[BEEF] Sentino vs Reszta Świata

Płyty, zapowiedzi materiałów, dyskusje na temat raperów i producentów z naszej rodzimej sceny.

Moderatorzy: Jose, oldschool

Awatar użytkownika
Bryx Fenrir

[BEEF] Sentino vs Reszta Świata

Post autor: Bryx Fenrir »

Może tutaj podyskutujmy o ostatnich poczynaniach Sentino, który nigdy nie przestanie walczyć z naszą sceną. Tylko z ostatnich 48 godzin

Sentino o Intruzie, Dawidzie Obserwatorze i TPS
Intruz dostanie ode mnie w łeb. Dawid Szmacior dostanie ode mnie w łeb. Jak ja was zobaczę, jak was k*rwy dorwę na ulicy, gdziekolwiek w Polsce, to ja wam zmieniam k*rwa tok myślenia, życia. Będziecie k*rwy j*bane pod inkubatorem i może coś się wam wtedy zmieni. Intruz, jak ja ciebie zobaczę naprawdę na ulicy kiedyś, to cię k*rwo zfiletuje. Bo pod nieobecność cudzą, jakieś rzeczy, które się nie działy na waszych oczach k*rwa profilujecie się na moich barach. Na dobrą sprawę jesteś za cienki, żeby w ogóle myśleć o mnie, wiesz o co chodzi. Masz jajogłowie pi*rdolone, wyglądasz jak jakiś k*rwa statysta z Hobbitu, a ty się profilujesz i robisz na jakiegoś gangusa. Jakbyś poszedł teraz i opowiadał, że chcesz haracz, bo jesteś Intruzem, to by cię wyśmiali . TPS-a zostawiam w spokoju, bo potrafi tenisówki dobrać pod dresy, ma dziecko, fajną żonę i jest w miarę w porządku, ale ta reszta to jest do odstrzału
Intruz o Sentino
Ten pajac nie wie co to inkubator, bo sam został wyskrobany do pudełka po butach i wyj*bany na tratwę…..uchodźca! Oho, Internet huczy, że będę filetowany xd Sebuś. Codziennie możesz mnie spotkać na ulicach Opola, także konkretnie: kiedy się widzimy, bo zapowiadasz ten przyjazd do Polski już od kilku miesięcy jak twoja przyjaciółka Ewa, a tu ani widu ani słychu pow pow pow
OSTRY Bezimienni o Sentino
Takiego cymbała to Polska jeszcze nie widziała.

Jak to Rogal DDL nawinął 'To się nie kończy, to leci dalej' więc pewnie będzie tych strzałów jeszcze trochę
Awatar użytkownika
ebismolarek

Re: [BEEF] Sentino vs Reszta Świata

Post autor: ebismolarek »

Kolejny wielki gangster osrany przed tuptusiem, ale i tak avi większy lamus
Awatar użytkownika
Bryx Fenrir

Post autor: Bryx Fenrir »

@ebismolarek Sento się wypowiadał, że Kaczy Proceder (był na klipie Step Armii w dissie na Sentino) też spoko. Nie wiem jak sobie to powyjaśniali, ale aż dziw mnie bierze, że TPS mający 170 cm wzrostu tak daleko sięga w tych ulicznych przepychankach, że już drugi raper się wycofał z jebania go (Białas po dissie i groźbach ze sceny krzyczał, że jebać trzyliterowego pajaca, więc Białas chyba jako jedyny przed TPS'em się nie wycofał)
Awatar użytkownika
DoubleB

Post autor: DoubleB »

doborowe towarzystwo

tuptuś
sejczento
dawid masturbator
klefedroniarz

ciekawe co na to największy polski ulicznik gps
MÓJ TEMACIK! -> viewtopic.php?t=10448
📢 LIL' KEKE VS ERO 📢
SOON
Obrazek
Awatar użytkownika
jajca

Post autor: jajca »

