Mistrzostwa Świata Katar 2022
Moderatorzy: Sidd, Cz4rny1337
Re: Mistrzostwa Świata Katar 2022
bardzo mnie cieszy, że nie ma na ślizgawce żadnych odszczepieńców, którzy kibicują anglii (u mnie nienawiść jeszcze od lat 90 kiedy trafialiśmy na tych pedałów w każdych eliminacjach i lali nas w każdym meczu), ale jakich człowiek musi mieć rodziców i być tak zdegenerowanym żeby kibicować niemcom
dla drużyny wezmę wyrok na klatę
----
prawdziwe białasy na forum ślizgawka wolący cycki od dupy: mancipium, phobos, OmarStooleyman, jajca, kapper1, aleksy, Deyker, ART, camzatizbak, mas, Korben Dallas, fifi, pardon (?)
----
prawdziwe białasy na forum ślizgawka wolący cycki od dupy: mancipium, phobos, OmarStooleyman, jajca, kapper1, aleksy, Deyker, ART, camzatizbak, mas, Korben Dallas, fifi, pardon (?)
Ja bym nawet kibicował Anglikom, bo mają fajne pokolenie, ale Southgate obrzydził mi tę reprezentację. I co mi kurwo zrobisz?
Anglia Niemcy Francja odwiecznie trzy córy Koryntu
Hiszpania Belgia neutral
Holendrzy do boju i Chorwacja
Hiszpania Belgia neutral
Holendrzy do boju i Chorwacja
cztery żubry i dwie kurwy
ja zawsze wszystkiego najgorszego Niemcom życzę więc nie generalizuj
Anglikom będę kibicował właśnie jak wyjebią Southgate'a, wróci James czy Chilwell, to mogą mieć fajną epkę, a teraz niech szybko zawijają do domu i Mount czy Gallagher niech trenują z Chelsea sobie.
- zemsta1camzata
Pudłojajca pisze:Wystarczy byc ze slaska, pomorza, mazur albo opola
Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk Pro
jaki dresscode? w klubie w dresach
za nogawką ukryta jest maczeta
za nogawką ukryta jest maczeta
scaloni zrobisz to wariacie, wierze
♫ Beefing with my chick while I'm in jail ♫
Ale co pudło? Przecież ani nie napisałem, że wszyscy ludzie stamtąd kibicują Niemcom, ani nie napisałem, że ludzie spoza tych rejonów nie kibicują, podstawy logikizemsta1camzata pisze: ↑10 lis 2022, 22:07Pudłojajca pisze:Wystarczy byc ze slaska, pomorza, mazur albo opola
Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk Pro
Nie wiem czemu pytasz, przecież osąd już poszedł w światexyou pisze:To co chłopaki, trzy mecze i do domu, czy jednak 4 mecze bo z takim gównianym Meksykiem to będzie ciężki wstyd przegrać...
- scam_sakawa
Co mają rodzice do tego, że podoba mi się niemiecka piłka i lubię piłkarzy tej reprezentacji? Mają ciągłość w dostarczaniu do kadry nowych pokoleń zawodników i bardzo mi imponuje takie pragmatyczne i długofalowe podejście. Nie mieszam w tym przypadku historii ze sportem, ot co.
Wszystkie moje posty są wyłącznie fikcją literacką i nie mają żadnego pokrycia w rzeczywistości.
a słuchalem sobie akurat piosenki toten hosen - bayern, bo płynnie porozumiewam się językami wrogów i pomyślałem a huj będę bardzo oryginalny jak przetlumaczę tę zwrotkę, która akurat leci tylko dam kibicowanie niemcom, a nie bayernowi, no bo akurat nie jest to popularna opcja w polsce
tak naprawdę to każdy niech kibicuje komu chce, saturnowi ramienskoje, ligers fc, whatever
tak naprawdę to każdy niech kibicuje komu chce, saturnowi ramienskoje, ligers fc, whatever
dla drużyny wezmę wyrok na klatę
----
----
moja ex też słuchała toten hosen 
Jeden szaman powie tak, inny szaman powie nie
Fatma Samoura - pierwsza kobieta na stanowisku sekretarza generalnego FIFA przekazała w rozmowie z AFP dość zaskakującą nowinę. Senegalczycy po kontuzji swojego lidera, zamierzają pokusić się o radykalne kroki. O pomoc w leczeniu Mane poproszeni zostali... najlepsi senegalscy szamani. Chociaż sytuacja brzmi kuriozalnie, piłkarz Bayernu ma znaleźć się na ogłoszonej w piątek liście powołanych, a w najbliższych dniach szamani "powalczą", by postawić go na nogi.
Zgody: Leo Messi (z wyłączeniem meczów z Polską), Stany Zjednoczone, Kostaryka, Ghana
Układy: Australia, Kanada, Artur Jędrzejczyk i Mati Wieteska, Filip Mladenovic (chociaż Serbom chuj w dupę, o czym za chwilę)
Kosy: Anglia, Portugalia i Serbia
Układy: Australia, Kanada, Artur Jędrzejczyk i Mati Wieteska, Filip Mladenovic (chociaż Serbom chuj w dupę, o czym za chwilę)
Kosy: Anglia, Portugalia i Serbia
trójkąt bermudzki wola mokotów
Zgody: Argentyna, Polska
Kosy: Anglia, Francja, Niemcy, Holandia
Kosy: Anglia, Francja, Niemcy, Holandia
Oficjalnie w kadrze zespołu się znalazł więc może możekapec pisze: ↑11 lis 2022, 4:40Jeden szaman powie tak, inny szaman powie nie
Fatma Samoura - pierwsza kobieta na stanowisku sekretarza generalnego FIFA przekazała w rozmowie z AFP dość zaskakującą nowinę. Senegalczycy po kontuzji swojego lidera, zamierzają pokusić się o radykalne kroki. O pomoc w leczeniu Mane poproszeni zostali... najlepsi senegalscy szamani. Chociaż sytuacja brzmi kuriozalnie, piłkarz Bayernu ma znaleźć się na ogłoszonej w piątek liście powołanych, a w najbliższych dniach szamani "powalczą", by postawić go na nogi.
Dodano po 56 minutach 19 sekundach:
Hiszpanie chyba bez niespodzianek większych, Kepa pewnie i tak by nie grał a tak się chociaż doleczy na spokojnie
Jak bez niespodzianek, przecież wziął Ansu Fatiego który kiepsko wygląda. Ramosa powinien wziąć, przydałby się gość z takim mentalem. Dziwi trochę niechęć do Grimaldo.
dobrze ze thiago nie wzial, jest szansa ze sie nie polamie
https://www.discogs.com/seller/bialystok/profile - kup se winyla
https://iwoski.pl/sklep - tu też
https://rateyourmusic.com/~Horry - a tu se oceniam muzyczke
https://iwoski.pl/sklep - tu też
https://rateyourmusic.com/~Horry - a tu se oceniam muzyczke