Mistrzostwa Świata Katar 2022

Wszystkie ulubione dyscypliny sportowe w jednym miejscu. Nieważne, którą piłkę wolisz.

Moderatorzy: Sidd, Cz4rny1337

Awatar użytkownika
yytr

Re: Mistrzostwa Świata Katar 2022

Post autor: yytr »

sztyc pisze: 31 mar 2022, 11:21 właśnie takie cos byłoby najgorsze, bo zbiorowe halucynacje w narodzie trwałyby jeszcze do końca drugiego spotkania w grupie
Zbiorowe halucynacje to najlepsze określenie na to haha
Awatar użytkownika
rozklad_gaussa

Post autor: rozklad_gaussa »

u mnie argentyna, usa, kamerun i mysle, ze spoko chociaz meczyk z brazylia bym wolal zamiast argentyny
Twórca wątku Civil War w USA na forum cohones. Chcesz dymy? Zapraszam.
Awatar użytkownika
joey

Post autor: joey »

Belgia, Urugwaj, Arabia Saudyjska - byłbym w stanie przełknąć, ale marzy mi się totalna egzotyka jak bym był p0lką i nie chcę widzieć żadnej europejskiej repki w grupie, amen
trójkąt bermudzki wola mokotów
Awatar użytkownika
sztyc

Post autor: sztyc »

rozklad_gaussa pisze: 31 mar 2022, 12:28 u mnie argentyna, usa, kamerun i mysle, ze spoko chociaz meczyk z brazylia bym wolal zamiast argentyny
czesiek, nie wiedziałem, że piszesz na slg, skoro to ty to weź daj insiderskie info, kto tam leżał rozjebany w krzakach pod redakcją

dla drużyny wezmę wyrok na klatę
----
prawdziwe białasy na forum ślizgawka wolący cycki od dupy: mancipium, phobos, OmarStooleyman, jajca, kapper1, aleksy, Deyker, ART, camzatizbak, mas, Korben Dallas, fifi, pardon (?)
Yoyon

Post autor: Yoyon »

Brazylia, Holandia, Polska, Ghana

ciężary widzowie
Awatar użytkownika
mas

Post autor: mas »

Zapewne grupa z Argentyną i/lub Brazylią będzie ze względu na wszelkie wykluczenia i podział na koszyki grupą śmierci a przynajmniej takie jest największe prawdopodobieństwo, więc tak ochoczo bym ich nie wywoływał
CobraBOY pisze: 25 wrz 2025, 17:43 to juz wolę polecieć na ręcznym albo zaczepić jakąś bezdomną czy emerytkę
MalinowyJogurt

Post autor: MalinowyJogurt »

Tutaj większość osób raczej wrzuca życzenia pod względem czerpania frajdy z meczu z przeciwnikami z którymi normalnie to byśmy pewnie nigdy nie zagrali jak Argentyna czy właśnie Ghana, a nie pod względem sportowym
Mko21

Post autor: Mko21 »

