Transfery
Moderatorzy: Sidd, Cz4rny1337
Re: Transfery
właśnie ogarnąłem że Kasper Schmeichel przeniósł się z Leicester do Nicei. Ktoś wie dlaczego? Niedawno taki kozak bramkarz.
Lista forumowych najmanic.: jAg, art, moltisanti,camzat
Leicester City ma poważne problemy finansowe a Schmeichel mal bardzo wysoka jak na warunki klubu tygodniówkę.
I know you think Obi-Wan gettin' tired now
Don't jump, Anakin, I got the higher ground
Don't jump, Anakin, I got the higher ground
- Cz4rny1337
- Moderator
ja tam wierze, ze bedzie auba+zaha [za wernera i zyiecha], a jak sie uda Gordon to dopiero puszcza CHO, tak to widze

Antony w United za 100mln euro
Duża aktualizacja od Ornsteina:
- Auba nie jest dogadany z Chelsea co do warunków osobistych, a klub nie jest dogadany z Barcą co do ceny, deal może się nie wydarzyć, ponadto właściciele Chelsea doceniają Broję, lecz nie wykluczają przyjścia nowego napastnika
- Gordon mało prawdopodobny, spora rozbieżność w cenie między klubami
- Gallagher i Pulisic zostaną, chyba, że pojawi się oferta "zbyt dobra, by ją odrzucić"
- Gilmour uda się na wypo, zainteresowane Brighton, Chelsea chciała by go wypożyczyć do klubów z górnej półki, nie jak ostatnio z Norwich
No i jak dla mnie git, nie dla Auby i Gordona za tą cenę, brać Zahę i byłoby spoko
Bonus dla Kanonierów:
- Neto do Arsenalu raczej się nie wydarzy, choć był plan by zastąpić nim Pepe
- Auba nie jest dogadany z Chelsea co do warunków osobistych, a klub nie jest dogadany z Barcą co do ceny, deal może się nie wydarzyć, ponadto właściciele Chelsea doceniają Broję, lecz nie wykluczają przyjścia nowego napastnika
- Gordon mało prawdopodobny, spora rozbieżność w cenie między klubami
- Gallagher i Pulisic zostaną, chyba, że pojawi się oferta "zbyt dobra, by ją odrzucić"
- Gilmour uda się na wypo, zainteresowane Brighton, Chelsea chciała by go wypożyczyć do klubów z górnej półki, nie jak ostatnio z Norwich
No i jak dla mnie git, nie dla Auby i Gordona za tą cenę, brać Zahę i byłoby spoko
Bonus dla Kanonierów:
- Neto do Arsenalu raczej się nie wydarzy, choć był plan by zastąpić nim Pepe
Kocham, pozdrawiam
-
szoumidelej
Po co to parcie na RW kiedy jest Marquinhos, a przecież równie dobrze może grać tam teraz Jesus i od biedy pewnie Fabio może obskoczyć tę pozycję. Środek powinien być priorytetem co było widać z Fulham pod nieobecność Parteya
- rozklad_gaussa
willy boly blisko forest wg fabrizio a wg sky sports dogaduja tez auriera, byliby odpowiednio 19 i 20 nowym zawodnikiem w tym oknie
Twórca wątku Civil War w USA na forum cohones. Chcesz dymy? Zapraszam.
I też zaczynają patrzeć na Zahę :/
Cavani w Valencii
Auba dostał w łeb i myśli jednak żeby się wynieść z Katalunii. Nowa tura rozmów przed nami :/
Ostatnio zmieniony 29 sie 2022, 17:26 przez potter, łącznie zmieniany 1 raz.
- Cz4rny1337
- Moderator
CHO o krok od bayeru, wypozyczenie, bez klauzul
Ampadu chyba Spezia, wypozyczenie, moze z klauzula 15m
Barkley rozwiazal kontrakt z Chelsea
Mendes nakreca Ronaldo w Napoli i Osimhena w United [za 120m euro xD], ponoc wezma nigeryjczyka bez wzgledu na Ronaldo
Ampadu chyba Spezia, wypozyczenie, moze z klauzula 15m
Barkley rozwiazal kontrakt z Chelsea
Mendes nakreca Ronaldo w Napoli i Osimhena w United [za 120m euro xD], ponoc wezma nigeryjczyka bez wzgledu na Ronaldo

