Mistrzostwa Świata Katar 2022

Wszystkie ulubione dyscypliny sportowe w jednym miejscu. Nieważne, którą piłkę wolisz.

Moderatorzy: Sidd, Cz4rny1337

Awatar użytkownika
jajca

Re: Mistrzostwa Świata Katar 2022

Post autor: jajca »

pardon pisze: 09 lis 2022, 21:00 imo to jest najsympatyczniejsze pokolenie zabojadow ever za naszego zycia
sympatyczne? Jeden nalicza ziomka z druzyny, drugi nie dojezdza na treningi bo gral w gierke na konsoli cala noc, trzeci primadonna bawi sie w prezesa klubu, zbieranina patusow, cwaniaczkow i pizdeczek
saturn pisze: 11 lis 2025, 21:56 jądra muszą być wyczyszczone z nasienia
Bartuz

Post autor: Bartuz »

pardon pisze: 09 lis 2022, 21:00 zupelnie nie kumam skad w ludziach tyle pogardy wobec francuzow, imo to jest najsympatyczniejsze pokolenie zabojadow ever za naszego zycia, no chyba ze wiecej sympatii budzila repka z psem nasrim, albo henrym ktory reka przepchal baraze z irlandczykami to wtedy nie pogadamy

od dziecka serce w niezmiennych barwach: hiszpania i holandia esa
Francja z 2006 jedna miłość, chyba, że miałeś wtedy 5 lat to masz prawo nie kojarzyć.
Zgody: Serbia
Układy: Szwajcaria
Kosy: Francja, Anglia
Awatar użytkownika
samir

Post autor: samir »

pardon to twardy staroszkolniak także przepraszam bardzo ale he knows
jajca pisze: 09 lis 2022, 21:38
pardon pisze: 09 lis 2022, 21:00 imo to jest najsympatyczniejsze pokolenie zabojadow ever za naszego zycia
sympatyczne? Jeden nalicza ziomka z druzyny, drugi nie dojezdza na treningi bo gral w gierke na konsoli cala noc, trzeci primadonna bawi sie w prezesa klubu, zbieranina patusow, cwaniaczkow i pizdeczek
tutaj jednak racja, to pokolenie jebać
Bisclavret

Post autor: Bisclavret »

nie wiem jak można powiedzieć o tych Francuzach cokolwiek pozytywnego, bardziej do pieca tylko Anglicy. Sympatia dla Francuzów skończyła się u mnie wraz z karierą Zidana

Kibicowałbym Włochom no ale kurwa wiadomo jak jest, dlatego zestaw Dania Chorwacja Argentyna plus w trakcie turnieju pewnie ktoś wyjdzie. Chuj do dupy Anglia, Francja i drugi raz Anglia.
pardon

Post autor: pardon »

no jak nie lubicie kylianka to mówcie od razu okok, zresztą wkraczamy na grząski grunt, bo mimo całego uwielbienia do zizu tamta repka francji była totalnie obojętna co zrobisz nic nie zrobisz

dopóki grizzi nie zakończy reprezentacyjnej kariery mają we mnie cichego szalikowca i wbijam huja że musi dzielić szatnie z pogba czy dembouzem
Awatar użytkownika
mql
Moderator

Post autor: mql »

samir pisze: 09 lis 2022, 21:25mql czego walia
kurdebalans no jakoś nie mam sympatii do tych wyrobników, irytuje mnie ich fartowne wygrywanie ostatnio, a za euro 2016 mój jad zazdrości wciąż mnie pożera od środka grrr
pardon pisze: 09 lis 2022, 21:29 mql a powiedz kogo bardziej nienawidzisz walijczykow czy lukasza warzeche
trudne się wylosowalo, ale jeśli mam wybierać to ni CH jaszczur Bale z ekipą wygrywają, byleby ten pucolowaty kutasiarz był dołem
Awatar użytkownika
rozklad_gaussa

Post autor: rozklad_gaussa »

jajca pisze: 09 lis 2022, 21:38
+1 oczywiscie
a u mnie zgody: hiszpania, urugwaj, dania
kosy: anglia, francja, katar
Twórca wątku Civil War w USA na forum cohones. Chcesz dymy? Zapraszam.
Awatar użytkownika
kapec

Post autor: kapec »

Bisclavret pisze:Sympatia dla Francuzów skończyła się u mnie wraz z karierą Zidana.
Oj jak podbijam.

Anglia, Niemcy, Argentyna, Hiszpania kill

Reszta jakoś mnie nie grzeje na tyle żeby specjalnie kibicować, ale gdybym miał wybrać z Europy to Chorwacja, z Ameryki Urugwaj.
Kalom

Post autor: Kalom »

francuzom kibicować niekoniecznie, ale piękny oli ziru mógłby strzelić jakąś bramkę turnieju
pardon

Post autor: pardon »