mas pisze: 31 mar 2022, 11:37 już nie przesadzajcie że lepiej trafić na grupę z Brazylią i Niemacami niż z Katerem i Meksykiem, ja wiem że nie ma co pompować balonika ale ewentualne szanse na wyjście z grupy mamy jednie przy względnie dobrym losowaniu, bo nawet w takim przypadku na palcach jednej ręki możemy policzyć przeciwników gdzie na papierze będziemy choćby minimalnym faworytem
Podbijam mocno. Jak dla mnie losowanie bardzo ważne i najlepiej trafić jak najłatwiejszą grupę, osobiście uważam, że w każdym wariancie sam awans to będzie sukces oraz lekka niespodzianka i w zależności od trudności rywali będę szacował szansę między 20 a 50%, no ale ja w 2018 po losowaniu dawałem nam mniej jak 40% i sam dorobek punktowy nie był dla mnie zawodem, styl już tak i wcale nie uiważam, że jakbyśmy grali wtedy z Brazylią i Danią to byłoby lepiej, bardziej bym się skłaniał, że zebralibyśmy jeszcze większe 2 wpierdole. Nie uważam, żeby Katar mógł być też przepychany ostro jak Korea w 2002, na pewno im sędziowie coś pomogą, ale to jednak inne czasy, VAR itd, do tego jest to słabsza drużyna niż Korea w 2002, dlatego zdecydowanie najbardziej chciałbym Katarczyków z 1 koszyka, z drugiej grupy najchętniej bym zobaczył USA, ale Chorwację też biorę chętnie, a z czwartej Arabię Saudyjską
Grupa marzeń :
1 Katar
2 USA/Chorwacja
3 Polska
4 Arabia Saudyjska
Natomiast poza Katarem to komukolwiek będzie ciężko urwać punkt z 1 koszyka, ale biorąc pod uwagę wszystko to najciężej według mnie jak dostaniemy Amerykę Południową (Brazylia/Argentyna) i Niemcy/Holandia z drugiego i Senegal z 4 (szybcy murzyni nam nie leżą, a paru tu to oprócz tego świetne grajki)
Grupa śmierci
1 Brazylia
2 Holandia
3 Polska
4 Kamerun
Nie pal jointów, nie pal wiader, pal aluminium i majkę czasem walnij w kabel
Bisclavret

Post autor: Bisclavret »

najważniejsze to nie trafić na Duńczyków bo nas rozjadą i nawet nie będzie mozna sobie tlumaczyc że może i wpierdol ale przynajmniej z jakąś Brazylią.
Awatar użytkownika
trez

Post autor: trez »

Amerykanie może średnio w eliminacjach, ale pokolenie mają naprawdę ciekawe, najlepsze od 2002. Tylko trener hamulcowy.
Awatar użytkownika
potter

Post autor: potter »

Nic niektórych Euro nie nauczyło, przypominam że przegraliśmy ze Słowacją a z Hiszpanią był remis. Polsce zawsze lepiej się gra z pozycji underdoga, ekipom Michniewicza też.

Kadry znów 26osobowe plus w meczu 5 zmian.
Awatar użytkownika
mql
Moderator

Post autor: mql »

5 zmian zajebiście, mam nadzieję, że to już zostanie z nami na zawsze
Awatar użytkownika
exyou
Zbanowany

Post autor: exyou »

Mko21 pisze: 31 mar 2022, 22:27
Podbijam mocno. Jak dla mnie losowanie bardzo ważne i najlepiej trafić jak najłatwiejszą grupę,

Przestałem po tym czytać.

Ludzie dalej nie ogarniają że polacy nie potrafią się zmotywować, spalają się na drużynach słabych/przeciętnych, średnich
Awatar użytkownika
ebismolarek

Post autor: ebismolarek »

Dawać te losowanie a nie jakieś bajki kurwa
yashiko

Post autor: yashiko »

Bajki na propsie w porownaniu do tych zawsze takich samych przemow...
Awatar użytkownika
kid

Post autor: kid »

brazylia stany polska saudowie
tak bedzie
Awatar użytkownika
suitup
mob psycho

Post autor: suitup »

Stinger dawaj tam grupke dla Polandii dobra
Awatar użytkownika
ffeee

Post autor: ffeee »

Dobra przestańcie wreszcie pierdolić i losujcie te grupy
Graf

Post autor: Graf »

Portugalia USA Polska i Ko… jakby Korea była w czwartej i mamy powtórkę. Zamiast Arabia.
frontkick pisze: cały kraj sie jara poza jedna jedyna wioska nieugietych galów sluchajacych belmondziarza i sentino
Awatar użytkownika
oyama

Post autor: oyama »

Francja, Meksyk, Polsza, ktos z barazy
Ostatnio zmieniony 01 kwie 2022, 18:45 przez oyama, łącznie zmieniany 1 raz.
Alles is literêre fiksie, die inhoud wat ek publiseer is jou verbeelding. Jy het alles uitgedink. Ek is nie eens ’n skaduwee in jou wêreld nie, ek haal nie asem as ’n lewende wese nie. Hou op om aan my te dink. Laat my uit jou gedagtes verdwyn.
ODPOWIEDZ