Nazywanie masturbatora i bezzebnego Karła "resztą świata" jest trochę nie fair wobec pozostałych ludzi na planecie
saturn pisze: 11 lis 2025, 21:56 jądra muszą być wyczyszczone z nasienia
ffeee pisze: 03 cze 2026, 8:29 jedyną przeciwwagą do złodziejstwa i hipokryzji pisu oraz nacjolów konfiarzy jest obecny rząd
Awatar użytkownika
oKulTywowany

Post autor: oKulTywowany »

Z tym TPSem to rzeczywiście dziwna sprawa czy to go potezny latynos się obsrał :dunno: a przed Białasem na jakiejs stacji podobno spierdalał
This page is no longer available.
Awatar użytkownika
SentoAlainDelon

Post autor: SentoAlainDelon »

Tps nagrał w marcu 1 story i po kilku godzinach usunął, więc pewnie wyjaśnione
Rookie

Post autor: Rookie »

Odwołując do komentarza powyżej gdzie chłop ze avatarem Undertakera pisał. TPS może sam nie jest zabijaką ale wystarczy to że jakieś ekipy się za nim wstawią że ma plecy i jest nie do ruszenia. A Białas go personalnie nie pocisnął na tym koncercie tylko powiedział że jebać trzyliterowych pajaców. Zresztą Białas też jest nie do ruszenia. Biznesmen który jest na innym levelu niż uliczne przepychanki. Co mu zrobią, wjadą na jakiś festiwal gdzie jest stu ochroniarzy?. W dzisiejszych czasach już by się w żaden beef nie wdał bo po chuj jak kasa płynie strumykiem. Sentino najebany pewnie dodał jakieś wpisy, ale najwyraźniej się dowiedział o plecach tps'a i woli tam nie szarżować. Ja i tak często odnoszę wrażenie że oni wszyscy, nie tylko oni, ale że wszyscy od lat, może nawet od czasów beefu VNM'a z Jimsonem czy Mesa z Mezem, kręcą reżyserowane konflikty żeby było głośno.
Awatar użytkownika
jajca

Post autor: jajca »

Rookie pisze: 18 lut 2022, 3:23 A Białas go personalnie nie pocisnął na tym koncercie tylko powiedział że jebać trzyliterowych pajaców
Tu bardziej chodziło o
shinner pisze: 07 kwie 2021, 19:19 ciekawe jak to sie wszystko potoczy, tps nie jest tez taki sztywny jak sie wydaje mimo ze ulicznik po wyroku. po beefie z białasem jak przecieli się przypadkowo na stacji będac w trasie to gruby chciał go lać w czape a tuptuś uciekł po gaz do bryki, finalnie zawijając się ze stacji. :lol: :lol:
saturn pisze: 11 lis 2025, 21:56 jądra muszą być wyczyszczone z nasienia
ffeee pisze: 03 cze 2026, 8:29 jedyną przeciwwagą do złodziejstwa i hipokryzji pisu oraz nacjolów konfiarzy jest obecny rząd
Awatar użytkownika
badi
BIZNESMENEL

Post autor: badi »

statysta z hobbita :rotfl:
Awatar użytkownika
szpilman
♓︎

Post autor: szpilman »

TPS-a zostawiam w spokoju, bo potrafi tenisówki dobrać pod dresy, ma dziecko, fajną żonę i jest w miarę w porządku, ale ta reszta to jest do odstrzału
:bowdown:

Czekam na beef gsp sentino
"...jest eśmy małymi cząstkami wielkich rzeczy..."
pieseczek dla ślizgawkera
Obrazek
Awatar użytkownika
Cz4rny1337
Moderator

Post autor: Cz4rny1337 »

te wszystkie raperzyny maja problem z brakiem Sebka na terenie RP, bo chetnie by sie zalapali do jakiejs walki w klatce rzymskiej z nim w high league czy innym prime mma i to ich takw szstkich boli

jedyna szansa na hajsik z walki i zainteresowanie ludzi
Obrazek
Awatar użytkownika
DoubleB

Post autor: DoubleB »

