Transfery
Moderatorzy: Sidd, Cz4rny1337
Re: Transfery
Zyiech prosto z Leeds udał się samolotem do Amsterdamu. Pachnie zastępstwem Ajaxu za Anthonego który wymusza transfer do Utd
Kocham, pozdrawiam
Ornstein podaje, że Arsenal jeszcze powalczy o Pedro Neto
Piękny to byłby transfer, ale może być ciężko
No i Tavolieri (nie znam typa, wiec nie wiem czy to jakieś legit zrodlo) podaje, że Arsenal gotowy złożyć ofertę za Tielmansa w następnym tygodniu
No i Tavolieri (nie znam typa, wiec nie wiem czy to jakieś legit zrodlo) podaje, że Arsenal gotowy złożyć ofertę za Tielmansa w następnym tygodniu
Belmondo pisze:Jestem człowiek demolka
Życie to ślizgawka, twoje życie to parodia
Pewnie zależy czy uda im się Pepe wypchnąć do Nice, bo jeśli tak to dziwne by było jakby nikogo nie wzięli na zastępstwo więc chcą być dogadani, a z Mendesem już jakiegoś kontakty złapali przy zakupie Vieiry, więc może być prościej, szczególnie że trochę to Wolves pokupowało w tym okienku.
tielemans i belotti ciągle bez klubów?
ciekawe czy tomek o tym wiedział, nie wiem po chuj wpuszcza zawodnika który ma w chuju wynik spotkania, to już mógł wpuścic tego Chewkuewkemka.
"...jest eśmy małymi cząstkami wielkich rzeczy..."

pieseczek dla ślizgawkera

Przecież Tielemans jest normalnie zawodnikiem Lisów
W sobote nie bylo go na lawce bo poleciał tam, wiec mysle ze izibvng pisze: ↑22 sie 2022, 11:09 Pewnie zależy czy uda im się Pepe wypchnąć do Nice, bo jeśli tak to dziwne by było jakby nikogo nie wzięli na zastępstwo więc chcą być dogadani, a z Mendesem już jakiegoś kontakty złapali przy zakupie Vieiry, więc może być prościej, szczególnie że trochę to Wolves pokupowało w tym okienku.
Belmondo pisze:Jestem człowiek demolka
Życie to ślizgawka, twoje życie to parodia
Belotti jest dogadany z Romą podobno, ale oni muszą uwolnić środki poprzez wyjebanie tego napastnika z Uzbekistanu. A tu ciężary, przez co Włoch też się już wkurwia, a wczoraj jeszcze się okazało że Wijnaldum do końca roku wypada więc napastnik może już nie być priorytetem dla Jose.
- Cz4rny1337
- Moderator
Za Pedro Neto ponoć chcą 50 mln ale Chelsea wyda to na Gordona iksde
Jako alternatywę dla Fofany wybrano Adama Webstera (Daily Mail)
Jako alternatywę dla Fofany wybrano Adama Webstera (Daily Mail)

