Sentino
Re: Sentino
Te wszystkie teledyski od crackhousu wyglądają tak samo xd
CAŁE ŻYCIE MAM
SKANDAL PIJĄC HENNESSY PARADIS
Lepiej za miedzą niż pleksą ~Olgierdos
SKANDAL PIJĄC HENNESSY PARADIS
Lepiej za miedzą niż pleksą ~Olgierdos
ktokolwiek bedacy sluchaczem od ZL1 traktowal Sentino powaznie? Gosciu tak naprawde obcial sobie teraz reke, ktora go karmila i zapewnila mu milionowe wyswietlenia, wspolprace. Juz nie wspominajac o tym, ze wizerunkowo upadl dawno temu i mogl teraz to odbic, gdyby schowal swoja szwabska dume do kieszeni i podal reke tym, z ktorymi kiedys tworzyl swoj movement. Ale lepiej bylo sie znowu upodlic w necie i obrocic przeciwko sobie duzych youtuberow (Boxdel, Dyzio, kanaly commentary) + ich fanow, ktorzy nie da sie ukryc - to sa kilkuletnie Bolki i Lolki, ale to jest wlasnie aktualny fanbase Sentino. Ilu byloby sluchaczy, gdyby nie oni i napruty oskariat z juleczkami pod warszawskim newonce? 30-100k?
Nitrozyniak + Sentino —> wspolprace z GBS, PRIME, dropy ciuchow, dropy fizykow, zaprzestanie niewolnictwa u Szynola, kontakty z MUGO, ogromny fanbase dyziakow i wyswietlenia, mozliwosci dalszego rozwoju marki
Sentino —> wspolpraca ze smirnoffem, ktory zajmuje sie dropami plyt i ciuchow + wspolpraca z typog, ktory CHYBA tez rozsylal plytki, zanim weszla dystrybucja 7more7 + brak kontraktow poza ghostwritingiem w Sony
Nitrozyniak + Sentino —> wspolprace z GBS, PRIME, dropy ciuchow, dropy fizykow, zaprzestanie niewolnictwa u Szynola, kontakty z MUGO, ogromny fanbase dyziakow i wyswietlenia, mozliwosci dalszego rozwoju marki
Sentino —> wspolpraca ze smirnoffem, ktory zajmuje sie dropami plyt i ciuchow + wspolpraca z typog, ktory CHYBA tez rozsylal plytki, zanim weszla dystrybucja 7more7 + brak kontraktow poza ghostwritingiem w Sony
Alles is literêre fiksie, die inhoud wat ek publiseer is jou verbeelding. Jy het alles uitgedink. Ek is nie eens ’n skaduwee in jou wêreld nie, ek haal nie asem as ’n lewende wese nie. Hou op om aan my te dink. Laat my uit jou gedagtes verdwyn.
Te łzawe oświadczenia ludzi, którym serce złamał chłop nazywający płytę MEGALOMANIA, jak to się mogło stać, ale zaskoczenie
Chociaż w sumie nie dziwię się jakoś szczególnie, bo jeszcze przed kosą czytałem wywód typka twierdzącego że Mlekozyniak "odkrył" Sentino, więc no
Chociaż w sumie nie dziwię się jakoś szczególnie, bo jeszcze przed kosą czytałem wywód typka twierdzącego że Mlekozyniak "odkrył" Sentino, więc no
B to G strikes again, thick hay on the bread... For me it's a lifestyle, you say that's about swag
Koniec współpracy z Nitro to hujowy krok dla Sentino, ale wspaniały dla słuchacza
cztery żubry i dwie kurwy
Mnie najbardziej rozpierdala paradoks sentiego aka jestem bogatym typem nie musze liczyc bo mam tyle pegi ale pozniej dymy o to ze za mala marza na bluzach i trzeba szyc w turcji za polowe mniej + siedzi po czesci na utrzymaniu jakiegos jutubera co mu przesylal zaliczki + kurwa wszystko co zwiazane z jego muzyka jest kurwa robione po jak najwiekszej taniosci i z jak najwiekszym kiczem (ofc zapowiadana jest J A K O S C jak np ten teledysk najlepszej ekipy z francji
