Kartky

Kategoria poświęcona wykonawcom.

Moderatorzy: Jose, oldschool

RedN1ne

Re: Kartky

Post autor: RedN1ne »

Nie wiadomo, z jednej strony patrząc na przeszłość pewnie jebnął, z drugiej strony najskuteczniejszy sposób dla typiary na odegranie się za coś to powiedzieć że jebnął nawet jak nie jebnął. Krupiak który wydawał u Kartky'ego teraz płyte wczoraj tylko wrzucił na story "X kurwa D" i tyle
Awatar użytkownika
Czak

Post autor: Czak »

Literalnie każda nowa dziewczyna rapera Kartki
Spoiler
Obrazek
Awatar użytkownika
krychaj5

Post autor: krychaj5 »

Czak pisze: 06 cze 2022, 17:39 Literalnie każda nowa dziewczyna rapera Kartki
Spoiler
o kurwa, to zdjęcie mówi :lol:
frontkick

Post autor: frontkick »

Trzecia dupka z rzędu z klapsem na dziąsło :bowdown: prawdziwy wizjoner polskiej przemocy domowej, amatorzy musza sie jebac z niebieskimi kartami albo zakazami zblizania a on po prostu wymierza lewy prosty prawy sierpowy i bierze sobie z dmów na instagramie nowy worek treningowy
Awatar użytkownika
okej

Post autor: okej »

Obrazek
https://ibb.co/0hh0YYm
Obrazek
https://ibb.co/yFhZGVy

Sorry za chujową jakość, screen kradziony z grupki. Ale wybaczamy, przecież Kubunio Kubdziolek Kartkunio nagrywa romantyczne piosenki no i NiE mAmY dOwOdÓw cośtam cośtam dżony dep siusiu kupa pierd.
Awatar użytkownika
Buchol

Post autor: Buchol »

RedN1ne pisze: 06 cze 2022, 17:13 Krupiak który wydawał u Kartky'ego teraz płyte wczoraj tylko wrzucił na story "X kurwa D" i tyle
Już przy poprzednich akcjach było widać, że zdanie ziomków kartka jest mało ważne, bo najpierw mu wchodzą w dupę, a potem " o rany, sory, nie wiedzieliśmy". Tak samo jest z opinią tego rapującego z playbacku maniaka krupiaka.
Awatar użytkownika
Groszek

Post autor: Groszek »

okej pisze: 07 cze 2022, 3:09 Obrazek
https://ibb.co/0hh0YYm
Obrazek
https://ibb.co/yFhZGVy

Sorry za chujową jakość, screen kradziony z grupki. Ale wybaczamy, przecież Kubunio Kubdziolek Kartkunio nagrywa romantyczne piosenki no i NiE mAmY dOwOdÓw cośtam cośtam dżony dep siusiu kupa pierd.
Bije, znęca się wyzywa itd. 3 lata razem ale i tak mnie kocha XD
Wszystko jest kawałem oraz żartem
Wszystko już widziałem, co potrzebneXD
moxxi

Post autor: moxxi »

Te typiary są głupie jak chuj bezkitu
Biorę pałe i załatwiam nocą sprawe
kshaq pisze: 26 paź 2020, 19:53 Jeżeli te kilka straconych lat było potrzebne, żeby młodzi w tym kraju zaczęli walczyć o swoją wolność, to I ain't even mad.
BouncedDuck5106

Post autor: BouncedDuck5106 »

O, już mamy idealny przykład polskiej mentalności, gdzie to ofiarą jest winna xd
Awatar użytkownika
Groszek

Post autor: Groszek »

Ale ja nie mówię że ofiara jest winna bo jebac kartkiego mordziaty Mela mu do mordy, ale te kurwa alternatywki człowieku za 2 tyg znowu będą razem i znowu ją po miesiącu będzie napierdalał a ona dalej pierdolila że go kocha i się zmieni :dunno: który to już raz :lol:
Wszystko jest kawałem oraz żartem
Wszystko już widziałem, co potrzebneXD
Awatar użytkownika
szpilman
♓︎

Post autor: szpilman »

Srogi kek z tych lasek, nawet mi ich nie żal
"...jest eśmy małymi cząstkami wielkich rzeczy..."
pieseczek dla ślizgawkera
Obrazek
Awatar użytkownika
Jose
Brak Kultury

Post autor: Jose »

Przecież to działa dokładnie tak samo w związkach, gdzie najebany janusz napierdala żonę, więc to nie tak, że alternatywki zjebane gupie należało im się XDDDD tylko psycha robi sitting i ofiary po prostu nie potrafią się wyrwac. Zresztą była o tym dyskusja na początku tego tematu.
2rzyn pisze: 20 sty 2024, 9:32 Dlaczego Tede Królem Jest
Awatar użytkownika
jajca

Post autor: jajca »

No ok ale po co sie w to pakowac w ogole jak typ mowi "siema jestem kartki mam jedynke na olisie" to zrob podstawowy research alternatywko, masz internet przeciez
saturn pisze: 11 lis 2025, 21:56 jądra muszą być wyczyszczone z nasienia
edenmar

Post autor: edenmar »

No ale co innego syndrom sztokholmski, a inna rzecz, że on znajduje kolejne laski, którym wydaje się chyba, że z nimi to będzie inaczej. Przecież to nie jest anonimowy Janusz, o którym można nie wiedzieć, że napierdalał poprzednią żonę, tylko chłop ma na czole wielki napis RED FLAG NIE ZBLIŻAĆ SIĘ. To oświadczenie tam wyżej to wygląda jak z szablonu, kolejna powinna sobie zapisać, bo też jej się przyda
Awatar użytkownika
Sialala

Post autor: Sialala »

No niemożliwe. <ziew>
Awatar użytkownika
Krynew

Post autor: Krynew »

A jak to jest, że gość sobie normalnie gra na jakichś festiwalach itd? Serio nie ma wśród raperów nikogo, kto by tego śmiecia przegonił?
Kocham, pozdrawiam
Awatar użytkownika
Holden

Post autor: Holden »

Nie wszyscy są rycerzami w lśniącej białej zbroi tak jak ty
elkacpero

Post autor: elkacpero »

wszedlem w ten temat z mysla 'o pewnie znowu ktorejs jebnal' i zgadnijcie co? znowu ktorejs jebnal

i nie zmienia sie nic
Holden pisze: 07 cze 2022, 10:54 Nie wszyscy są rycerzami w lśniącej białej zbroi tak jak ty
wyjasnianie smieciowych zachowan smietnikow ludzkich to bialorycerzenie? :lol: jeszcze do niedawna mozna byloby pomyslec, ze to normalne zachowanie
Awatar użytkownika
Luxair

Post autor: Luxair »

U Kartky'ego stabilnie
Izrael wciąż okupuje Palestynę
Amerykański rząd to żenujące świnie
Nie lubi Polaków raper Eminem
Dla mnie jest tylko żenującym skurwysynem
Awatar użytkownika
the badman
Artysta

Post autor: the badman »

Nie mam słow. Od kilka lat po pierwszej aferze nie przesłuchałem ani jednego kawałka, wszędzie gdzie się dało np na profilu Hype gdzie wrzucali relacje o nowej płycie pisałem żeby typa jebać i zdelegalizować z życia społecznego. A ten jak jebany feniks z popiołów po każdej aferce znów złote płyty i koncerty. W relacji na insta się odpaliłem i trochę pojechałem po tej piździe, może choć 3 osoby zmienią zdanie bo że ten damski bokser cokolwiek zrozumie to nie liczę
ODPOWIEDZ