Enso (syn Edyty Górniak)
Re: Enso (syn Edyty Górniak)
jakie to jest nudne. z pikeja można się był chociaż pośmiać, a siłe miasta to katuje do dziś w sumie
jasny wracaj na forum
Jest ojciec to Okil Khamidov.
Ojciec Big Scythe to Kamil Kosowski (były piłka reprezentacji Polski).
Ona mnie pyta skąd woń tej esencji
To zbita kula spod kutasencji
To zbita kula spod kutasencji
- gonny_trebor
- Moderator
ojciec Masseya to Massey'a Stary Edas
Twórca wątku ŚLIZGAWKA BEAT BATTLE #112 - Głosowanie na forum ślizgawka. Chcesz dymy? Zapraszam.
Niech jedzenie będzie lekarstwem, a lekarstwo - pożywieniem
>>> KINO ŚLIZGAWKOWE <<<
Niech jedzenie będzie lekarstwem, a lekarstwo - pożywieniem
>>> KINO ŚLIZGAWKOWE <<<
- MartchinFleent
stary maty był już rozpoznawalny zanim młody zaczął pierdolić głupoty.
Muszę się skupić na finansach, suki i tak mam 
no i Sokół przecież
- Zawodnik MDMA
Ojciec Fisza i Emade jest znany, ojciec Mesa jest w jakimś tam stopniu znanym chirurgiem, a ojciec Gurala był pisarzem
- OmarStooleyman
Chada, syn Bogdana
- ebismolarek
MALIK MONTANA AKA BABIARZ HAZARDZISTA – TAK NAPRAWDE NAZYWA SIE MOSA GHAWSI, JEGO RODZICE MAJĄ SIEC RESTAURACJI MIN W WARSZAWIE, KTÓRE BARDZO DOBRZE PROSPERUJA, STAD MALIK MA TE PLIKI PLIKI, KTÓRE BARDZO CZESTO W SWOICH FILMIKACH PREZENTUJE, PRZEZ WIEKSZOSC ZYCIA MIESZKAŁ W HAMBURGU I PROWADZIŁ DOSTATNIE ŻYCIE, OD JAKIEGOS CZASU PROWADZI ZYCIE BANANA W WARSZAFCE A Z NUDÓW NAGRYWA RAPY I GRA W RULETKE W HOTELU MARIOTT
SENTINO AKA TATUAŻYK – SEBASTIAN ENRIQUE ALVAREZ, MŁODY GNIEWNY Z BERLINA, W KTÓRYM ŻYŁ PRZEZ PONAD 20 LAT W DOSTATKU, OJCIEC PRAWNIK, PROWADZACY KANCELARIE W BERLINIE, GDY SENTINO SPALIŁ WSZYSTKIE RAPOWE MOSTY W NIEMCZECH, UCIEKŁ DO WARSZAFKI, TUTAJ WIEDZIE ZYWOT RAPERA Z NIEMIEC Z NIEWIADOMĄ PRZESZŁOSCIA, NIE PRACUJE, RAPUJE TE SWOJE BUJDY WYSSANE Z PALCA, UTRZYMUJE GO OJCIEC , KTÓRY CZESTO I GESTO WYSYŁA MU PRZELEWY
DIHO AKA ORANGUTAN – TOMASZ DIHOWSKI, SYN POTENTATA Z BRANŻY DEVELOPERSKIEJ, TATA MA FIRME, DIHO MA HAJS, MŁODE LATA JAK POZOSTAŁA EKIPA GML SPEDZIŁ GŁOWNIE ZA GRANICA, NOWY JORK, BERLIN, NIGDY NIE PRACOWAŁ ODKAD SKONCZYŁ SZKOŁE, PRÓBOWAŁ POMAGAĆ TROCHE OJCU ALE NIE WYCHODZIŁO, OD DOBRYCH PARU LAT DIHO ORANGUTAN WIEDZIE SPOKOJNY ZYWOT MLODEGO BANANOWCA W WARSZAFCE, TATA DAJE HAJS, DIHO SIE BAWI, NAJCZESCIEJ W MODNYM WARSZAWSKIM KLUBIE BAL
KAZ BAŁAGANE – OSTATNI Z TEJ JAKZE BARWNEJ EKIPY, UDAJE ULICZNEGO GRACZA, KTÓRY MA W CHUJ HAJSU, JAK SIE BAWI TO NA BOGATO I NIE INTERESUJE SIE MORDO SKAD MŁODY KAZ MA FLOTE, A MA JAK CŁA EKIPA GML PLIKI PLIKI Z KONTA STARYCH, OJCIEC STOMATOLOG, MATKA OKULISTA, SYN LEKARZY DOSTAJĄCY KIESZONKOWE WIEKSZE MATKI GLAMRAPOWICZÓW WYPŁATY
SENTINO AKA TATUAŻYK – SEBASTIAN ENRIQUE ALVAREZ, MŁODY GNIEWNY Z BERLINA, W KTÓRYM ŻYŁ PRZEZ PONAD 20 LAT W DOSTATKU, OJCIEC PRAWNIK, PROWADZACY KANCELARIE W BERLINIE, GDY SENTINO SPALIŁ WSZYSTKIE RAPOWE MOSTY W NIEMCZECH, UCIEKŁ DO WARSZAFKI, TUTAJ WIEDZIE ZYWOT RAPERA Z NIEMIEC Z NIEWIADOMĄ PRZESZŁOSCIA, NIE PRACUJE, RAPUJE TE SWOJE BUJDY WYSSANE Z PALCA, UTRZYMUJE GO OJCIEC , KTÓRY CZESTO I GESTO WYSYŁA MU PRZELEWY
DIHO AKA ORANGUTAN – TOMASZ DIHOWSKI, SYN POTENTATA Z BRANŻY DEVELOPERSKIEJ, TATA MA FIRME, DIHO MA HAJS, MŁODE LATA JAK POZOSTAŁA EKIPA GML SPEDZIŁ GŁOWNIE ZA GRANICA, NOWY JORK, BERLIN, NIGDY NIE PRACOWAŁ ODKAD SKONCZYŁ SZKOŁE, PRÓBOWAŁ POMAGAĆ TROCHE OJCU ALE NIE WYCHODZIŁO, OD DOBRYCH PARU LAT DIHO ORANGUTAN WIEDZIE SPOKOJNY ZYWOT MLODEGO BANANOWCA W WARSZAFCE, TATA DAJE HAJS, DIHO SIE BAWI, NAJCZESCIEJ W MODNYM WARSZAWSKIM KLUBIE BAL
