Young Leosia

Kategoria poświęcona wykonawcom.

Moderatorzy: Jose, oldschool

Awatar użytkownika
wujot
ave

Re: Young Leosia

Post autor: wujot »

Tak czytałem kilka dni te wasza dyskusje aż postanowiłem to odpalić

jak nie słuchałeś wczesniej to nie włączaj bo gówno straszne tego się słuchać nie da
WÓDA KOKS KOBIETY
LEGIA SPORT BALETY

#FREE FROMAGE
Awatar użytkownika
LuckyLuke

Post autor: LuckyLuke »

no jest turbo dramat
Patryk233

Post autor: Patryk233 »

yungXpaproch pisze: 27 lis 2022, 1:44 ludzie sie nie przebijaja do mainstreamu teraz bo sie przebijaja do underu,
Kogo polecasz z podziemia
"Ich wollte immer nur verstanden werden und hinterlies zum Schluss verbrannte Erde" 💥
Awatar użytkownika
yungXpaproch

Post autor: yungXpaproch »

@Patryk233 tak pierwsze co przychodzi do glowy
Spoiler

pzdr z farcikiem
obczaj se muzyczke synku :joint:
https://www.youtube.com/@yung_paproch
Awatar użytkownika
przedszkolanek

Post autor: przedszkolanek »

Jose pisze: 27 lis 2022, 10:24 przedszkolanek, co przyjmujesz za szeroki mainstream w takim razie, bo ciężko się wpasować w Twoją definicję
a bo ja wiem w sumie, na pewno nie asthma, który przez większość kariery (za wyjątkiem dwóch singli) wykręca po kilka tysięcy wyświetleń na yt
Awatar użytkownika
Jose
Brak Kultury

Post autor: Jose »

ano właśnie, tu gdzieś pewnie trzeba jakichś kilku czynników do wzięcia pod uwagę typu wyświetlenia x koncerty x rozpoznawalność poza gatunkiem, no ja bym tego vkiego i white widow raczej dopasował do tego 2021-2022, bo ja wiem, że my słuchaliśmy wcześniej, ale dopiero teraz są wszędzie, dodać do tego Alberto (chociaż głowny singiel 2020, ale w remizy w zeszłym roku podbijał), Josefa, może którego jeszcze GM2Lowca, Sentino, który przecież wjechał w ścisły main dopiero teraz, Kukona, Sobla, Gibbsa, jakiegoś kurwa E V z dupy, co robili miliony non stop - także imo wciąż jest przemiał, jedni wpadają, drudzy wypadają, inni wracają, jeszcze inni robią miliony, ale nie nikt ich chyba nie ma za mainstream (Polska Wersja, TKM, B.R.O czy kurwa Nowator). trudno bez jakiejś dokładnie opisanej metodyki to zmierzyć, ale znowu imo nowe ksywki pojawiaja się zarówno w mainstreamie, jak i w alternatywie

no i wracając do punktu wyjścia, to jednak 2021 był dla Osy i Szczyla rokiem, w którym grali wszędzie i dla mnie to jest to wejście do mainstreamu
2rzyn pisze: 20 sty 2024, 9:32 Dlaczego Tede Królem Jest
Awatar użytkownika
Bryx Fenrir

Post autor: Bryx Fenrir »

O matko i córko jakie to było fatalne.
Awatar użytkownika
oldschool
Moderator

Post autor: oldschool »

oldschool pisze: 26 lis 2022, 16:57
yungXpaproch pisze: 26 lis 2022, 16:13
oldschool pisze: 26 lis 2022, 15:10 Na Spotify zle wyświetla przez pierwsze dni, tym bym się nie sugerował.
dane nie sa live tylko sa aktualizowane co iles tam po prostu ale nawet jesli sa sprzed paru godzin to i tak obecnie wiecej niz 15k odsluchow nie zrobila
Imo więcej zrobiła, ten numer jest na 8 miejscu na najpopularniejszej playliscie z polskim rapem. Za 2 dni zobaczycie, że na liczniku Spotify będzie z 80 koła.
Mówiłem.
Spoiler
Obrazek
Ona mnie pyta skąd woń tej esencji
To zbita kula spod kutasencji
Awatar użytkownika
przedszkolanek

dawniej w 3 dni robiła kilka milionów
Awatar użytkownika
emcess

Post autor: emcess »

yungXfarmazon znowu obraża gwiazdę duzego formatu tylko dlatego, że nie jest young igim
lygrys pisze: 02 lip 2023, 20:03 Myślisz kurwo, że jesteś zabawny
Awatar użytkownika
oldschool
Moderator

