sympatyczne? Jeden nalicza ziomka z druzyny, drugi nie dojezdza na treningi bo gral w gierke na konsoli cala noc, trzeci primadonna bawi sie w prezesa klubu, zbieranina patusow, cwaniaczkow i pizdeczek
Mistrzostwa Świata Katar 2022
Moderatorzy: Sidd, Cz4rny1337
Re: Mistrzostwa Świata Katar 2022
Francja z 2006 jedna miłość, chyba, że miałeś wtedy 5 lat to masz prawo nie kojarzyć.pardon pisze: ↑09 lis 2022, 21:00 zupelnie nie kumam skad w ludziach tyle pogardy wobec francuzow, imo to jest najsympatyczniejsze pokolenie zabojadow ever za naszego zycia, no chyba ze wiecej sympatii budzila repka z psem nasrim, albo henrym ktory reka przepchal baraze z irlandczykami to wtedy nie pogadamy
od dziecka serce w niezmiennych barwach: hiszpania i holandia esa
Zgody: Serbia
Układy: Szwajcaria
Kosy: Francja, Anglia
pardon to twardy staroszkolniak także przepraszam bardzo ale he knows
tutaj jednak racja, to pokolenie jebać
-
Bisclavret
nie wiem jak można powiedzieć o tych Francuzach cokolwiek pozytywnego, bardziej do pieca tylko Anglicy. Sympatia dla Francuzów skończyła się u mnie wraz z karierą Zidana
Kibicowałbym Włochom no ale kurwa wiadomo jak jest, dlatego zestaw Dania Chorwacja Argentyna plus w trakcie turnieju pewnie ktoś wyjdzie. Chuj do dupy Anglia, Francja i drugi raz Anglia.
Kibicowałbym Włochom no ale kurwa wiadomo jak jest, dlatego zestaw Dania Chorwacja Argentyna plus w trakcie turnieju pewnie ktoś wyjdzie. Chuj do dupy Anglia, Francja i drugi raz Anglia.
no jak nie lubicie kylianka to mówcie od razu okok, zresztą wkraczamy na grząski grunt, bo mimo całego uwielbienia do zizu tamta repka francji była totalnie obojętna co zrobisz nic nie zrobisz
dopóki grizzi nie zakończy reprezentacyjnej kariery mają we mnie cichego szalikowca i wbijam huja że musi dzielić szatnie z pogba czy dembouzem
dopóki grizzi nie zakończy reprezentacyjnej kariery mają we mnie cichego szalikowca i wbijam huja że musi dzielić szatnie z pogba czy dembouzem
kurdebalans no jakoś nie mam sympatii do tych wyrobników, irytuje mnie ich fartowne wygrywanie ostatnio, a za euro 2016 mój jad zazdrości wciąż mnie pożera od środka grrr
trudne się wylosowalo, ale jeśli mam wybierać to ni CH jaszczur Bale z ekipą wygrywają, byleby ten pucolowaty kutasiarz był dołem
- rozklad_gaussa
+1 oczywiscie
a u mnie zgody: hiszpania, urugwaj, dania
kosy: anglia, francja, katar
Twórca wątku Civil War w USA na forum cohones. Chcesz dymy? Zapraszam.
Oj jak podbijam.Bisclavret pisze:Sympatia dla Francuzów skończyła się u mnie wraz z karierą Zidana.
Anglia, Niemcy, Argentyna, Hiszpania kill
Reszta jakoś mnie nie grzeje na tyle żeby specjalnie kibicować, ale gdybym miał wybrać z Europy to Chorwacja, z Ameryki Urugwaj.