Spoiler
humorek z rana
Awatar użytkownika
sztyc

Post autor: sztyc »

pamiętam tę sytuację i tu się sędzia obsrał jak webb w 2010 kiedy nie dał czerwonej de jongowi, ojej jak tu mam dać czerwoną albo karnego w takim meczu, jeszcze chyba sędzia dzban faul na bramkarzu podyktował i huj, nie no karny i żółta dla neuera ewidentna, wpierdolił się w niego prawie jak schumacher w tego francuza w 82

w ogóle neuer na jakim fuksie kilka kluczowych meczów na mundialach przeszedł, zastanawiałem się np. kiedyś czemu nie spotkał go podobny ostracyzm fair play jak henry'ego po ręce z irlandią wtedy gdy doskonale widział, że lampard mu wjebał bramę od poprzeczki, która wylądowała metr za linią bramkową, a on wyjebał piłę w pole i udawał, że nic się nie stało, może dlatego, że nikt nigdy nie będzie oczekiwał od niemca, że spoko się zachowa
dla drużyny wezmę wyrok na klatę
----
prawdziwe białasy na forum ślizgawka wolący cycki od dupy: mancipium, phobos, OmarStooleyman, jajca, kapper1, aleksy, Deyker, ART, camzatizbak, mas, Korben Dallas, fifi, pardon (?)
Awatar użytkownika
bronek

Post autor: bronek »

Kibicowanko Hiszpanom, Argentynie, Japonii i ofc Polsce. Reszta raczej obojetna ewentualnie katar i kamerun moga wypierdalac, pierwsi za wiadomo co a drudzy za te niepotrzebne kozaczenie prezesa i jego kompleksy mniejszosci ha tfu
przyszedłem się tu napierdalać a nie kurwa jakieś Ania powiedziała czy kurwa Klaudia
Jem pizzę, piszę teksty, teraz jestem w prime jak Szczęsny
Szacunek za bycie sobą i za wersy
Wy tak bardzo się staracie, że każdy jest pierwszy lepszy
Awatar użytkownika
wujot
ave

Post autor: wujot »

Spoiler
Obrazek
Spoiler
Obrazek
z miesiąc temu takie cztery kupony postawiłem na fazę grupową
Śnieg Garbatym Nosom
Awatar użytkownika
jajca

Post autor: jajca »

jakiego prezesa jak to Samuel Eto'o, on jest kozakiem to ma prawo kozaczyc
saturn pisze: 11 lis 2025, 21:56 jądra muszą być wyczyszczone z nasienia
Awatar użytkownika
retriakaretrox

Post autor: retriakaretrox »

moja serdeczna przyjaciółka Wiola, którą z tego miejsca pozdrawiam postawiła kilka tygodni temu pod wpływem paru kieliszków etylowego płynu soczysty tysiąc złotych na wyjście Kataru z grupy

e: do wyjęcia około 5k
ja się nie ślizgam, ja się ślizgawkuje
Awatar użytkownika
maciek

Post autor: maciek »

Oprócz Polski kibicuję tradycyjnie Niemcom, jakichś ewidentnych kos nie stwierdzono, wyjdzie w trakcie turnieju.
Awatar użytkownika
sztyc

Post autor: sztyc »

i myślę, że wiola ma na to całkiem spore szanse, mane wyleciał no i tam mogą lecieć wałki na poziomie koreańców 2002 (tę drużynę też jebać do końca życia za te ohydne przekręty z włochami i hiszpanią)
dla drużyny wezmę wyrok na klatę
----
prawdziwe białasy na forum ślizgawka wolący cycki od dupy: mancipium, phobos, OmarStooleyman, jajca, kapper1, aleksy, Deyker, ART, camzatizbak, mas, Korben Dallas, fifi, pardon (?)
Mateusz

Post autor: Mateusz »

Nie jest jeszcze pewne czy wyleciał Mane, podobno spore szanse, że zagra.
Awatar użytkownika
mas

Post autor: mas »

Przecież wynik dla Kataru nie ma żadnego znaczenia, zatem krecenie tak grubego wała na oczach całego świata nie miałoby totalnie sensu, chyba że ktoś celowo chce sabotować FIFĘ
CobraBOY pisze: 25 wrz 2025, 17:43 to juz wolę polecieć na ręcznym albo zaczepić jakąś bezdomną czy emerytkę
porter

Post autor: porter »

sztyc pisze: 10 lis 2022, 10:39 pamiętam tę sytuację i tu się sędzia obsrał jak webb w 2010 kiedy nie dał czerwonej de jongowi, ojej jak tu mam dać czerwoną albo karnego w takim meczu, jeszcze chyba sędzia dzban faul na bramkarzu podyktował i huj, nie no karny i żółta dla neuera ewidentna, wpierdolił się w niego prawie jak schumacher w tego francuza w 82

w ogóle neuer na jakim fuksie kilka kluczowych meczów na mundialach przeszedł, zastanawiałem się np. kiedyś czemu nie spotkał go podobny ostracyzm fair play jak henry'ego po ręce z irlandią wtedy gdy doskonale widział, że lampard mu wjebał bramę od poprzeczki, która wylądowała metr za linią bramkową, a on wyjebał piłę w pole i udawał, że nic się nie stało, może dlatego, że nikt nigdy nie będzie oczekiwał od niemca, że spoko się zachowa
Nie no, chłopie, czego ty oczekujesz? Przecież piłkarzyki przy każdym aucie, rożnym czy zwykłym faulu wciskają kit i zawsze piłka dla nich, zawsze czyste wejście. Tak na szybko to przypomina mi się tylko Klose, który chyba już grając w Lazio przyznał się sędziemu, że strzelił bramkę ręką.
ODPOWIEDZ