Transfery

Wszystkie ulubione dyscypliny sportowe w jednym miejscu. Nieważne, którą piłkę wolisz.

Moderatorzy: Sidd, Cz4rny1337

samcro

Re: Transfery

Post autor: samcro »

właśnie ogarnąłem że Kasper Schmeichel przeniósł się z Leicester do Nicei. Ktoś wie dlaczego? Niedawno taki kozak bramkarz.
Lista forumowych najmanic.: jAg, art, moltisanti,camzat
Awatar użytkownika
stranger

Post autor: stranger »

Leicester City ma poważne problemy finansowe a Schmeichel mal bardzo wysoka jak na warunki klubu tygodniówkę.
I know you think Obi-Wan gettin' tired now
Don't jump, Anakin, I got the higher ground
Awatar użytkownika
Cz4rny1337
Moderator

Post autor: Cz4rny1337 »

ja tam wierze, ze bedzie auba+zaha [za wernera i zyiecha], a jak sie uda Gordon to dopiero puszcza CHO, tak to widze
Obrazek
2do5

Post autor: 2do5 »

Antony w United za 100mln euro
Awatar użytkownika
Krynew

Post autor: Krynew »

Duża aktualizacja od Ornsteina:
- Auba nie jest dogadany z Chelsea co do warunków osobistych, a klub nie jest dogadany z Barcą co do ceny, deal może się nie wydarzyć, ponadto właściciele Chelsea doceniają Broję, lecz nie wykluczają przyjścia nowego napastnika
- Gordon mało prawdopodobny, spora rozbieżność w cenie między klubami
- Gallagher i Pulisic zostaną, chyba, że pojawi się oferta "zbyt dobra, by ją odrzucić"
- Gilmour uda się na wypo, zainteresowane Brighton, Chelsea chciała by go wypożyczyć do klubów z górnej półki, nie jak ostatnio z Norwich

No i jak dla mnie git, nie dla Auby i Gordona za tą cenę, brać Zahę i byłoby spoko

Bonus dla Kanonierów:
- Neto do Arsenalu raczej się nie wydarzy, choć był plan by zastąpić nim Pepe
Kocham, pozdrawiam
szoumidelej

Post autor: szoumidelej »

Po co to parcie na RW kiedy jest Marquinhos, a przecież równie dobrze może grać tam teraz Jesus i od biedy pewnie Fabio może obskoczyć tę pozycję. Środek powinien być priorytetem co było widać z Fulham pod nieobecność Parteya
Awatar użytkownika
rozklad_gaussa

Post autor: rozklad_gaussa »

willy boly blisko forest wg fabrizio a wg sky sports dogaduja tez auriera, byliby odpowiednio 19 i 20 nowym zawodnikiem w tym oknie
Twórca wątku Civil War w USA na forum cohones. Chcesz dymy? Zapraszam.
Awatar użytkownika
sebring

Post autor: sebring »

Belotti w końcu podpisał kontrakt z Romą

Dodano po 50 sekundach:
2do5 pisze: 28 sie 2022, 22:56 Antony w United za 100mln euro
beka
♫ Beefing with my chick while I'm in jail ♫
Awatar użytkownika
potter

Post autor: potter »

Krynew pisze: 29 sie 2022, 9:21 - Neto do Arsenalu raczej się nie wydarzy, choć był plan by zastąpić nim Pepe
I też zaczynają patrzeć na Zahę :/

Cavani w Valencii

Auba dostał w łeb i myśli jednak żeby się wynieść z Katalunii. Nowa tura rozmów przed nami :/
Ostatnio zmieniony 29 sie 2022, 17:26 przez potter, łącznie zmieniany 1 raz.
Awatar użytkownika
KejMart

Post autor: KejMart »

samcro pisze: 28 sie 2022, 20:21 właśnie ogarnąłem że Kasper Schmeichel przeniósł się z Leicester do Nicei. Ktoś wie dlaczego? Niedawno taki kozak bramkarz.
Można powiedzieć że Schmeichel zabrał Bułce chleb.
Awatar użytkownika
Cz4rny1337
Moderator

Post autor: Cz4rny1337 »

CHO o krok od bayeru, wypozyczenie, bez klauzul

Ampadu chyba Spezia, wypozyczenie, moze z klauzula 15m

Barkley rozwiazal kontrakt z Chelsea

Mendes nakreca Ronaldo w Napoli i Osimhena w United [za 120m euro xD], ponoc wezma nigeryjczyka bez wzgledu na Ronaldo
Obrazek
Awatar użytkownika
emcess

Post autor: emcess »

Osimhen to skonczy jak Balotelli, mimo bycia dobrym pilkarzem nikt nie będzie chciał z nim grać ani go trenować
lygrys pisze: 02 lip 2023, 20:03 Myślisz kurwo, że jesteś zabawny
bvng

