Sentino o Intruzie, Dawidzie Obserwatorze i TPS
Intruz o SentinoIntruz dostanie ode mnie w łeb. Dawid Szmacior dostanie ode mnie w łeb. Jak ja was zobaczę, jak was k*rwy dorwę na ulicy, gdziekolwiek w Polsce, to ja wam zmieniam k*rwa tok myślenia, życia. Będziecie k*rwy j*bane pod inkubatorem i może coś się wam wtedy zmieni. Intruz, jak ja ciebie zobaczę naprawdę na ulicy kiedyś, to cię k*rwo zfiletuje. Bo pod nieobecność cudzą, jakieś rzeczy, które się nie działy na waszych oczach k*rwa profilujecie się na moich barach. Na dobrą sprawę jesteś za cienki, żeby w ogóle myśleć o mnie, wiesz o co chodzi. Masz jajogłowie pi*rdolone, wyglądasz jak jakiś k*rwa statysta z Hobbitu, a ty się profilujesz i robisz na jakiegoś gangusa. Jakbyś poszedł teraz i opowiadał, że chcesz haracz, bo jesteś Intruzem, to by cię wyśmiali . TPS-a zostawiam w spokoju, bo potrafi tenisówki dobrać pod dresy, ma dziecko, fajną żonę i jest w miarę w porządku, ale ta reszta to jest do odstrzału
OSTRY Bezimienni o SentinoTen pajac nie wie co to inkubator, bo sam został wyskrobany do pudełka po butach i wyj*bany na tratwę…..uchodźca! Oho, Internet huczy, że będę filetowany xd Sebuś. Codziennie możesz mnie spotkać na ulicach Opola, także konkretnie: kiedy się widzimy, bo zapowiadasz ten przyjazd do Polski już od kilku miesięcy jak twoja przyjaciółka Ewa, a tu ani widu ani słychu pow pow pow
Takiego cymbała to Polska jeszcze nie widziała.
Jak to Rogal DDL nawinął 'To się nie kończy, to leci dalej' więc pewnie będzie tych strzałów jeszcze trochę