Sentino
Re: Sentino
Aporfobia jest do dorawania za 70 zł z przesyłką (tylko wpiszcie kod DRAMA). Kto chce może wpaść: https://aporofobia.eu/?product=aporofobia
Ja się skuszę myślę.
Ja się skuszę myślę.
Ostatnio zmieniony 08 cze 2022, 18:15 przez Patryk233, łącznie zmieniany 2 razy.
"Ich wollte immer nur verstanden werden und hinterlies zum Schluss verbrannte Erde" 
Nie wchodził w szczegóły, bo to była zdawkowa odpowiedź na pytanie z czatu, ale krótko mówiąc został pogoniony czy coś takiego. Nie ma chyba z tego szota na yt, a nie chce mi się przeglądać lajwów z ostatnich 2 miesięcy. No, ale w każdym razie już się z Dejwem nie kumplują.
Na stronie jest polityka prywatności i numer KRS.
A właśnie, przecież Seba z ponad pół roku temu też miał identyczną dramę z ludźmi co mu ogarniali te sklepy z płytami, i defakto na lajwie obrażał ich pracę, że źle robią i powinni inaczej, żeby więcej hajsu było. Coś tam, że młode łebki filozofów zgrywają , chcą jakieś spółki zakładać i płacić podatki w Polsce, a to ma być zrobione jak on mówi, bo on mieszka w Marbelli na Costa del Sol i co go jakieś podatki w obchodzą.
- benzoabuser
- Zbanowany
Jak to niby dejw pogoniony xD?
znajdę wszystkie kurwy świata i rozjebie
!EXTRA ANNOTATION!
ALL OF MY POSTS ARE FICTION
!EXTRA ANNOTATION!
- SentoAlainDelon
Nazwiska znane dla każdego, kto wie co się dzieje na grupie Fb, jeden z tych panów odpowiada za ugodę ze Step. (Ugody nie załatwił nitro i step nie wziął 7,5k euro) Drugi z tych panów to ojciec sukcesu Sebastiana, człowiek, dzięki któremu wyszło Lost Tapes, SW3, ZL0, ZL3, El Malo, 20/20, Smile, Czary Mary, Fenix, King Sento, Epilog i Aporofobia, z Megalomanią już nie miał nic wspólnego. Ogólnie Raffa to złoty człowiek, ale dalej nie wiem jak wytrzymał 15 lat współpracując z Sebastianem.
Ostatnio zmieniony 08 cze 2022, 19:08 przez SentoAlainDelon, łącznie zmieniany 1 raz.
Komunikat z IG:
Z Nitrem wszystko załatwione, kolejny drop 15 czerwca
Z Nitrem wszystko załatwione, kolejny drop 15 czerwca
- SentoAlainDelon
Nitro narzekał na brak promocji to Seba mu takiego pranka zrobił że Dyzio się obsrał i zgodził się na materiał z Turcji.
No tak, to tłumaczy dlaczego Seba nic nie ogarnął z Megalomanią i dyzio musiał się tym zająćSentoAlainDelon pisze: ↑08 cze 2022, 19:06 dzięki któremu wyszło Lost Tapes, SW3, ZL0, ZL3, El Malo, 20/20, Smile, Czary Mary, Fenix, King Sento, Epilog i Aporofobia, z Megalomanią już nie miał nic wspólnego
Wielkie 5 dla Raffy zawsze
TAK SIĘ NEGOCJUJE
SEBA = DARIO POLSKIEJ CELEBRYCKIEJ GRY
SEBA = DARIO POLSKIEJ CELEBRYCKIEJ GRY
zapraszam do sprawdzenia
https://youtu.be/5s5QPZM7Pec
https://youtu.be/5s5QPZM7Pec
jeśli to prawda to 
hahah bezkitu jak to na serio to niesamowite
You got opps, ain't you?
No, we ain't all angels
No, we ain't all angels
sento obsral sie lapek w dol pod nowym klipem, ewentualnie dyzio dal mu piec stow na lekarza
- benzoabuser
- Zbanowany
Coś czuję, że ta ksywka dyzio to się przylepi ładnie do nitro
znajdę wszystkie kurwy świata i rozjebie
!EXTRA ANNOTATION!
!EXTRA ANNOTATION!