Syn Edyty Górniak se rapuje, lepiej od Pikeja, co osiągnięciem dużym nie było.
Matka ocenia kawałek:
Dobrze ukręcił ten utwór. Naprawdę dobrze siedzi. Chociaż nie słucham codziennie tego stylu, to dobrze brzmi. Zdolne jest to dziecko. Jestem najmniej obiektywna, bo jestem jego mamą, natomiast tyle, co tam jest przekleństw, to ja przez całe jego życie nie słyszałam – komentuje Edyta Górniak w rozmowie z Jastrząb Post.
– Jestem zaskoczona, że on tego języka użył w taki wyrafinowany sposób. Ja nie lubię przekleństw i mi się to nie do końca podoba, ale akceptuję to, bo rozumiem, że taki jest język hip-hopu – dodała piosenkarka.
Ona mnie pyta skąd woń tej esencji
To zbita kula spod kutasencji
Generyczne jak chuj. Wstydu nie ma, ale gdybym nie wiedział, to nie domyśliłbym się, że to jakiś syn Górniak, brzmi jak pierwszy lepszy randomowy raper
ciekawe czy nie wiedział, że jest taki raper jak enson chyba nie można wymagać znajomości takich twórców u młodych słuchaczy już jest nowy freeze nawet
jezu odpalilem to w koncu i w sumie wytrzymalem z 30 sekund zaczynajac gdzies od srodka. super fajnie linijkami se swirze rzuciles o jakis tam wartosciach ale czlowieku kurwa bananowy, nie wiesz o czym mowisz, do tego oczywiscie swietnie gra punchable morda na teledysku, oburzajce najwyzej
niuhniuh pisze: ↑29 mar 2022, 13:08
nie chce być taki jak oni, żeby całe życie robić najn tu fajv kurwa człowieku twoja stara to edyta górniak
Zaśmiałem na głos w busie
Fakt istnienia rapera Enso zjebal mi dzień przysięgam, takiego generatora dawno nie widziałem albo po prostu działa fakt ze nie przechodzi mi przez myśl żeby sprawdzać cokolwiek z pl chyba ze ktoś jest synem edyty Górniak to się można pośmiać
Jeden juz był taki co jedynym osiągnieciem wejścia w rozgłos było to że jest synem jakiegos rapera co popełnił samobójstwo.
No i wyszło jak wyszło
Numer nijaki jak masa skili undergroundu
a wpisy o rapowaniu lepiej niz raper xy -mocne prowa
w ogóle na polskiej scenie jest jakiś legitny raper, który ma jedno z rodziców sławne chociaż(poza belmondziakiem?)
W stanach też mi niewielu przychodzi do głowy - Robb Banks syn Shaggiego, Jaden Smith i może Nas ale jego starego to i tak mało kto zna