Rookie pisze: 18 lut 2022, 3:23 od czasów beefu VNM'a z Jimsonem czy Mesa z Mezem, kręcą reżyserowane konflikty żeby było głośno
mimo wszystko nie wierzę w ustawkę beefu Peja - Tede - Parias
MÓJ TEMACIK! -> viewtopic.php?t=10448
📢 LIL' KEKE VS ERO 📢
SOON
Obrazek
Awatar użytkownika
many-s

Post autor: many-s »

Cz4rny1337 pisze: 18 lut 2022, 10:05 te wszystkie raperzyny maja problem z brakiem Sebka na terenie RP, bo chetnie by sie zalapali do jakiejs walki w klatce rzymskiej z nim w high league czy innym prime mma i to ich takw szstkich boli

Działa to też odwrotnie. O ile dobrze wiemy Senti spierdalał przed ludźmi Kazka (?) i krzyczał halo policja, co go oficjalnie dyskredytuje w oczach polskich uliczników. Biorąc za przykład takiego GSP - jakby Senti nie pękał to by wjechał z czterema tureckimi byczkami do Opola i by złapał Intruza, nastrzelał mu w łep i nagrał z tego video, nie pisząc się na żadne MMA tylko zgodnie z gangsterskimi zasadami.

Nie jestem oczywiście za żadną ze stron konfliktu. Po prostu słowa rzucane na wiatr dla podbicia wyświetleń i kontynuowania show. Ile jest prawdy a ile fikcji w wykreowanych postaciach to każdy może śmiało ocenić.
oyche

Post autor: oyche »

pajacowanie i sapanie do chłopaczyn z polski siedząc gdzieś na piździe pod granicą z afryką to jedno, ale walenie pucy do malika po akcji halo policja to już srogi KEKW
Awatar użytkownika
Zephyr

Post autor: Zephyr »

Ostry Bezimienny :bowdown:
Effe, perché il mio cognome è Fendi
Tony, perché vendevamo i pezzi
Sosa, perché viene dalla Colombia
Baby, perché piaccio alla tua troia
Awatar użytkownika
the badman
Artysta

Post autor: the badman »

Zephyr pisze: 18 lut 2022, 17:47 Ostry Bezimienny
A w tym to chyba tylko to jest śmieszne że źłe przeczytałeś, Ostry ze składu Bezimienni, który zresztą o dziwo jest w związku z Kasią Sklarczyk, zwyciężczynią top model
Awatar użytkownika
wujot
ave

Post autor: wujot »

:shock:
Awatar użytkownika
eddy_wata

Post autor: eddy_wata »

many-s pisze: 18 lut 2022, 11:16
Cz4rny1337 pisze: 18 lut 2022, 10:05 te wszystkie raperzyny maja problem z brakiem Sebka na terenie RP, bo chetnie by sie zalapali do jakiejs walki w klatce rzymskiej z nim w high league czy innym prime mma i to ich takw szstkich boli

Działa to też odwrotnie. O ile dobrze wiemy Senti spierdalał przed ludźmi Kazka (?) i krzyczał halo policja, co go oficjalnie dyskredytuje w oczach polskich uliczników. Biorąc za przykład takiego GSP - jakby Senti nie pękał to by wjechał z czterema tureckimi byczkami do Opola i by złapał Intruza, nastrzelał mu w łep i nagrał z tego video, nie pisząc się na żadne MMA tylko zgodnie z gangsterskimi zasadami.

Nie jestem oczywiście za żadną ze stron konfliktu. Po prostu słowa rzucane na wiatr dla podbicia wyświetleń i kontynuowania show. Ile jest prawdy a ile fikcji w wykreowanych postaciach to każdy może śmiało ocenić.
mysle ze paru gargameli z opolskich klatek zrobiloby tym turkom wiedeń
ta droga ide dalej
Awatar użytkownika
wuiru

Post autor: wuiru »

czy gangster psi carlos już wołał policję czy jeszcze nie bo nie śledzę beefu na instagramie
ODPOWIEDZ