Popkillery 2022
Re: Popkillery 2022
Kasta jak ten stary który schodzi do znajomych syna w samych gaciach i zaczyna opowiadać jakieś suche dowcipy, a małolacik zagryza zęby dobra tata weź już
B to G strikes again, thick hay on the bread... For me it's a lifestyle, you say that's about swag
ale wszyscy zwycięzcy opluli tę galę 
jebany zaspał pewnie
B to G strikes again, thick hay on the bread... For me it's a lifestyle, you say that's about swag
W 2023 popkillery zmieniają nazwę na „Nie mógł być dziś z nami”
Kocham, pozdrawiam
najbardziej to galę opluł dźwiękowiec i technik od odpalania filmików na Windowsie xD
ale to jest pierdolona niesamowita amatorka, gdyby chociaż publiczność była pod sceną a nie po drugiej stronie Wisły to może wyglądałoby to odrobinkę lepiej
ale to jest pierdolona niesamowita amatorka, gdyby chociaż publiczność była pod sceną a nie po drugiej stronie Wisły to może wyglądałoby to odrobinkę lepiej
jasełka w mojej podstawówce były lepiej zrealizowane niż ta gala XD co chwile jakieś problemy z audio/video, wygrani nie przyjechali, widownia chodzi na oper bar w trakcie rozdawania nagród, no ja pierdole 
Wypowiadał się w stylu, że to nie jest hip-hop i jakieś ugabuga jak tak można.
po chuj oni tam tyle boomerstwa wcisnęli, potem się dziwią że raperzy tam nie chcą przychodzić
Proceente co chcial Wdowe pocalowac
Co powiedziałabyś na nockę u mnie?
Mógłbym Ci kupić bardzo ładną suknię
Za kolejnym razem już jakoś pójdzie
Bo lubisz pieniądze, a ja pieniędzmi się zajmuję głównie
Mógłbym Ci kupić bardzo ładną suknię
Za kolejnym razem już jakoś pójdzie
Bo lubisz pieniądze, a ja pieniędzmi się zajmuję głównie
kto by nie chciał...
Hirek Wrona, skrecze, Afrika Bambaataa, PM Cool Lee, kasety i cztery elementy, za gale takie jak ta umierał hectic
- oKulTywowany
Piekny cyrk szkoda że sokół realizatorki nie zaczął cisnąć
Potężna tak gwardia żeby zaraz wpadły placki zimer i nowciax
Potężna tak gwardia żeby zaraz wpadły placki zimer i nowciax
This page is no longer available.
OSOBY Z GREMIUM MACIE ZAKAZ WCHODZENIA NA FORUM DO ODWOLANIA
Ostatnio zmieniony 26 kwie 2022, 22:14 przez oyama, łącznie zmieniany 1 raz.
Alles is literêre fiksie, die inhoud wat ek publiseer is jou verbeelding. Jy het alles uitgedink. Ek is nie eens ’n skaduwee in jou wêreld nie, ek haal nie asem as ’n lewende wese nie. Hou op om aan my te dink. Laat my uit jou gedagtes verdwyn.
-Filipek i Kamil Bednarek robiący tribute dla obrońców Mariupola
-VNM znajdujący osobę która jakimś pierdolonym cudem potrafi wykonać jego refren gorzej niż on sam
-Kimmy Zelmer proszący autotunem o hałas opustoszałą salę
Ale występy na żywo w tym roku dowiozły, ja pierdolę
-VNM znajdujący osobę która jakimś pierdolonym cudem potrafi wykonać jego refren gorzej niż on sam
-Kimmy Zelmer proszący autotunem o hałas opustoszałą salę
Ale występy na żywo w tym roku dowiozły, ja pierdolę