Niepopularne/kontrowersyjne zdanie o polskim rapie
- OmarStooleyman
Re: Niepopularne/kontrowersyjne zdanie o polskim rapie
Myślicie kto w Pariasie miał największy opór by podnieść miecz na księcia Jeżyc? Chyba uszaty, choć zastanawiam się, czy nie był to skinhead rastafari Włodi, który wiedział że kupi sobie mniej trawy po upadku wizerunkowym
chyba właśnie włodi, ironia losu bo został w tym beefie najciężej wyśmiany i zezłomowany
- Joydivision91
Nie zapominajmy, że Eldo jest też pro katolickim Pisowcem i jako 40 letniemu chłopowi nie mieści mu się w głowie, że raper może być otwarcie gejem. Niby zgrywa filozofa, ale ma łeb zamknięty na cztery spusty i swoją wiedzę czerpie z prawicowych mediów. W ogóle on kilka miesięcy temu u Stanowskiego mówił, że nagrał kawałek o aktualnej sytuacji w Polsce, po którym nazwą go centrystą, ale widać, że jego ukochany PIS już tyle nawywijał, że nie da się zrobić fikołka żeby nadal bronić władzę i być dumnym ze swojego prezydenta Andrzeja Dudy i finalnie nie wyszedł ten cudowny utwór XDDD
@wklz dokładnie, nokaut techniczny był mocny, nic innego
pelson skończył się na 11 przykazaniu. a co do pariasa to też myślę, że włodi był najmniej skory do wypuszczenia dissu, choć pojechał najlepiej z całej trójki. coś mi się wydaje, że tak się dograł bo koledzy z nowego zespołu już nagrali i promocyjnie by to nie grało. ale to by trzeba włodka zapytać, o ile ci prawdę powie
pelson skończył się na 11 przykazaniu. a co do pariasa to też myślę, że włodi był najmniej skory do wypuszczenia dissu, choć pojechał najlepiej z całej trójki. coś mi się wydaje, że tak się dograł bo koledzy z nowego zespołu już nagrali i promocyjnie by to nie grało. ale to by trzeba włodka zapytać, o ile ci prawdę powie
to dziwne, pedalstwo w rapie to raczej rzecz szeroko akceptowana od coming outu wilku wdz "ja z kumplami, ty z koleżankami"Joydivision91 pisze: ↑26 sie 2022, 10:06 ako 40 letniemu chłopowi nie mieści mu się w głowie, że raper może być otwarcie gejem
-
wklz
Lepkie palce i mikrofon w ręku.
Cały czas ora(l), czaszkę mam spokojną.
Cały czas ora(l), czaszkę mam spokojną.
nie no, bez przesady, ten krążek boysbandu parias nie był taki zły jak na szalejącą epidemię truskulu w tym 2010 czy tam kiedy to wyszło
natomiast z perspektywy czasu chyba jednak beka z tego woke pierdolenia po czytanym na wyrywki orwellu i maczanych
natomiast z perspektywy czasu chyba jednak beka z tego woke pierdolenia po czytanym na wyrywki orwellu i maczanych
trójkąt bermudzki wola mokotów
Poprawionym jeszcze wersem "mam oko na skurwieli i orient na parówki"phobos pisze: ↑26 sie 2022, 17:12to dziwne, pedalstwo w rapie to raczej rzecz szeroko akceptowana od coming outu wilku wdz "ja z kumplami, ty z koleżankami"Joydivision91 pisze: ↑26 sie 2022, 10:06 ako 40 letniemu chłopowi nie mieści mu się w głowie, że raper może być otwarcie gejem
rahima był wcześniej, w aż strach pomyśleć - rah ręką posuwa myszkę swą, ja mam to w zadku, zaraz się najem, w usta faje, mam nie mam czasu dziś akurat bo w pokoju...(jęk) przegrzewa się aparatura
Dodano po 3 godzinach 31 sekundach:
jeszcze w późniejszych czasach utwory o trudnej miłości homoseksualnej w środowisku kibicowskim
-
wklz
Hahhaha
wdz znalem ale te wersy rahima, annały
ta droga ide dalej
Fokus z ust mi to wyjął jak ustnik
Coast-to-coast, L.A. to Chicago, western male
- Oportunistycznyebaka
Stawiam na Włodiego. Zawsze gdzieś lawirowali między sobą i „puszczali oczka”. Stawiam tez, że kwestie nosowe miały w tym swoj udział, nie sadze żeby takimi czynami kajał się Włodek, już wtedy miał rodzine w która się angażował. Natomiast dwóch pozostałych Panów… znam kilka historii, może to miało jakis wpływ.OmarStooleyman pisze: ↑26 sie 2022, 6:39 Myślicie kto w Pariasie miał największy opór by podnieść miecz na księcia Jeżyc? Chyba uszaty, choć zastanawiam się, czy nie był to skinhead rastafari Włodi, który wiedział że kupi sobie mniej trawy po upadku wizerunkowym
Ja tu tylko
dla tych wersów Rahima, piękna interpretacja 
zapomniałem jeszcze o "wiem jak dogodzić tobie"
ale by było piękne puścić to jakoś viralem w świat i niech fokus i rahim wyjaśniają o co tam chodziło, jeszcze paluch kalkulator by sobie wtedy o konflikcie przypomniał