Może Białas?
Ten Typ Mes
Re: Ten Typ Mes
za dużo tu wszystkiego ludzie kochani
tu se fajnie poskłada na klasycznym bicie tu zaraz katharsis rozliczanie kurew z przeszłości, potem klasyczne mesowe śpiewanki, 4 zmiany bitu i z połową się gryzie,a na koniec zmiana priorytetów życiowych tacieżyństwo, treści którymi mes chce Cię zbombardować wystarczyłoby na płytę albo dwie.
Przesadził totalnie
tu se fajnie poskłada na klasycznym bicie tu zaraz katharsis rozliczanie kurew z przeszłości, potem klasyczne mesowe śpiewanki, 4 zmiany bitu i z połową się gryzie,a na koniec zmiana priorytetów życiowych tacieżyństwo, treści którymi mes chce Cię zbombardować wystarczyłoby na płytę albo dwie.
Przesadził totalnie
- FruitOffTheWall
mamy i komentarz stasiaka

a numer taki chujowy/sredni, za dużo kombinował i najebał tam niepotrzebnej warstwy tekstu

a numer taki chujowy/sredni, za dużo kombinował i najebał tam niepotrzebnej warstwy tekstu
Ostatnio zmieniony 24 gru 2022, 13:53 przez FruitOffTheWall, łącznie zmieniany 1 raz.
rip zioloziolo
Czas zapierdala? Może ziomie po koksie
Zapierdalala w Las Palmas, nie Europie Wschodniej
https://www.last.fm/user/Tommy_Ovocetti
owoc dziwko może wszystko
Czas zapierdala? Może ziomie po koksie
Zapierdalala w Las Palmas, nie Europie Wschodniej
https://www.last.fm/user/Tommy_Ovocetti
owoc dziwko może wszystko
Tez mi solarbialas przyszedl do glowy, w swoim czasie nabijali sie z mesa ze chwali sie wylapaniem wpierdolu
Dodano po 53 sekundach:
Swoja droga pono chyba tez zostal wyjebany na zbity pysk z wlasnej wytworni? To chyba nowy trend w polskim rapie
Dodano po 53 sekundach:
Swoja droga pono chyba tez zostal wyjebany na zbity pysk z wlasnej wytworni? To chyba nowy trend w polskim rapie
Tak jak pisze @Kacper, zaczyna się fajnie ale potem namnożenie tego co postanowił upchnąć Mes zaczyna przytłaczać i koniec końców wychodzi średniak
A co do wytworni to troche pojebana akcja
A co do wytworni to troche pojebana akcja
Belmondo pisze:Jestem człowiek demolka
Życie to ślizgawka, twoje życie to parodia
Przecież fajny kawałek o czym wy pierdolicie
I w chuj dziwna kapa z tą wytwórnią i z wywiadu o stasiaku
zawsze się wydawało że on tam jest na krzywy ryj i jego praca to bycie kumplem mesa i się okazało że to prawda 
I w chuj dziwna kapa z tą wytwórnią i z wywiadu o stasiaku
Wszystko jest kawałem oraz żartem
Wszystko już widziałem, co potrzebneXD
no białas w sumie by pasował
w ogóle ile Mes musiał zarobić przez ostatnie 15 lat, że sobie wypracował pozycję rentiera, to swoje mieszkanie, które pokazywał na instagramie ma z 80-100m2, więc na nie musiał wydać z 800k, skoro jest w stanie za nie wyżyć z wynajmu mieszkań, to na ten cel kolejne 3-4 mieszkania, jedno kupił jeszcze w okolicach tego jego pierwszego solo, no ale kolejne 3 musiał kupić w ostatnich latach, więc pewnie kolejne z 600-800k, do tego jeszcze jakieś w miarę spoko samochody (mercedesy, jaguary) ostatnio kupował, sporo podróżował po Ameryce północnej i południowej, dusigroszem nie był, pewnie sporo jadał i pił na mieście, więc za wszystko wychodzi co najmniej 2,5mln zł. od 2009 wydał 8-9 solowych płyt, z czego 3 uzyskały złoty status, więc mogł sprzedawać średnio 12k jednej, w sumie około 110k, z tego musiał wyżywić siebie i swoich dwóch kolegów z wytwórni, plus pewnie finansować niektóre mniej dochodowe projekty spod szyldu alko, stawiam, że z płyt zarobił z 1,2mln zł, drugą połowę musiał zarobić na koncertach, ciuchach i współpracach, gdzie te koncerty to często grał nieekonomicznie z żywym bandem, a na ciuchach i reszcie był jebany przez swoich współpracowników. więc wystarczy się zatsnaowić ile ostr, paluch czy kękę musieli zarobić przez osatatnie 10 lat, gdzie ich pojedyncze projekty sprzedawały się po 100k+ egzepmlarzy, a na koncerty jeżdżą w budżetowym składzie raper + dj + opcjonalnie hypeman
Biorąc pod uwagę jakim bucem jest Mes, to chciałbym poznać tę historię od drugiej strony przed wydawaniem wyroków.
