Transfery

Wszystkie ulubione dyscypliny sportowe w jednym miejscu. Nieważne, którą piłkę wolisz.

Moderatorzy: Sidd, Cz4rny1337

Awatar użytkownika
Krynew

Re: Transfery

Post autor: Krynew »

Zyiech prosto z Leeds udał się samolotem do Amsterdamu. Pachnie zastępstwem Ajaxu za Anthonego który wymusza transfer do Utd
Kocham, pozdrawiam
Awatar użytkownika
Piters

Post autor: Piters »

Ornstein podaje, że Arsenal jeszcze powalczy o Pedro Neto :oops: Piękny to byłby transfer, ale może być ciężko

No i Tavolieri (nie znam typa, wiec nie wiem czy to jakieś legit zrodlo) podaje, że Arsenal gotowy złożyć ofertę za Tielmansa w następnym tygodniu
Belmondo pisze:Jestem człowiek demolka
Życie to ślizgawka, twoje życie to parodia
bvng

Post autor: bvng »

Pewnie zależy czy uda im się Pepe wypchnąć do Nice, bo jeśli tak to dziwne by było jakby nikogo nie wzięli na zastępstwo więc chcą być dogadani, a z Mendesem już jakiegoś kontakty złapali przy zakupie Vieiry, więc może być prościej, szczególnie że trochę to Wolves pokupowało w tym okienku.
Kalom

Post autor: Kalom »

tielemans i belotti ciągle bez klubów?
Awatar użytkownika
szpilman
♓︎

Post autor: szpilman »

Krynew pisze: 21 sie 2022, 21:04 Zyiech prosto z Leeds udał się samolotem do Amsterdamu. Pachnie zastępstwem Ajaxu za Anthonego który wymusza transfer do Utd
ciekawe czy tomek o tym wiedział, nie wiem po chuj wpuszcza zawodnika który ma w chuju wynik spotkania, to już mógł wpuścic tego Chewkuewkemka.
"...jest eśmy małymi cząstkami wielkich rzeczy..."
pieseczek dla ślizgawkera
Obrazek
Deyker

Post autor: Deyker »

Przecież Tielemans jest normalnie zawodnikiem Lisów
Awatar użytkownika
mateko
Waste Management

Post autor: mateko »

:( :( :(

Awatar użytkownika
Piters

Post autor: Piters »

bvng pisze: 22 sie 2022, 11:09 Pewnie zależy czy uda im się Pepe wypchnąć do Nice, bo jeśli tak to dziwne by było jakby nikogo nie wzięli na zastępstwo więc chcą być dogadani, a z Mendesem już jakiegoś kontakty złapali przy zakupie Vieiry, więc może być prościej, szczególnie że trochę to Wolves pokupowało w tym okienku.
W sobote nie bylo go na lawce bo poleciał tam, wiec mysle ze izi
Belmondo pisze:Jestem człowiek demolka
Życie to ślizgawka, twoje życie to parodia
Awatar użytkownika
potter

Post autor: potter »

Kalom pisze: 22 sie 2022, 11:20 tielemans i belotti ciągle bez klubów?
Belotti jest dogadany z Romą podobno, ale oni muszą uwolnić środki poprzez wyjebanie tego napastnika z Uzbekistanu. A tu ciężary, przez co Włoch też się już wkurwia, a wczoraj jeszcze się okazało że Wijnaldum do końca roku wypada więc napastnik może już nie być priorytetem dla Jose.
Awatar użytkownika
Cz4rny1337
Moderator

Post autor: Cz4rny1337 »

Za Pedro Neto ponoć chcą 50 mln ale Chelsea wyda to na Gordona iksde

Jako alternatywę dla Fofany wybrano Adama Webstera (Daily Mail)
Obrazek
Awatar użytkownika
gambler

Post autor: gambler »

mateko pisze: 22 sie 2022, 11:49 :( :( :(

pamiętam tego kurwia na wypożyczeniu w Porto.. typowałem że to będzie najlepszy DM tej generacji, nie mogłem się doczekać jak wróci.

Ale ważniejsze jest rozbicie CKM, najlepsi w historii, nigdy nie docenieni, ale wiadomo kto siedzi w komisjach.