pamiętam tego kurwia na wypożyczeniu w Porto.. typowałem że to będzie najlepszy DM tej generacji, nie mogłem się doczekać jak wróci.
Ale ważniejsze jest rozbicie CKM, najlepsi w historii, nigdy nie docenieni, ale wiadomo kto siedzi w komisjach.
Case - 4,5 mln (+ jakieś szwindle z Porto)
Kroos - 25 mln
Modric - 42 mln (para tapar verguenzas, pamiętacie
Najlepsze w tym miksie, że każdy z innego państwa, gada normalnie w innym języku, totalnie odmienne charaktery, style gry i nawet w szatni trzymali się w innych podgrupkach. A potem wychodzili na boisko, rozumieli się bez słów i wspólna fotka z pucharem po meczu. Niespotykane w dzisiejszym futbolu porozumienie.
nwm, jakbym miał pokazać komuś najbardziej wszechstronną i zrównoważaną pomoc to pokazałbym ich. Świetnie się uzupełniali, jeden drugiego wnosił na wyższy poziom, regulowali tempo gry i prowadzili mecze nie musząc mieć cały czas posiadania piłki. Zero zdziwienia że filozofowie futbolu mówili o Realu bez stylu, a ta formacja wzięła 4 ligi mistrzów w 7 sezonów. Piękny to był cykl, cieszę się że mogłem to oglądać.
Oczywiście Kazik odchodzi nie dla projektu sportowego, a dla kontraktu (jego decyzja, nie klubu), ale i tak będzie mega wzmocnieniem, choć nie rozwiąże wszystkich problemów United.
Zobaczymy pomysł Ten Haga, ale w Realu mnóstwo razy schodził na środek obrony, a wtedy np Ramos/Alaba lecieli do przodu, albo boczni obrońcy wychodzili mega wysoko. Na pewno na minus że w ostatnim sezonie długo się zbierał z wprowadzeniem piłki i pod presją często powodował error leading to goal. Natomiast on jest Świetny technicznie i potrafi rozegrać, ale był przyzwyczajony że Kroos i Modric robią to za niego.
Tylko mam wrażenie że problemem będzie odnalezienie się w kontekście United walczącego o Ligę Europy (?), gdzie on czasami odhaczał te spotkania w La Liga i przygotowywał się na największych rywali w lidze mistrzów, grając jak bestia w tych najważniejszych momentach. Inny klimat, presją, typ pracy. Profesjonalizmu mu nie można odebrać, ale oddanie dla klubu i szatnia przyjaciół to jednak wzmacniający faktor.
Dzieki
Spoiler
yer a wizard, Harry
Relevo: jest porozumienie Chelsea i Barcy odnośnie Auby 22+5 (ojro)
Nie dość że wyruchali nas z Rafinią i Kundlem to jeszcze im pomożemy z rejestracją tego drugiego. Oby chociaż z tym Alonso się nie rozmyślili i wzięli go
Z plusów jest here we go odnośnie Emersona do WHU, 13+2 (funty)
@mateko piękna wrzutka to niżej
Nie dość że wyruchali nas z Rafinią i Kundlem to jeszcze im pomożemy z rejestracją tego drugiego. Oby chociaż z tym Alonso się nie rozmyślili i wzięli go
Z plusów jest here we go odnośnie Emersona do WHU, 13+2 (funty)
@mateko piękna wrzutka to niżej
Ostatnio zmieniony 22 sie 2022, 16:07 przez Krynew, łącznie zmieniany 1 raz.
Kocham, pozdrawiam
Spoiler
- Cz4rny1337
- Moderator
United blisko Antonyego z Ajaxu za 94 mln euro + caly czas chca ponoc Gakpo
Do Ajaxu za to wspomniany wyzej Zyiech, mam nadzieje, ze normalnie za hajs skoro przytulaja 94 banki
Do Ajaxu za to wspomniany wyzej Zyiech, mam nadzieje, ze normalnie za hajs skoro przytulaja 94 banki

Igor Angulo ma trafić do Wieczystej. Zabawa trwa a i tak przegrali ostatnio w tej swojej III lidze
- nihil Novi
Jeśli United zapłaci za Antonego 94 mln (!!!) to ja nie mam pytań. Przecież to pojebane. Ilu z tych wonderkidow z Ajaxu naprawdę wypaliło? Poza tym dawanie takich pieniędzy za gracza spoza TOP5 lig to żart.
Sensei życia
- Cz4rny1337
- Moderator
Times: Chelsea pewna pozyskania Gordona w tym tygodniu. Klub pracuje też nad ściągnięciem Rafaela Leao z Milanu
Everton chce Mohammeda Kudusa - wypozyczenie z wykupem
Everton chce Mohammeda Kudusa - wypozyczenie z wykupem

- ebismolarek
Fajnie, a po huj im tylu skrzydłowych?
- Cz4rny1337
- Moderator