)
Ogolnie Seba dawal pare fajnych trackow, teraz moze jeszcze cos tam daje od czasu do czasu sluchalnego ale juz nie ma sie czym jarac tylko sie wstydzic ze sie slucha tego typa
Dodano po 5 minutach 35 sekundach:
Dodano po 1 minucie 8 sekundach:
Ofc Sebe znalo tez sporo osob przed nitrem, ale mysle ze jak nitro mowi ze odkryl typa to w sensie ze przedstawil go szerszej publicznosci, gdzie wczesniej jednak sento byl marginesem
Ogolnie Seba dawal pare fajnych trackow, teraz moze jeszcze cos tam daje od czasu do czasu sluchalnego ale juz nie ma sie czym jarac tylko sie wstydzic ze sie slucha tego typa
Dodano po 5 minutach 35 sekundach:
Mysle ze w wiekszosci to prawda, bez nitrozyniaka nwm czy sento by mial taki hajp jaki ma teraz. Seba moze mowic ze niby to jego zasluga bo nagral ten hymn dozynek ktory stal sie wiralem ale czy bez jutubowego fanbejsu nitra ktora sledzila sebka Midas stalby sie wiralem? Ofc na to nie ma odpowiedzi, ale jezeli sa jakies watpliwosci ze jednak to moze nie byc TYLKO jego zasluga ktorych nie zbije zadnymi argumentami na jego korzysc to szczycenie sie tym ze on taki fejm naruchal to megalomania w najgorszym mozliwym wydaniu
Dodano po 1 minucie 8 sekundach:
Ofc Sebe znalo tez sporo osob przed nitrem, ale mysle ze jak nitro mowi ze odkryl typa to w sensie ze przedstawil go szerszej publicznosci, gdzie wczesniej jednak sento byl marginesem
Jem pizzę, piszę teksty, teraz jestem w prime jak Szczęsnyprzyszedłem się tu napierdalać a nie kurwa jakieś Ania powiedziała czy kurwa Klaudia
Szacunek za bycie sobą i za wersy
Wy tak bardzo się staracie, że każdy jest pierwszy lepszy
warto dodac, ze ten hymn dozynek ma niecale 6mln pod teledyskiem. A spokojnie moglby miec 30mln, gdyby nie to, ze marketing tez kosztuje i Sentino zabrakloby kasy na nowy zegarek
Alles is literêre fiksie, die inhoud wat ek publiseer is jou verbeelding. Jy het alles uitgedink. Ek is nie eens ’n skaduwee in jou wêreld nie, ek haal nie asem as ’n lewende wese nie. Hou op om aan my te dink. Laat my uit jou gedagtes verdwyn.
No wlasnie nie rozumiem jak on moze wydawac tyle na szmaty zeby wygladac na pozor jak bogol jak i tak cala reszta jest jak u biedaka i tak czy siak na pozor wydaje sie byc jeszcze gorszy niz biedak bo jest biedakiem udajacym bogola
(ofc w przenosni, chlop jednak ma sporo kasy jakby tak porownac do przecietnego kowalskiego, ale ma wchuj mniej niz typowy bogol ktorego sento pozoruje)
Jem pizzę, piszę teksty, teraz jestem w prime jak Szczęsnyprzyszedłem się tu napierdalać a nie kurwa jakieś Ania powiedziała czy kurwa Klaudia
Podał rękę i dał szansę na przedłużenie kariery? Oui, jak najbardziej się zgodzę.
Odkrył i znalazł na marginesie? Niee, Sentino pukał do obecnego poziomu popularności już kilkakrotnie i założę się, że gdyby [halo policja] nie miało miejsca i dalej bujał się z Malikami i Abstrachujami jak w eee...2017? to prędzej czy później zrobiłby cyferki na własną rękę. Nitro od początku zabiegał o jego względy, przedstawiał ziomkom i był wyraźnie zafascynowany, a Sento jak stary wyjadacz wyruchał, zostawił i poszedł se dalej.
