Ten Typ Mes
Re: Ten Typ Mes
slaby numer, a potencjal byl, bo ich wspolne kawalki sprzed lat z reguly wypadaly bardzo fajnie
Jezu ale chujówka Mes
Belmondo pisze:Jestem człowiek demolka
Życie to ślizgawka, twoje życie to parodia
co to jest
piosenkarki niech swój punkt widzenia nakreślą
bo wiem tylko, że kochają i jak tęsknią
bo wiem tylko, że kochają i jak tęsknią
słyszałem wiele głosów, śmiech i płacz
poznałem wiele osób, których nie chcę znać
poznałem wiele osób, których nie chcę znać
Mes bywa bucowaty, ale zwrotki potrafi składać dojebane. Wróciłem do tego po latach i nadal dojebane.
"Ich wollte immer nur verstanden werden und hinterlies zum Schluss verbrannte Erde" 
- benzoabuser
- Zbanowany
^przeciez nudne to
znajdę wszystkie kurwy świata i rozjebie
!EXTRA ANNOTATION!
ALL OF MY POSTS ARE FICTION
!EXTRA ANNOTATION!
ALL OF MY POSTS ARE FICTION
fajny numer, lubię go na takich bitach pod warunkiem że nie pierdoli o dzieciach. no i ciekawe wersy o Alkopoligamii
RAP
w ogóle kozackie brzmienie
w ogóle kozackie brzmienie
Co za genialnie zrobiona strona na urządzenia mobilne
No ale i tak na kompie przeczytam bo ciekawy jestem co ten buc ma do powiedzenia.
No ale i tak na kompie przeczytam bo ciekawy jestem co ten buc ma do powiedzenia.
Ona mnie pyta skąd woń tej esencji
To zbita kula spod kutasencji
To zbita kula spod kutasencji
Piękny nawiązanie do numeru u Reda 
pojebana akcja z ta alkopoligamia i funflami, za ktorymi stal muremJose pisze: ↑24 gru 2022, 12:20 Wywiad, w którym mówi o końcu Alkopoligamii
https://open.fm/muzyka/nie-zostane-kapi ... 197483872a
Teledysk wleciał też na YouTube.
Ten Typ Mes - Ten Typ `22 (prod. by Kuba Więcek)
Smutny wywiad odnośnie do tego, jak Mesa potraktowali byli koledzy, którzy wyrzucili go z własnej wytwórni. Teraz tylko czekać na oświadczenia Stasiaka i pana Head of Def Jam Recordings Poland.
Ten Typ Mes - Ten Typ `22 (prod. by Kuba Więcek)
Smutny wywiad odnośnie do tego, jak Mesa potraktowali byli koledzy, którzy wyrzucili go z własnej wytwórni. Teraz tylko czekać na oświadczenia Stasiaka i pana Head of Def Jam Recordings Poland.

Dobry kawałek, szkoda sytuacji z Alko, ale chłop jest w dobrej sytuacji finansowej skoro od 2 lat nie wydał żadnej płyty i nie koncertuje.
"Ich wollte immer nur verstanden werden und hinterlies zum Schluss verbrannte Erde" 
A Stasiak musi zarabiac na życie w newonce xD
na czyje koncerty chodził Stasiak? bo w sumie kojarzę tylko Meza i stoprocent jako podmioty, z którymi Mes miał kosę, to co Stasiak chodził na koncerty Meza?Zwróciłem kiedyś Łukaszowi uwagę na to, że chodzi na koncerty składów rapowych, które mnie otwarcie krytykują i jeszcze pieje w social mediach jak to się doskonale bawi. Albo, że jako hypeman gra mój koncert w czapce konkurencyjnej, ale bardzo wtedy modnej ekipy, choć czapek z naszym logo miał z tuzin.