Alkopoligamii nie szkoda, bo od lat to gówno nie wytwórnia, zresztą po czasie sam koncept Alkopoligamii i robienia z piciu alkoholu w dużych ilościach chuj wie czego to jedna z bardziej żałosnych rzeczy w PL rapie.
Alkopoligamii nie szkoda, bo od lat to gówno nie wytwórnia, zresztą po czasie sam koncept Alkopoligamii i robienia z piciu alkoholu w dużych ilościach chuj wie czego to jedna z bardziej żałosnych rzeczy w PL rapie.
Ona mnie pyta skąd woń tej esencji
To zbita kula spod kutasencji
@LWD no i niech mu się wiedzie, ale jak sobie pomyślę, że młodzi raperzy zarabiają w 2 lata tyle co kiedyś przez całą karierę starsi, a wychodzą afery o 2-3k za bit (albo zlecają reprodukcję, żeby było taniej) to ja pierdolę 
https://nodayzoff.pl/tnjhh-rozmowy/frag ... rozmowy-3/oldschool pisze: ↑24 gru 2022, 14:15 Biorąc pod uwagę jakim bucem jest Mes, to chciałbym poznać tę historię od drugiej strony przed wydawaniem wyroków.
Takie coś znalazłemUważam, że obraliśmy na starcie dość trudną drogę, bo dużo łatwiej byłoby budować wytwórnię na zasadzie: Eros i koledzy. Chcemy jednak mieć u siebie pełen przekrój sceny. Chcemy być różnorodni, żeby być wszędzie. Dla mnie prywatnie jest to też o tyle fajna sytuacja, że wcześniej w Alkopoligamii nie miałbym okazji wydać płyty Erosa czy Włodiego – choć z tym drugim kiedyś nawet wstępnie o tym rozmawialiśmy. Nie udajemy, że Def Jam jest rodzinną wytwórnią. Rodzinność jest fajna, ale na dość krótką metę.
- stratemirat
Mes pewnie też niezłe pieniążki zarobił na reklamowaniu Chivas Regal ostatnio
- gods bidness
Jak ta wytwórnia dogorywała, a wszyscy zajęli się prywatnymi biznesami, to trzeba było ją zamknąć i się rozejść. Jeśli jest tak w całości jak to przedstawia Mes, to nie czaję dwóch pozostałych. Zwłaszcza jakiegoś blokowania Mesa i nieoddania mu praw autorskich. Przecież on był dojną krową tej wytwórni, on przynosił zysk. Więc raz że to kurewstwo i niewdzięczność, to jeszcze trochę głupota, bo to Mes na wszystkie środki, żeby narzucać opinii publicznej narrację w tej kłótni.
Ten stasiak to wgl ma jakąś pracę oprócz bycia speakerem na legii?
W Newonce pracuje chyba, ale nie wiem jako kto.
Z października 2021
Łukasz Stasiak został head of project management Newonce.media. Pod sobą ma zespół project managerów, który do końca roku ma powiększyć się o nowe osoby.
Do jego zadań należeć będą m.in. utrzymywanie relacji z partnerami strategicznymi, koordynacja pracy zespołu oraz ocena potencjału komercyjnego projektów. Intensywna rekrutacja wiąże się z nową strategią firmy polegającą na zacieśnianiu współpracy z klientami kluczowymi i ograniczeniu liczby mniejszych kampanii.
No tak, tylko akurat temu witkowi narracja mesa paradoksalnie nie musi zaszkodzic, bycie cynicznym skurwielem przekładającym hajs nad przyjazn i przyzwoitosc jest akurat pożądane w tzw. majorsach
Dodano po 31 sekundach:
Dodano po 31 sekundach:
Na stanowisku dobra mordeczka
Klasyczna pierdolenie, gdzie nie wiesz co tak naprawdę robi. W Alkopoligamii też był kimś, a potem:

No ale nie ja go zatrudniam, także luzA Łukasz, mimo kilku pytań od audytora, nie był w stanie odpowiedzieć na pytanie o to, jaką ma rolę w naszej firmie.
Oprócz tego wiem że przed rozwiązaniem zespołu Rasmentalism Stasiak był ich Menago, oraz od paru lat jest ambasadorem biegu Red Bulla "Wings For Life"kapec pisze: ↑24 gru 2022, 14:40 Z października 2021
Łukasz Stasiak został head of project management Newonce.media. Pod sobą ma zespół project managerów, który do końca roku ma powiększyć się o nowe osoby.
Do jego zadań należeć będą m.in. utrzymywanie relacji z partnerami strategicznymi, koordynacja pracy zespołu oraz ocena potencjału komercyjnego projektów. Intensywna rekrutacja wiąże się z nową strategią firmy polegającą na zacieśnianiu współpracy z klientami kluczowymi i ograniczeniu liczby mniejszych kampanii.
RapCelownik.pl - Najwięcej Treści o Muzyce Rap i Kulturze Hip Hop
no chyba chodzi o Rasmentów właśnie i obstawiam, że to w czapce z ich logówą koncertował Stasiak z Mesem