B to G strikes again, thick hay on the bread... For me it's a lifestyle, you say that's about swag
- zemsta1camzata
no pukał, ale nie mógł się przebić prze swój łeb, gdyby nie nitro to sam nigdy by nie doszedł do takich liczb jakie miał w ostatnich miesiącach
jaki dresscode? w klubie w dresach
za nogawką ukryta jest maczeta
za nogawką ukryta jest maczeta
No imo jak ksiaze pisze: pukal i mysle ze by sie w koncu po ilustam latach przebil jezeli bylby wystarczajaco cierpliwy, ale jak wiemy on cierpliwoscia nie grzeszy i swoich ruchow nie kalkuluje zbytnio wiec no chuj wie jak by to bylo jakby zostal sam. Przeciez juz nawet smironoff nie chcial z nim pracowac z tego co pamietam, i co bez tego smirnoffa by zrobil sam seba? On nwm czy sam swoje piekne biale zeby potrafi umyc wiec postawienie strony ze sklepikiem i wysylka plyt lub dostarczenie swoich kawalkow do sluchaczy mogloby go przerosnacSWN pisze: ↑08 cze 2022, 14:06Podał rękę i dał szansę na przedłużenie kariery? Oui, jak najbardziej się zgodzę.
Odkrył i znalazł na marginesie? Niee, Sentino pukał do obecnego poziomu popularności już kilkakrotnie i założę się, że gdyby [halo policja] nie miało miejsca i dalej bujał się z Malikami i Abstrachujami jak w eee...2017? to prędzej czy później zrobiłby cyferki na własną rękę. Nitro od początku zabiegał o jego względy, przedstawiał ziomkom i był wyraźnie zafascynowany, a Sento jak stary wyjadacz wyruchał, zostawił i poszedł se dalej.
Watpie ze Sento to taki mastermind i ze taki byl jego zamysl, tylko tak wyszlo po prostu bo Nitro chyba szczerze chcial mu pomoc i zainwestowal w to wszystko troche, Seba potrzebowal tego i mial wchuj pomyslow wiec ktos kto by mu zrobil to co on sobie wymysli to byl dla niego idealny kompan ale no jego etyka pracy i etyka pracy tego nitro sprawila ze z obu stron sie to szybko wypalilo, wlaczyla sie mania sebkowi bo nie byl zadowolony ze to nie poszlo tak jak on chcial a temu nitro wlaczylo sie publiczne zalenie sie i tak to grupka sicarios i ten temat znowu zaplonal troche i mysle ze jeszcze bedzie plonal bo znajac Sentiego to jeszcze bedzie to walkowal i nie przejdzie do nowych ruchow od razu (i sluchacze tez nie puszcza tematu od razu wiec beda sie wzajemnie nakrecac).
Tak wiec z tym "wyruchal, zostawil i poszedl se dalej" to tak troche srednio imo
beka z oskarków i julek, tylko Sicarios 

bez Dyzia nie byloby nawet Megalomanii i nuty ukazalyby sie pewnie jako ZL0 pt2, ale tym razem bez zrzutki smirnoffa na wykupienie ze studia
Myśle też, że to dobry moment na przypomnienie, że friendship ended with dejw, bo mógł komuś umknąć ten fakt w ciągu ostatnich dwóch miesięcy 
- benzoabuser
- Zbanowany
Co z dejwem?
znajdę wszystkie kurwy świata i rozjebie
!EXTRA ANNOTATION!
ALL OF MY POSTS ARE FICTION
!EXTRA ANNOTATION!
ALL OF MY POSTS ARE FICTION
Niesamowite, że niektórzy dopiero po kłótni Sentino z Nitro stwierdzili, że ten pierwszy przesadził xD
Ona mnie pyta skąd woń tej esencji
To zbita kula spod kutasencji
To zbita kula spod kutasencji
a na dobrą sprawę nie uczynił nic co przesunęłoby jego granicę XD
mam nadzieje, że nitro i jego ekipa będzie goniona po wrocławiu przez SicarioSS
Śnieg Garbatym Nosom
Seba dalej ma traume po halo policja i mysli, ze ktos go dojedzie... ehh smutek troche, nigdy juz w PL nie bedzie jego koncertu raczej