Marquinos jest kompletnie nie sprawdzony na takim poziomie, Jesus wiadomo, że lepiej gdyby grał na 9 bo to poziom wyżej niż nketiah, a vieira ma być podobno zastępstwem za xhake chociaż on akurat jest super uniwersalny, ale nie jest typowym skrzydłowym jak saka czy martinelli. I właśnie taki skrzydłowy by się przydał co by obskoczyl dwa skrzydła, bo saka ostatnio też trochę zjazd zalicza i gra w chuj meczy, praktycznie każdy, więc mógłby trochę czasem odpocząć. Wątpię żeby ktoś przyszedł za parteya, bo obecnie nie ma za bardzo takiego gracza na rynku wolnego, no może caicedo z Brighton ale to nwm pewnie tanio nie dadzą go.
Patrick Berg z RC Lens do FK Bodø/Glimt 4 000 000 mln
Roman Ołehowycz Jaremczuk z Benfica do Lizbona Club Brugge - 16 000 000 mln
Dobra, niech mi ktoś wytłumaczy jak to jest że takie Bodo Glimt które gra w pucharach chwile ma na transfery 4 mln a Lech, Legie nawet nie przeprowadzą transferu za 1,5 mln. Czy to jest kwestia skąpstwa polskich prezesów czy czego bo mnie to zastanawia?
Druga sprawa skąd takie Fc Brugge które nie jest ŻADNĄ potęgą ma kase żeby wyłożyć 16 baniek na grajka. Dźwignia? Dobra juz wiem transfer Kaetelare do Milanu.
Roman Ołehowycz Jaremczuk z Benfica do Lizbona Club Brugge - 16 000 000 mln
Dobra, niech mi ktoś wytłumaczy jak to jest że takie Bodo Glimt które gra w pucharach chwile ma na transfery 4 mln a Lech, Legie nawet nie przeprowadzą transferu za 1,5 mln. Czy to jest kwestia skąpstwa polskich prezesów czy czego bo mnie to zastanawia?
Druga sprawa skąd takie Fc Brugge które nie jest ŻADNĄ potęgą ma kase żeby wyłożyć 16 baniek na grajka. Dźwignia? Dobra juz wiem transfer Kaetelare do Milanu.
Ostatnio zmieniony 30 sie 2022, 10:13 przez exyou, łącznie zmieniany 1 raz.
Górnik Zabrze robi chyba jakiś eksperyment społeczny ile można sprzedać podstawowych zawodników środka pola i nie rozpierdzielić drużyny. Poszli już Nowak, Manneh, Kubica, a dodatkowo Stalmach. Co prawda przyszedł jakiś jeden pomocnik i obrońca, który gra na środku pomocy, ale ostatnio w środku musieli grać Dadok i Cholewiak, więc nie za wesoło 
-
szoumidelej
- rozklad_gaussa
no to jest jeden martinelli na mase takich brazolow przychodzacych do europy, wg mnie markinios moze pograc w grupce le i pucharach ale bukayo potrzebuje kogos do rywalizacji na lige bo znowu bedzie tyral caly sezon po 90 min co mecz i tez lepiej dla niego, zeby mial z kim rywalizowac
Twórca wątku Civil War w USA na forum cohones. Chcesz dymy? Zapraszam.
-
szoumidelej
zgadzam sie ze bukayo potrzebuje rywalizacji gdy on akurat na razie prezentuje sie kiepsko i nikt na niego nie naciska ale biorac pod uwage obsadzenie w ofensywie to jednak dalej skoncetrowalbym sie na pomocy. realnie tam sa dwie osoby partey i xhaka bo elneny spowalnia akcje a sambi chyba jednak wyzej by sie lepiej sprawdzil
a ten antony za 100
oby pyklo bo wolalbym ich widziec w czubie niz liverpool albo chelsea
a ten antony za 100
Willian ponoć do Fulham wbija xd
"...jest eśmy małymi cząstkami wielkich rzeczy..."

pieseczek dla ślizgawkera

Pół roku wcześniej on przeszedł do Lens z Bodo za 4.5 mln, po prostu go odkupili i odliczyli pół banki za pół roku.exyou pisze: ↑30 sie 2022, 9:43 Patrick Berg z RC Lens do FK Bodø/Glimt 4 000 000 mln
Nasze kluby też by było stać, gdzie kasa za Modera, Kamińskiego czy Kozłowskiego.