Quebonafide

Kategoria poświęcona wykonawcom.

Moderatorzy: Jose, oldschool

Awatar użytkownika
kosciey

Re: Quebonafide

Post autor: kosciey »

DoubleB pisze: 30 cze 2022, 2:24 podsumowując, qba trzyma się konwencji, gra tego kujona co za czasów prowo romantycznego wariata, ofc widać u niego świadomość nt. własnej wartości, niemniej mnie żenują takie gierki typu gramy na święcie świni, przyjdzie 8 osób jak na norbiego i będzie turbo bek, takie wymuszone poświadczenie o zerowym stężeniu sodówy, z tym że na kilometry widać, że to fingowane fest. ja mimo wszystko skłaniam się bardziej ku poglądom @OmarStooleyman, przy jego postach częściej czułem rel
No trochę to tak wygląda jak jebanina z polaczków i Polski B. Chciałbym się mylić.
Awatar użytkownika
many-s

Post autor: many-s »

Typ robi co mu się podoba, nie ma co się doszukiwać filozofii. Może sam o sobie kręci film, który wyjdzie za 2 lata?
Awatar użytkownika
8na10
Zbanowany

Post autor: 8na10 »

kosciey pisze: 30 cze 2022, 11:29 No trochę to tak wygląda jak jebanina z polaczków i Polski B.
gdzieś podskórnie to samo odczułem
jasny wracaj na forum
Awatar użytkownika
kosciey

@many-s nie no jasne niech sobie robi co chce ale po prostu dla mnie to wygląda jak wygląda. Pewnie jakbym miał takie możliwości zachowywalbym się gorzej więc może dobrze że nie mam.
Awatar użytkownika
many-s

Post autor: many-s »

Pewnie każdy by odpierdalał :)
Awatar użytkownika
przedszkolanek

Post autor: przedszkolanek »

ja tam bym takiej poruty nie odpierdalał
Awatar użytkownika
basic

Post autor: basic »

ja bym sie brzydzil tych polaczkow
Awatar użytkownika
oyama

Post autor: oyama »

Trollom pokazałem co to jest, kurwa, ping-pong
Wchodzi nowy Kyrgios, teraz pokażę im ziemny tenis
Alles is literêre fiksie, die inhoud wat ek publiseer is jou verbeelding. Jy het alles uitgedink. Ek is nie eens ’n skaduwee in jou wêreld nie, ek haal nie asem as ’n lewende wese nie. Hou op om aan my te dink. Laat my uit jou gedagtes verdwyn.
borneo
Zbanowany

Post autor: borneo »

Łak nad łakami, który nas jeszcze niejednokrotnie zażenuje. Ale co tu parę ''otwartych'' głów się mało nie popłakało ze wzruszenia bo myślało że jest przyzwolenie na trzepanko do znanego rapera, to beka :lol: Dobrze wiedzieć, ile was jest.
Awatar użytkownika
kosciey

"Nikt nie ma dokumentów bo nikt nie jest pierdolnięty"
Awatar użytkownika
Czak

Post autor: Czak »

borneo pisze: 30 cze 2022, 14:08 Łak nad łakami, który nas jeszcze niejednokrotnie zażenuje. Ale co tu parę ''otwartych'' głów się mało nie popłakało ze wzruszenia bo myślało że jest przyzwolenie na trzepanko do znanego rapera, to beka :lol: Dobrze wiedzieć, ile was jest.
A was ilu jest, kolego bortwicku
Awatar użytkownika
emcess