Case - 4,5 mln (+ jakieś szwindle z Porto)
Kroos - 25 mln
Modric - 42 mln (para tapar verguenzas, pamiętacie :lol:)

Najlepsze w tym miksie, że każdy z innego państwa, gada normalnie w innym języku, totalnie odmienne charaktery, style gry i nawet w szatni trzymali się w innych podgrupkach. A potem wychodzili na boisko, rozumieli się bez słów i wspólna fotka z pucharem po meczu. Niespotykane w dzisiejszym futbolu porozumienie.

nwm, jakbym miał pokazać komuś najbardziej wszechstronną i zrównoważaną pomoc to pokazałbym ich. Świetnie się uzupełniali, jeden drugiego wnosił na wyższy poziom, regulowali tempo gry i prowadzili mecze nie musząc mieć cały czas posiadania piłki. Zero zdziwienia że filozofowie futbolu mówili o Realu bez stylu, a ta formacja wzięła 4 ligi mistrzów w 7 sezonów. Piękny to był cykl, cieszę się że mogłem to oglądać.

Oczywiście Kazik odchodzi nie dla projektu sportowego, a dla kontraktu (jego decyzja, nie klubu), ale i tak będzie mega wzmocnieniem, choć nie rozwiąże wszystkich problemów United.

Zobaczymy pomysł Ten Haga, ale w Realu mnóstwo razy schodził na środek obrony, a wtedy np Ramos/Alaba lecieli do przodu, albo boczni obrońcy wychodzili mega wysoko. Na pewno na minus że w ostatnim sezonie długo się zbierał z wprowadzeniem piłki i pod presją często powodował error leading to goal. Natomiast on jest Świetny technicznie i potrafi rozegrać, ale był przyzwyczajony że Kroos i Modric robią to za niego.

Tylko mam wrażenie że problemem będzie odnalezienie się w kontekście United walczącego o Ligę Europy (?), gdzie on czasami odhaczał te spotkania w La Liga i przygotowywał się na największych rywali w lidze mistrzów, grając jak bestia w tych najważniejszych momentach. Inny klimat, presją, typ pracy. Profesjonalizmu mu nie można odebrać, ale oddanie dla klubu i szatnia przyjaciół to jednak wzmacniający faktor.

Dzieki
Spoiler
Obrazek
yer a wizard, Harry
Awatar użytkownika
Krynew

Post autor: Krynew »

Relevo: jest porozumienie Chelsea i Barcy odnośnie Auby 22+5 (ojro) :bag:

Nie dość że wyruchali nas z Rafinią i Kundlem to jeszcze im pomożemy z rejestracją tego drugiego. Oby chociaż z tym Alonso się nie rozmyślili i wzięli go

Z plusów jest here we go odnośnie Emersona do WHU, 13+2 (funty)

@mateko piękna wrzutka to niżej :bowdown:
Ostatnio zmieniony 22 sie 2022, 16:07 przez Krynew, łącznie zmieniany 1 raz.
Kocham, pozdrawiam
Awatar użytkownika
mateko
Waste Management

Post autor: mateko »

Spoiler
Aleksander Buksa został wypożyczony z Genoa CFC 1893 do Oud-Heverlee Leuven.
Awatar użytkownika
Cz4rny1337
Moderator

United blisko Antonyego z Ajaxu za 94 mln euro + caly czas chca ponoc Gakpo

Do Ajaxu za to wspomniany wyzej Zyiech, mam nadzieje, ze normalnie za hajs skoro przytulaja 94 banki
Obrazek
Awatar użytkownika
ebismolarek

Post autor: ebismolarek »

Kurwa grubo xD
Awatar użytkownika
potter

Post autor: potter »

Igor Angulo ma trafić do Wieczystej. Zabawa trwa a i tak przegrali ostatnio w tej swojej III lidze
Awatar użytkownika
nihil Novi

Post autor: nihil Novi »

Jeśli United zapłaci za Antonego 94 mln (!!!) to ja nie mam pytań. Przecież to pojebane. Ilu z tych wonderkidow z Ajaxu naprawdę wypaliło? Poza tym dawanie takich pieniędzy za gracza spoza TOP5 lig to żart.
Sensei życia
Awatar użytkownika
Cz4rny1337
Moderator

Times: Chelsea pewna pozyskania Gordona w tym tygodniu. Klub pracuje też nad ściągnięciem Rafaela Leao z Milanu

Everton chce Mohammeda Kudusa - wypozyczenie z wykupem
Obrazek
Awatar użytkownika
ebismolarek

Post autor: ebismolarek »

Fajnie, a po huj im tylu skrzydłowych?
Awatar użytkownika
Cz4rny1337
Moderator