Post autor: bvng »

Marquinos jest kompletnie nie sprawdzony na takim poziomie, Jesus wiadomo, że lepiej gdyby grał na 9 bo to poziom wyżej niż nketiah, a vieira ma być podobno zastępstwem za xhake chociaż on akurat jest super uniwersalny, ale nie jest typowym skrzydłowym jak saka czy martinelli. I właśnie taki skrzydłowy by się przydał co by obskoczyl dwa skrzydła, bo saka ostatnio też trochę zjazd zalicza i gra w chuj meczy, praktycznie każdy, więc mógłby trochę czasem odpocząć. Wątpię żeby ktoś przyszedł za parteya, bo obecnie nie ma za bardzo takiego gracza na rynku wolnego, no może caicedo z Brighton ale to nwm pewnie tanio nie dadzą go.
Awatar użytkownika
exyou
Zbanowany

Post autor: exyou »

Patrick Berg z RC Lens do FK Bodø/Glimt 4 000 000 mln

Roman Ołehowycz Jaremczuk z Benfica do Lizbona Club Brugge - 16 000 000 mln

Dobra, niech mi ktoś wytłumaczy jak to jest że takie Bodo Glimt które gra w pucharach chwile ma na transfery 4 mln a Lech, Legie nawet nie przeprowadzą transferu za 1,5 mln. Czy to jest kwestia skąpstwa polskich prezesów czy czego bo mnie to zastanawia?

Druga sprawa skąd takie Fc Brugge które nie jest ŻADNĄ potęgą ma kase żeby wyłożyć 16 baniek na grajka. Dźwignia? Dobra juz wiem transfer Kaetelare do Milanu.
Ostatnio zmieniony 30 sie 2022, 10:13 przez exyou, łącznie zmieniany 1 raz.
Deyker

Post autor: Deyker »

Górnik Zabrze robi chyba jakiś eksperyment społeczny ile można sprzedać podstawowych zawodników środka pola i nie rozpierdzielić drużyny. Poszli już Nowak, Manneh, Kubica, a dodatkowo Stalmach. Co prawda przyszedł jakiś jeden pomocnik i obrońca, który gra na środku pomocy, ale ostatnio w środku musieli grać Dadok i Cholewiak, więc nie za wesoło :D
szoumidelej

bvng pisze: 29 sie 2022, 23:16 Marquinos jest kompletnie nie sprawdzony na takim poziomie
martinelli przyszedl z 4 ligi brazyliskiej

pojawia sie nazwisko mudryka aka ukrainskiego neymara, juz mi mignal gosc w trakcie tego okienka
Awatar użytkownika
rozklad_gaussa

Post autor: rozklad_gaussa »

no to jest jeden martinelli na mase takich brazolow przychodzacych do europy, wg mnie markinios moze pograc w grupce le i pucharach ale bukayo potrzebuje kogos do rywalizacji na lige bo znowu bedzie tyral caly sezon po 90 min co mecz i tez lepiej dla niego, zeby mial z kim rywalizowac
Twórca wątku Civil War w USA na forum cohones. Chcesz dymy? Zapraszam.
szoumidelej

zgadzam sie ze bukayo potrzebuje rywalizacji gdy on akurat na razie prezentuje sie kiepsko i nikt na niego nie naciska ale biorac pod uwage obsadzenie w ofensywie to jednak dalej skoncetrowalbym sie na pomocy. realnie tam sa dwie osoby partey i xhaka bo elneny spowalnia akcje a sambi chyba jednak wyzej by sie lepiej sprawdzil

a ten antony za 100 :lol: oby pyklo bo wolalbym ich widziec w czubie niz liverpool albo chelsea
Awatar użytkownika
szpilman
♓︎

Post autor: szpilman »

Willian ponoć do Fulham wbija xd
"...jest eśmy małymi cząstkami wielkich rzeczy..."
pieseczek dla ślizgawkera
Obrazek
Awatar użytkownika
potter

Post autor: potter »

exyou pisze: 30 sie 2022, 9:43 Patrick Berg z RC Lens do FK Bodø/Glimt 4 000 000 mln

Dobra, niech mi ktoś wytłumaczy jak to jest że takie Bodo Glimt które gra w pucharach chwile ma na transfery 4 mln a Lech, Legie nawet nie przeprowadzą transferu za 1,5 mln. Czy to jest kwestia skąpstwa polskich prezesów czy czego bo mnie to zastanawia?
Pół roku wcześniej on przeszedł do Lens z Bodo za 4.5 mln, po prostu go odkupili i odliczyli pół banki za pół roku.

Nasze kluby też by było stać, gdzie kasa za Modera, Kamińskiego czy Kozłowskiego.
ODPOWIEDZ