Post autor: emcess »

kosciey pisze:
DoubleB pisze: 30 cze 2022, 2:24 podsumowując, qba trzyma się konwencji, gra tego kujona co za czasów prowo romantycznego wariata, ofc widać u niego świadomość nt. własnej wartości, niemniej mnie żenują takie gierki typu gramy na święcie świni, przyjdzie 8 osób jak na norbiego i będzie turbo bek, takie wymuszone poświadczenie o zerowym stężeniu sodówy, z tym że na kilometry widać, że to fingowane fest. ja mimo wszystko skłaniam się bardziej ku poglądom @OmarStooleyman, przy jego postach częściej czułem rel
No trochę to tak wygląda jak jebanina z polaczków i Polski B. Chciałbym się mylić.
niby tak, ale z drugiej strony Maliki Montany i inne Kiza grają w Ibizach Gwiździny dla 2000 osób z playbacku, i to mi się wydaje bardziej chujowe jako chałtura i przyjechanie w Gucci, gardząc ludźmi którzy się tam znajdują. przecież to też nie jest tak, że Quebonafide gra na dniach precla dla ludzi którzy go nigdy nie słyszeli, widać było, że jest w pizdę nastolatków którzy może nie mieli hajsu/możliwości żeby pojechać i zobaczyć jego PERFORMENS na narodowym, ja jednak jestem zdania że to rap i hip-hop

chociaż oczywiście jego bycie edgy i to, jak bardzo chce pokazać że to jest takie luźne i nieprzemyślane jest chujowe do granic możliwości
lygrys pisze: 02 lip 2023, 20:03 Myślisz kurwo, że jesteś zabawny
moxxi

Post autor: moxxi »

Tym bardziej beka, dla biedaków obsranych gówniarzy nawet nie zagra swojego prawdziwego repertuaru tylko jakieś PROWO xD
Biorę pałe i załatwiam nocą sprawe
kshaq pisze: 26 paź 2020, 19:53 Jeżeli te kilka straconych lat było potrzebne, żeby młodzi w tym kraju zaczęli walczyć o swoją wolność, to I ain't even mad.
Awatar użytkownika
Drmz

Post autor: Drmz »

Z Ciebie beka wesoła ekipa świetnie się bawi i daje ludziom mnóstwo radochy za bezcen a wy miałczecie
kosciey pisze: 03 mar 2020, 13:07 wszyscy jesteście chujowo wypluci przez generator gówna.
lygrys pisze: 15 sty 2021, 17:13 Tak czy inaczej nie żałuje, bo wreszcie kupiłem durszlak
Awatar użytkownika
stratemirat

Post autor: stratemirat »

Rozumiem żeby na prywatnie zorganizowanym koncercie za dychę grać numery z nagranej na dyktafon płyty dla ludzi, którzy zapłacili 7 dych za preorder albo śpiewać Golców, ale na festynie mają być kurwa hity
Awatar użytkownika
oyama

ludzie bawia sie dobrze
Alles is literêre fiksie, die inhoud wat ek publiseer is jou verbeelding. Jy het alles uitgedink. Ek is nie eens ’n skaduwee in jou wêreld nie, ek haal nie asem as ’n lewende wese nie. Hou op om aan my te dink. Laat my uit jou gedagtes verdwyn.
moxxi

Post autor: moxxi »

Drmz pisze: 30 cze 2022, 15:44 Z Ciebie beka wesoła ekipa świetnie się bawi i daje ludziom mnóstwo radochy za bezcen a wy miałczecie
xDDD okej ziomek, ciesze sie razem z tobo
Biorę pałe i załatwiam nocą sprawe
kshaq pisze: 26 paź 2020, 19:53 Jeżeli te kilka straconych lat było potrzebne, żeby młodzi w tym kraju zaczęli walczyć o swoją wolność, to I ain't even mad.
Awatar użytkownika
F88G

Post autor: F88G »

oyama pisze: 30 cze 2022, 16:49 ludzie bawia sie dobrze
ludzie się będą bawić dobrze jak ktoś w końcu WPADNIE NA TEN FESTYN KURWA W PSICHUJACH DOLNYCH, WEŹMIE CEGŁUWKE I WYJEBIE MU JĄ W TEN ZJEBANY RYJ
Awatar użytkownika
oyama

aha aha
Awatar użytkownika
F88G

Post autor: F88G »

serio by tak było : /
ODPOWIEDZ