Tektonika (Piorun aka Krzysztof Skonieczny)
-
milford966
Re: Tektonika (Piorun aka Krzysztof Skonieczny)
no rzeczywiście tektonika mainstream jak skurwesyn....FruitOffTheWall pisze: ↑04 lut 2022, 19:01 tak jest, to jest przykład mainstreamu stawiam ze będzie można to kupić w empiku wiec dla mnie kwalifikuje sie jak mejnstrim, zważ też uwagę szczególnie na to w jakim kręgu otaczał sie pesh bo to chodzi zawsze były to jakies podziemne kolaboracje, chodzi mi o to ze takie nagrywki to za chuja nie styluwa ćpaj stajl.
Ale no nieważne jaka styluwa ważne żeby to zajebiście brzmiało a tutaj kurwa tego za chuja nie dostrzegam
Ostatnio zmieniony 03 sie 2022, 14:46 przez hwjsk, łącznie zmieniany 1 raz.
Wszystko jest kawałem oraz żartem
Wszystko już widziałem, co potrzebneXD
Wszystko już widziałem, co potrzebneXD
-
milford966
czekam na numer z dronem i samim
czy będzie z tego jakaś płytka?
czy będzie z tego jakaś płytka?
Ostatnio zmieniony 01 wrz 2022, 15:19 przez milford966, łącznie zmieniany 3 razy.
podeśle ktoś traczek Maria?
-
milford966
maria wychodzi jutro i jak widać na insta pioruna nuta doprawiona zwrotami alicka drona i samiego
wooooooow wrra x ćs to może byc game over
Dodano po 42 minutach :
btw widze na stronie dyspensy ze dystape2 mial przyjsc 12 sierpnia 2022 czy ktoś zamówił i dostał?
wooooooow wrra x ćs to może byc game over
Dodano po 42 minutach :
btw widze na stronie dyspensy ze dystape2 mial przyjsc 12 sierpnia 2022 czy ktoś zamówił i dostał?
Hard head, tight fists, I stand tall,
Instinct unleashed when the tension calls.

Instinct unleashed when the tension calls.

-
milford966
https://www.youtube.com/watch?v=_Lf0-MIz-D0
co sądzicie? jest moc ale bez pierdolnięcia? wyda on jakąś płyte czy nie wyda?
co sądzicie? jest moc ale bez pierdolnięcia? wyda on jakąś płyte czy nie wyda?
ile mozna nagrywac teledyskow z kadrami na zniszczone bloki, to ujecie ze staniem na przejsciu dla pieszych mnie juz w ogole dobilo na koniec, panie piorun przydalby sie lep od dario na odmulke
- FruitOffTheWall
Ty no kurczaq nie uwu
rip zioloziolo
Czas zapierdala? Może ziomie po koksie
Zapierdalala w Las Palmas, nie Europie Wschodniej
https://www.last.fm/user/Tommy_Ovocetti
owoc dziwko może wszystko
Czas zapierdala? Może ziomie po koksie
Zapierdalala w Las Palmas, nie Europie Wschodniej
https://www.last.fm/user/Tommy_Ovocetti
owoc dziwko może wszystko
kurde, za pierwszym razem mówię meh, ale już za drugim weszło mocno. to jest tak inne niż cały polski rap, że chyba jestem po prostu głodny takich rzeczy w rodzimym języku. już wyzbył się jak dla mnie tych PRO8L3Mowych naleciałości, ma to specyficzny klimat i lirycznie jest na pewno jakieś. mnóstwo nawiązań i odniesień do kultury, co akurat w jego przypadku jest spoko i naturalne, bo chłopina siedzi mocno w tym i wiadomo z wywiadów, że jara się mnóstwem rzeczy w kulturze i sztuce szeroko pojętej. super wyprodukowane w ogóle. to flow Krzyśka tylko troszkę kuleje, aczkolwiek no w tym konkretnym numerze raczej chyba było takie założenie, żeby to bardzo prosto i surowo położyć. dla mnie jest to ciekawsze niż 95% rzeczy, które aktualnie wychodzą w PL.
Ze jemu się jeszcze po tylu latach ten żart nie znudził, Masłowska jednak ciut bystrzejsza
Spoko nawet, lepsze niz ta MARIA. Wiadomo ze bit robi spora robote ale ta surowa nawijka idealnie do niego pasuje imo. Jeszcze rogal na skreczu, no ja jestem na tak tbh
Mam małego, a rapuję jakbym miał dużegoprzyszedłem się tu napierdalać a nie kurwa jakieś Ania powiedziała czy kurwa Klaudia
-
milford966
pełna zgoda w sumieclockers pisze: ↑10 maja 2023, 18:46 kurde, za pierwszym razem mówię meh, ale już za drugim weszło mocno. to jest tak inne niż cały polski rap, że chyba jestem po prostu głodny takich rzeczy w rodzimym języku. już wyzbył się jak dla mnie tych PRO8L3Mowych naleciałości, ma to specyficzny klimat i lirycznie jest na pewno jakieś. mnóstwo nawiązań i odniesień do kultury, co akurat w jego przypadku jest spoko i naturalne, bo chłopina siedzi mocno w tym i wiadomo z wywiadów, że jara się mnóstwem rzeczy w kulturze i sztuce szeroko pojętej. super wyprodukowane w ogóle. to flow Krzyśka tylko troszkę kuleje, aczkolwiek no w tym konkretnym numerze raczej chyba było takie założenie, żeby to bardzo prosto i surowo położyć. dla mnie jest to ciekawsze niż 95% rzeczy, które aktualnie wychodzą w PL.
w sumie jak zacząłem tego słuchać bez teledysku to fajne nawet, chyba najbardziej neutralny kawałek od niego tzn. taki, że moge se odpalić przy dowolnym humorze