KAZ BAŁAGANE – OSTATNI Z TEJ JAKZE BARWNEJ EKIPY, UDAJE ULICZNEGO GRACZA, KTÓRY MA W CHUJ HAJSU, JAK SIE BAWI TO NA BOGATO I NIE INTERESUJE SIE MORDO SKAD MŁODY KAZ MA FLOTE, A MA JAK CŁA EKIPA GML PLIKI PLIKI Z KONTA STARYCH, OJCIEC STOMATOLOG, MATKA OKULISTA, SYN LEKARZY DOSTAJĄCY KIESZONKOWE WIEKSZE MATKI GLAMRAPOWICZÓW WYPŁATY
No śmieszne w chuj
Z tego postu to chyba wszystko się zgadzało prócz ostatniego
CAŁE ŻYCIE MAM
SKANDAL PIJĄC HENNESSY PARADIS
Lepiej za miedzą niż pleksą ~Olgierdos
SKANDAL PIJĄC HENNESSY PARADIS
Lepiej za miedzą niż pleksą ~Olgierdos
to prawda, matki glamrapowiczow zarabiają całkiem nieźle
- Jasny
- Zbanowany
I tak lepszy niż Żabson, bo głosu Żabsona nikt z nas nie słuchał. Jw generyczny.
Polecam mu feat z PiKejem.
Widać inspirację Matą zarówno teledysku jak i niektórych częściach tracka.
Lubię głupią dzikuskę jego matki i kiedyś widziałem ją w Majewski show, uznałem za ruchable, przy czym to była końcówka, później odezwały się geny starej cyganki.
Polecam mu feat z PiKejem.
Widać inspirację Matą zarówno teledysku jak i niektórych częściach tracka.
Lubię głupią dzikuskę jego matki i kiedyś widziałem ją w Majewski show, uznałem za ruchable, przy czym to była końcówka, później odezwały się geny starej cyganki.
I live my life free of compromise and step into the shadows without complaint or regret.
Those who would give up essential Liberty, to purchase a little temporary Safety, deserve neither Liberty nor Safety
Those who would give up essential Liberty, to purchase a little temporary Safety, deserve neither Liberty nor Safety
mi by było wstyd rapować o noszeniu bluzy Fendi i jeżdżeniu Merolem, a już w ogóle, gdyby wynikało to z faktu, że moja stara leci od 20 lat na rotacji Złotych Przebojów
niech błogosławiona będzie moja tratwa (ś m r e)
- Jasny
- Zbanowany
Dlatego prawdopodobnie nie zostaniesz sławnym raperem. Z tego co słyszałem, to co drugi tutaj ma lepsze skille niż jakieś Żabsony czy Enso, ale mają na tyle godności i wstydu, że nie walą mitomaństwa, przepuszczając to 10x przez autotune - tylko skromnie i po cichu. Przyjdzie taki Belmondo co nie płaci za media i czynsz (swoją drogą syn Papiny Wiganny) i zacznie stękać o bogactwie i że bez hajsu to nie podchodź. Sentino Halo Policja zaśpiewa jakim jest gangsterem i sobie narysuje jak wozi ludzi w bagażniku i jakoś żyje. Nikt z poczuciem godności niebyłby w stanie tego zrobić
I live my life free of compromise and step into the shadows without complaint or regret.
Jeśli ocenić to obiektywnie, to strasznie kwadratowe flow, nie czuć jakiejkolwiek charyzmy. Mocno średnie, i raczej nic z tego wielkiego nie będzie
Ostatnio zmieniony 01 kwie 2022, 13:39 przez Jasion94, łącznie zmieniany 1 raz.
chujowy kawalek i tyle
You got opps, ain't you?
No, we ain't all angels
No, we ain't all angels
- piernikowyskoczek
ale banan xD z pogardą pluje na biednych polaków bez merca i fendi xD warszawka
rakieta_rakieta pisze: ↑16 kwie 2020, 19:20 Ja aż zadzwoniłem do inposta o chuj chodzi i mają lagi w pokazywaniu statusów, bo dziś w nocy stawiają nowy serwer
-
RIVALDO111
- Zbanowany
Siedzimy już nad tym trzy lata, bo obłęd to dar, a nie kara,Mówią nam jak mamy latać, ja wolałbym spotkać Ikara,Szczęście to tylko przywilej, szczęście to tylko na chwilę, szczęście cię zgubi,udusi,zabije i minie ,A w trakcie się wije jak żmije i gnije.