Kartky
Re: Kartky
Nie wiadomo, z jednej strony patrząc na przeszłość pewnie jebnął, z drugiej strony najskuteczniejszy sposób dla typiary na odegranie się za coś to powiedzieć że jebnął nawet jak nie jebnął. Krupiak który wydawał u Kartky'ego teraz płyte wczoraj tylko wrzucił na story "X kurwa D" i tyle
Literalnie każda nowa dziewczyna rapera Kartki

Spoiler

-
frontkick
Trzecia dupka z rzędu z klapsem na dziąsło
prawdziwy wizjoner polskiej przemocy domowej, amatorzy musza sie jebac z niebieskimi kartami albo zakazami zblizania a on po prostu wymierza lewy prosty prawy sierpowy i bierze sobie z dmów na instagramie nowy worek treningowy
https://ibb.co/0hh0YYm
https://ibb.co/yFhZGVy
Sorry za chujową jakość, screen kradziony z grupki. Ale wybaczamy, przecież Kubunio Kubdziolek Kartkunio nagrywa romantyczne piosenki no i NiE mAmY dOwOdÓw cośtam cośtam dżony dep siusiu kupa pierd.
Już przy poprzednich akcjach było widać, że zdanie ziomków kartka jest mało ważne, bo najpierw mu wchodzą w dupę, a potem " o rany, sory, nie wiedzieliśmy". Tak samo jest z opinią tego rapującego z playbacku maniaka krupiaka.
Bije, znęca się wyzywa itd. 3 lata razem ale i tak mnie kocha XDokej pisze: ↑07 cze 2022, 3:09
https://ibb.co/0hh0YYm
https://ibb.co/yFhZGVy
Sorry za chujową jakość, screen kradziony z grupki. Ale wybaczamy, przecież Kubunio Kubdziolek Kartkunio nagrywa romantyczne piosenki no i NiE mAmY dOwOdÓw cośtam cośtam dżony dep siusiu kupa pierd.
Wszystko jest kawałem oraz żartem
Wszystko już widziałem, co potrzebneXD
Te typiary są głupie jak chuj bezkitu
-
BouncedDuck5106
O, już mamy idealny przykład polskiej mentalności, gdzie to ofiarą jest winna xd
Ale ja nie mówię że ofiara jest winna bo jebac kartkiego mordziaty Mela mu do mordy, ale te kurwa alternatywki człowieku za 2 tyg znowu będą razem i znowu ją po miesiącu będzie napierdalał a ona dalej pierdolila że go kocha i się zmieni
który to już raz 
Wszystko jest kawałem oraz żartem
Srogi kek z tych lasek, nawet mi ich nie żal
"...jest eśmy małymi cząstkami wielkich rzeczy..."

pieseczek dla ślizgawkera

Przecież to działa dokładnie tak samo w związkach, gdzie najebany janusz napierdala żonę, więc to nie tak, że alternatywki zjebane gupie należało im się XDDDD tylko psycha robi sitting i ofiary po prostu nie potrafią się wyrwac. Zresztą była o tym dyskusja na początku tego tematu.
No ok ale po co sie w to pakowac w ogole jak typ mowi "siema jestem kartki mam jedynke na olisie" to zrob podstawowy research alternatywko, masz internet przeciez
No ale co innego syndrom sztokholmski, a inna rzecz, że on znajduje kolejne laski, którym wydaje się chyba, że z nimi to będzie inaczej. Przecież to nie jest anonimowy Janusz, o którym można nie wiedzieć, że napierdalał poprzednią żonę, tylko chłop ma na czole wielki napis RED FLAG NIE ZBLIŻAĆ SIĘ. To oświadczenie tam wyżej to wygląda jak z szablonu, kolejna powinna sobie zapisać, bo też jej się przyda
A jak to jest, że gość sobie normalnie gra na jakichś festiwalach itd? Serio nie ma wśród raperów nikogo, kto by tego śmiecia przegonił?
Kocham, pozdrawiam
Nie wszyscy są rycerzami w lśniącej białej zbroi tak jak ty
wszedlem w ten temat z mysla 'o pewnie znowu ktorejs jebnal' i zgadnijcie co? znowu ktorejs jebnal
i nie zmienia sie nic
jeszcze do niedawna mozna byloby pomyslec, ze to normalne zachowanie
i nie zmienia sie nic
wyjasnianie smieciowych zachowan smietnikow ludzkich to bialorycerzenie?
U Kartky'ego stabilnie
Izrael wciąż okupuje Palestynę
Amerykański rząd to żenujące świnie
Nie lubi Polaków raper Eminem
Dla mnie jest tylko żenującym skurwysynem
Amerykański rząd to żenujące świnie
Nie lubi Polaków raper Eminem
Dla mnie jest tylko żenującym skurwysynem
- the badman
- Artysta
Nie mam słow. Od kilka lat po pierwszej aferze nie przesłuchałem ani jednego kawałka, wszędzie gdzie się dało np na profilu Hype gdzie wrzucali relacje o nowej płycie pisałem żeby typa jebać i zdelegalizować z życia społecznego. A ten jak jebany feniks z popiołów po każdej aferce znów złote płyty i koncerty. W relacji na insta się odpaliłem i trochę pojechałem po tej piździe, może choć 3 osoby zmienią zdanie bo że ten damski bokser cokolwiek zrozumie to nie liczę