluje pięknie głosem i wkłada życie w kukiełkę do tego dobre historie.
Wygrzeszam Cię, mordzia.
Chce ktoś kupić bilety na Please Stand Up we Wrocławiu? Mam dwie sztuki. Kupiłem za 280 zł, sprzedam za 250 zł. Jak coś to pw.
https://biletyna.pl/stand-up/Please-Sta ... vhEALw_wcB
28.11.2024
Edit: sprzedane
https://biletyna.pl/stand-up/Please-Sta ... vhEALw_wcB
28.11.2024
Edit: sprzedane
Cześć mordki, jacy są wg Was polscy stand uperzy godni polecenia?
- scam_sakawa
uważam, że stand up nie jest godny polecenia w ogóle
Wszystkie moje posty są wyłącznie fikcją literacką i nie mają żadnego pokrycia w rzeczywistości.
- ConeyIsland
- MalkoNTENT
Ostatnio jestem fanem improwizowanych rozmów, szczególnie formatu „z kartki” Michała Leji(chuj wie jak to odmienić). Nawet wybieram się w styczniu do Krakowa na jeden. Podsuńcie pomysł na jakiś temat kartki 
A jeśli chodzi o Polski stand up, ostatnio mało mnie śmieszy, nie zaskakuje zbytnio.
A jeśli chodzi o Polski stand up, ostatnio mało mnie śmieszy, nie zaskakuje zbytnio.
Malkontent to moje drugie imię odkąd dorosłem
No to poza Leją może podejdzie Ci Tomek Machnicki, Mieszko Minkiewicz albo Cezary Ponttefski? Damian Skóra też jest spoko
-
MonsieurHibou
Być może podpasuje ci format "Nie dla przyjemności", który robią moje ziomki. Improwizowane rozmowy o newsach i dupie maryny. Tutaj przykładowe odcinki, w których byłem gościnnie:MalkoNTENT pisze: ↑01 sty 2025, 18:21 Ostatnio jestem fanem improwizowanych rozmów, szczególnie formatu „z kartki” Michała Leji(chuj wie jak to odmienić). Nawet wybieram się w styczniu do Krakowa na jeden. Podsuńcie pomysł na jakiś temat kartki
Z podobnych formatów jest jeszcze "Litości" Machnickiego, Kasparka i Wolskiego.
@MonsieurHibou pozdrów w takim razie Kubusia i przekaż, że na forum o tematyce hip-hop ma wiernego fana od niedawna
-
MonsieurHibou
Podeślę mu screena z tą wypowiedzią, myślę, ze doceni.
- MalkoNTENT
@MonsieurHibou formatu „nie dla przyjemności” nie lubię. Jest za duży chaos, kilku na raz mówi, wszyscy się śmieją. Ciężko się ogląda. Natomiast „litości” oglądam regularnie. Czując jakiś dziwny dyskomfort słuchając ich historii z życia, nawet obrzydzenie bym powiedział. Ale bawią mnie i o co chodzi.
Malkontent to moje drugie imię odkąd dorosłem
- ConeyIsland
Idzie zaśmiać
Ponttefski, Zalewski, Kowalski, Fiedorczuk - to są zwierzęta, które żyją w Polsce
what jerzy what jerzy kurde