OKŁADKA

2. Rap Niggas [prod. DJ Khalil, Larrance Dopson & Mike N Keys]
3. Last Time That I Checc'd (feat. YG) [prod. Kacey Khaliel, Brody Brown, Larrance Dopson & Mike N Keys]
4. Young Nigga (feat. Puff Daddy) [prod. Axl Folie, Ralo Stylez, Nipsey Hussle, Larrance Dopson & Mike N Keys]
5. Dedication (feat. Kendrick Lamar) [prod. Larrance Dopson, MyGuyMars, Mike N Keys, Ralo Stylez & Axl Folie]
6. Blue Laces 2 [prod. Mike N Keys, Mr. Lee & Larrance Dopson]
7. Hussle & Motivate [prod. DO Speaks, Street Symphony, Brody Brown, Larrance Dopson & Mike N Keys]
8. Status Symbol 3 (feat. Buddy) [prod. Mike N Keys]
9. Succa Proof (feat. Konshens & J. Black) [prod. Mike N Keys, Larrance Dopson & DJ Khalil]
10. Keyz 2 the City 2 (feat. TeeFlii) [prod. JustJosh Music Group, Resource, Mike N Keys, Jake One & Teddy Walton]
11. Grinding All My Life [prod. Murda Beatz]
12. Million While You Young (feat. The-Dream) [prod. Lamar "Mars" Edwards, G Koop, Jake One, Amaire Johnson & Mike N Keys]
13. Loaded Bases (feat. CeeLo Green) [prod. Jake One & Larrance Dopson]
14. Real Big (feat. Marsha Ambrosius) [prod. Lamar "Mars" Edwards, Larrance Dopson & Mike N Keys]
15. Double Up (feat. Belly & DOM KENNEDY) [Bonus Track] [prod. Teddy Walton, IAMNOBODI, Axl Folie, Larrance Dopson, Mike N Keys & Lamar "Mars" Edwards]
16. Right Hand 2 God (Bonus Track) [prod. MyGuyMars, Mike N Keys & Larrance Dopson]
https://itunes.apple.com/us/album/victo ... 1316706552
SPOTIFY
YOUTUBE
Przyznam szczerze, że jak rok temu wyszła, to przesłuchałem ją ze dwa razy i nic jakoś specjalnie nie przykuło mojej uwagi. Zawsze uważałem go za kogoś trochę z undergroundu i nie napawało mnie to optymizmem. A pierwszy raz go usłyszałem na FDT, gdzie wydał mi się po prostu gangusem próbującym robić rapy. Przykre, że tak wtedy o nim sądziłem. Jego śmierć wiele zmieniła. Wrzuciłem tę płytę i się z miejsca zakochałem. Co za moc. Jakim cudem rok temu tego nie zapętlałem, tylko dopiero teraz - nie wiem. Przekozacki styl, dużo west coastu, brak słabych momentów. Nie bez powodu zgarnął nominację. Tu jest wszystko, co powinien mieć album. Może i wydawał mi się gangusem, ale nawet produkcja zniewala czasem szczegółami. Dopiero po śmierci dowiedziałem się także, jak dobrą osobą był dla sąsiedztwa. Jak wiele zawdzięczają mu niektóre dzieciaki, bo otworzył dla nich muzeum. Był wielką postacią, zapraszam do sprawdzenia tego albumu. Wszystko to wydał samemu, więc wszelkie zyski pójdą dla jego rodziny. Należało mu się więcej szacunku za życia.