Kartky

Kategoria poświęcona wykonawcom.

Moderatorzy: Jose, oldschool

RedN1ne

Re: Kartky

Post autor: RedN1ne »

Nie wiadomo, z jednej strony patrząc na przeszłość pewnie jebnął, z drugiej strony najskuteczniejszy sposób dla typiary na odegranie się za coś to powiedzieć że jebnął nawet jak nie jebnął. Krupiak który wydawał u Kartky'ego teraz płyte wczoraj tylko wrzucił na story "X kurwa D" i tyle
Awatar użytkownika
Czak

Post autor: Czak »

Literalnie każda nowa dziewczyna rapera Kartki
Spoiler
Obrazek
Awatar użytkownika
krychaj5

Post autor: krychaj5 »

Czak pisze: 06 cze 2022, 17:39 Literalnie każda nowa dziewczyna rapera Kartki
Spoiler
o kurwa, to zdjęcie mówi :lol:
frontkick

Post autor: frontkick »

Trzecia dupka z rzędu z klapsem na dziąsło :bowdown: prawdziwy wizjoner polskiej przemocy domowej, amatorzy musza sie jebac z niebieskimi kartami albo zakazami zblizania a on po prostu wymierza lewy prosty prawy sierpowy i bierze sobie z dmów na instagramie nowy worek treningowy
Awatar użytkownika
okej

Post autor: okej »

Obrazek
https://ibb.co/0hh0YYm
Obrazek
https://ibb.co/yFhZGVy

Sorry za chujową jakość, screen kradziony z grupki. Ale wybaczamy, przecież Kubunio Kubdziolek Kartkunio nagrywa romantyczne piosenki no i NiE mAmY dOwOdÓw cośtam cośtam dżony dep siusiu kupa pierd.
Awatar użytkownika
Buchol

Post autor: Buchol »

RedN1ne pisze: 06 cze 2022, 17:13 Krupiak który wydawał u Kartky'ego teraz płyte wczoraj tylko wrzucił na story "X kurwa D" i tyle
Już przy poprzednich akcjach było widać, że zdanie ziomków kartka jest mało ważne, bo najpierw mu wchodzą w dupę, a potem " o rany, sory, nie wiedzieliśmy". Tak samo jest z opinią tego rapującego z playbacku maniaka krupiaka.
Awatar użytkownika
Groszek

Post autor: Groszek »

okej pisze: 07 cze 2022, 3:09 Obrazek
https://ibb.co/0hh0YYm
Obrazek
https://ibb.co/yFhZGVy

Sorry za chujową jakość, screen kradziony z grupki. Ale wybaczamy, przecież Kubunio Kubdziolek Kartkunio nagrywa romantyczne piosenki no i NiE mAmY dOwOdÓw cośtam cośtam dżony dep siusiu kupa pierd.
Bije, znęca się wyzywa itd. 3 lata razem ale i tak mnie kocha XD
Wszystko jest kawałem oraz żartem
Wszystko już widziałem, co potrzebneXD
moxxi

Post autor: moxxi »

Te typiary są głupie jak chuj bezkitu
Biorę pałe i załatwiam nocą sprawe
kshaq pisze: 26 paź 2020, 19:53 Jeżeli te kilka straconych lat było potrzebne, żeby młodzi w tym kraju zaczęli walczyć o swoją wolność, to I ain't even mad.
BouncedDuck5106

Post autor: BouncedDuck5106 »

O, już mamy idealny przykład polskiej mentalności, gdzie to ofiarą jest winna xd
Awatar użytkownika
Groszek

Post autor: Groszek »

Ale ja nie mówię że ofiara jest winna bo jebac kartkiego mordziaty Mela mu do mordy, ale te kurwa alternatywki człowieku za 2 tyg znowu będą razem i znowu ją po miesiącu będzie napierdalał a ona dalej pierdolila że go kocha i się zmieni :dunno: który to już raz :lol:
Wszystko jest kawałem oraz żartem
Wszystko już widziałem, co potrzebneXD
Awatar użytkownika
szpilman
♓︎

Post autor: szpilman »

Srogi kek z tych lasek, nawet mi ich nie żal
"...jest eśmy małymi cząstkami wielkich rzeczy..."
pieseczek dla ślizgawkera
Obrazek
Awatar użytkownika
Jose
Brak Kultury

Post autor: Jose »

Przecież to działa dokładnie tak samo w związkach, gdzie najebany janusz napierdala żonę, więc to nie tak, że alternatywki zjebane gupie należało im się XDDDD tylko psycha robi sitting i ofiary po prostu nie potrafią się wyrwac. Zresztą była o tym dyskusja na początku tego tematu.
Awatar użytkownika
jajca

Post autor: jajca »

No ok ale po co sie w to pakowac w ogole jak typ mowi "siema jestem kartki mam jedynke na olisie" to zrob podstawowy research alternatywko, masz internet przeciez
saturn pisze: 11 lis 2025, 21:56 jądra muszą być wyczyszczone z nasienia
ffeee pisze: 03 cze 2026, 8:29 jedyną przeciwwagą do złodziejstwa i hipokryzji pisu oraz nacjolów konfiarzy jest obecny rząd
edenmar

Post autor: edenmar »

No ale co innego syndrom sztokholmski, a inna rzecz, że on znajduje kolejne laski, którym wydaje się chyba, że z nimi to będzie inaczej. Przecież to nie jest anonimowy Janusz, o którym można nie wiedzieć, że napierdalał poprzednią żonę, tylko chłop ma na czole wielki napis RED FLAG NIE ZBLIŻAĆ SIĘ. To oświadczenie tam wyżej to wygląda jak z szablonu, kolejna powinna sobie zapisać, bo też jej się przyda
Awatar użytkownika
Sialala

Post autor: Sialala »

No niemożliwe. <ziew>
Awatar użytkownika
Krynew

Post autor: Krynew »

A jak to jest, że gość sobie normalnie gra na jakichś festiwalach itd? Serio nie ma wśród raperów nikogo, kto by tego śmiecia przegonił?
Kocham, pozdrawiam
Awatar użytkownika
Holden

Post autor: Holden »

Nie wszyscy są rycerzami w lśniącej białej zbroi tak jak ty
elkacpero

Post autor: elkacpero »

wszedlem w ten temat z mysla 'o pewnie znowu ktorejs jebnal' i zgadnijcie co? znowu ktorejs jebnal

i nie zmienia sie nic
Holden pisze: 07 cze 2022, 10:54 Nie wszyscy są rycerzami w lśniącej białej zbroi tak jak ty
wyjasnianie smieciowych zachowan smietnikow ludzkich to bialorycerzenie? :lol: jeszcze do niedawna mozna byloby pomyslec, ze to normalne zachowanie
Awatar użytkownika
Luxair

Post autor: Luxair »

U Kartky'ego stabilnie
Stupid poor people, stupid poor people
I've got more money than you
Stupid poor people, stupid poor people
They can't even afford food!
Awatar użytkownika
the badman
Artysta

Post autor: the badman »

Nie mam słow. Od kilka lat po pierwszej aferze nie przesłuchałem ani jednego kawałka, wszędzie gdzie się dało np na profilu Hype gdzie wrzucali relacje o nowej płycie pisałem żeby typa jebać i zdelegalizować z życia społecznego. A ten jak jebany feniks z popiołów po każdej aferce znów złote płyty i koncerty. W relacji na insta się odpaliłem i trochę pojechałem po tej piździe, może choć 3 osoby zmienią zdanie bo że ten damski bokser cokolwiek zrozumie to nie liczę
ODPOWIEDZ