francuzom kibicować niekoniecznie, ale piękny oli ziru mógłby strzelić jakąś bramkę turnieju
Spoiler
pamiętam tę sytuację i tu się sędzia obsrał jak webb w 2010 kiedy nie dał czerwonej de jongowi, ojej jak tu mam dać czerwoną albo karnego w takim meczu, jeszcze chyba sędzia dzban faul na bramkarzu podyktował i huj, nie no karny i żółta dla neuera ewidentna, wpierdolił się w niego prawie jak schumacher w tego francuza w 82
w ogóle neuer na jakim fuksie kilka kluczowych meczów na mundialach przeszedł, zastanawiałem się np. kiedyś czemu nie spotkał go podobny ostracyzm fair play jak henry'ego po ręce z irlandią wtedy gdy doskonale widział, że lampard mu wjebał bramę od poprzeczki, która wylądowała metr za linią bramkową, a on wyjebał piłę w pole i udawał, że nic się nie stało, może dlatego, że nikt nigdy nie będzie oczekiwał od niemca, że spoko się zachowa
w ogóle neuer na jakim fuksie kilka kluczowych meczów na mundialach przeszedł, zastanawiałem się np. kiedyś czemu nie spotkał go podobny ostracyzm fair play jak henry'ego po ręce z irlandią wtedy gdy doskonale widział, że lampard mu wjebał bramę od poprzeczki, która wylądowała metr za linią bramkową, a on wyjebał piłę w pole i udawał, że nic się nie stało, może dlatego, że nikt nigdy nie będzie oczekiwał od niemca, że spoko się zachowa
dla drużyny wezmę wyrok na klatę
----
prawdziwe białasy na forum ślizgawka wolący cycki od dupy: mancipium, phobos, OmarStooleyman, jajca, kapper1, aleksy, Deyker, ART, camzatizbak, mas, Korben Dallas, fifi, pardon (?)
----
prawdziwe białasy na forum ślizgawka wolący cycki od dupy: mancipium, phobos, OmarStooleyman, jajca, kapper1, aleksy, Deyker, ART, camzatizbak, mas, Korben Dallas, fifi, pardon (?)
Kibicowanko Hiszpanom, Argentynie, Japonii i ofc Polsce. Reszta raczej obojetna ewentualnie katar i kamerun moga wypierdalac, pierwsi za wiadomo co a drudzy za te niepotrzebne kozaczenie prezesa i jego kompleksy mniejszosci ha tfu
Jem pizzę, piszę teksty, teraz jestem w prime jak Szczęsnyprzyszedłem się tu napierdalać a nie kurwa jakieś Ania powiedziała czy kurwa Klaudia
Szacunek za bycie sobą i za wersy
Wy tak bardzo się staracie, że każdy jest pierwszy lepszy
Spoiler

Spoiler

Śnieg Garbatym Nosom
- retriakaretrox
moja serdeczna przyjaciółka Wiola, którą z tego miejsca pozdrawiam postawiła kilka tygodni temu pod wpływem paru kieliszków etylowego płynu soczysty tysiąc złotych na wyjście Kataru z grupy
e: do wyjęcia około 5k
e: do wyjęcia około 5k
ja się nie ślizgam, ja się ślizgawkuje
Oprócz Polski kibicuję tradycyjnie Niemcom, jakichś ewidentnych kos nie stwierdzono, wyjdzie w trakcie turnieju.
i myślę, że wiola ma na to całkiem spore szanse, mane wyleciał no i tam mogą lecieć wałki na poziomie koreańców 2002 (tę drużynę też jebać do końca życia za te ohydne przekręty z włochami i hiszpanią)
dla drużyny wezmę wyrok na klatę
----
----
Nie jest jeszcze pewne czy wyleciał Mane, podobno spore szanse, że zagra.
Przecież wynik dla Kataru nie ma żadnego znaczenia, zatem krecenie tak grubego wała na oczach całego świata nie miałoby totalnie sensu, chyba że ktoś celowo chce sabotować FIFĘ
Nie no, chłopie, czego ty oczekujesz? Przecież piłkarzyki przy każdym aucie, rożnym czy zwykłym faulu wciskają kit i zawsze piłka dla nich, zawsze czyste wejście. Tak na szybko to przypomina mi się tylko Klose, który chyba już grając w Lazio przyznał się sędziemu, że strzelił bramkę ręką.sztyc pisze: ↑10 lis 2022, 10:39 pamiętam tę sytuację i tu się sędzia obsrał jak webb w 2010 kiedy nie dał czerwonej de jongowi, ojej jak tu mam dać czerwoną albo karnego w takim meczu, jeszcze chyba sędzia dzban faul na bramkarzu podyktował i huj, nie no karny i żółta dla neuera ewidentna, wpierdolił się w niego prawie jak schumacher w tego francuza w 82