Post autor: oldschool »

przedszkolanek pisze: 28 lis 2022, 13:43 dawniej w 3 dni robiła kilka milionów
Na Spotify? Dowody jakieś? I kilka to znaczy max 2 jak już?
Ona mnie pyta skąd woń tej esencji
To zbita kula spod kutasencji
Awatar użytkownika
przedszkolanek

ogólnie na yt i streamingi

teraz ma 200-300k
Sotnikov

Post autor: Sotnikov »

Nie taki zły ten numer, lepszy od każdego, który nagrała do tej pory, technicznie słychać progres według mnie, jakby większa świadomość tego, co chce zrobić. Hejty oczywiście przesadzone, liczby co najmniej zaskakujące.
Kalom

Post autor: Kalom »

a ty jesteś pewny że ci sie wyspy przypadkiem nie włączyły? :huh:

przecież to najgorsze co nagrała i z 3 tiery niżej od muzyki jupiterów
Awatar użytkownika
yungXpaproch

Post autor: yungXpaproch »

emcess pisze: 28 lis 2022, 13:43 yungXfarmazon znowu obraża gwiazdę duzego formatu tylko dlatego, że nie jest young igim
a chuj ci w dupe :lol:
@oldschool niech ci bedzie. chociaz i tak to glownie przez to, ze ludzie sie zaczeli dowiadywac pozniej o numerze, chociaz liczby nie sa ekstremalnie zalosne to i tak sa duzo duzo mniejsze od jej poprzednich wynikow i bedzie to widac bardziej z czasem, bo ten numer nie nabije milionow wyswietlen, nawet o jeden milion bedzie ciezko bo nikt do niego nie wroci, a niektorzy nawet nie sprawdza po uslyszeniu od znajomego ze jest chujowy
pzdr z farcikiem
obczaj se muzyczke synku :joint:
https://www.youtube.com/@yung_paproch
Awatar użytkownika
SiNi

Post autor: SiNi »

„bo nikt do niego nie wroci, a niektorzy nawet nie sprawdza po uslyszeniu od znajomego ze jest chujowy”

Dopisałbym ten farmazon do „muzyki bez wokalu” i jeszcze jeden i będzie hat trick.
Awatar użytkownika
Jiigsi
good kid

Post autor: Jiigsi »

podoba ci się @SiNi? daj recenzję brakowało tu twojego głosu, w jaki sposób bas muska membrany?
last.fm

She gon' make me feel nice, jiggy jiggy on deck
I got bare gyal 'round, jiggy jiggy on deck
Awatar użytkownika
przedszkolanek

sini w trakcie mundialu ewidentnie słucha mgk
nie poznaję uzytnika
Awatar użytkownika
emcess

Post autor: emcess »

yungXpaproch pisze:
emcess pisze: 28 lis 2022, 13:43 yungXfarmazon znowu obraża gwiazdę duzego formatu tylko dlatego, że nie jest young igim
a chuj ci w dupe Obrazek
[mention]oldschool[/mention] niech ci bedzie. chociaz i tak to glownie przez to, ze ludzie sie zaczeli dowiadywac pozniej o numerze, chociaz liczby nie sa ekstremalnie zalosne to i tak sa duzo duzo mniejsze od jej poprzednich wynikow i bedzie to widac bardziej z czasem, bo ten numer nie nabije milionow wyswietlen, nawet o jeden milion bedzie ciezko bo nikt do niego nie wroci, a niektorzy nawet nie sprawdza po uslyszeniu od znajomego ze jest chujowy
zrobi się viral na tiktoku i będzie miała więcej wyświetleń niż twoi idole piesku
lygrys pisze: 02 lip 2023, 20:03 Myślisz kurwo, że jesteś zabawny
Patryk233

Post autor: Patryk233 »

Pamiętam, jak ten kawałek wychodził to moją uwagę przykuła typiara w różowych włosach. Kozacko się poruszała, było czuć że jara się tą muzą, czuje te gówno. Wtedy nie wiedziałem, że to Leosia.

Wgl dobry kawałek, brakuje takiego Żaby.
"Ich wollte immer nur verstanden werden und hinterlies zum Schluss verbrannte Erde" 💥
ODPOWIEDZ