Mata

Kategoria poświęcona wykonawcom.

Moderatorzy: Jose, oldschool

Awatar użytkownika
gggfunk

Re: Mata

Post autor: gggfunk »

stratemirat pisze: 28 sty 2022, 19:12 Stary Matczak ma idola uzależnionego od benzo, syna od marihuanen, ciekawe co sam łyka by ciężko pracować 16 godzin dziennie
Kto jest jego idolem?
Awatar użytkownika
arboozrap

Post autor: arboozrap »

Bogusław Linda
ksiazenieporzadek

Post autor: ksiazenieporzadek »

Jordan Peterson

Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk Pro
Awatar użytkownika
Sialala

Post autor: Sialala »

Benzoabuser
pieschrodingera

Post autor: pieschrodingera »

Bardzo chujowe prowo ze strony SBM żeby wypromować jakiegoś noname'a.
tbc
Awatar użytkownika
azar

Post autor: azar »

Serio lyknales, że to ich niby oświadczenie? Litości, nawet na tych vlogach z hotelu pokazywali przecież np. walczuka z medyczna marihuana.
Eldoka pozdrawia wszystkich pis jol
pieschrodingera

Co niby łyknąłem. Umiesz czytać? No i współczuję, że jakieś vlogi z jakichś hoteli oglądasz.
tbc
Awatar użytkownika
azar

chetnie sprawdze swoje umiejetnosci czytania, jesli mi pokazesz to oswiadczenie w ktorym nypel wskakuje w miejsce maty, bo domyslam sie, ze to miales na mysli :)
A skoro trace czas na czytanie postow takich ananasow jak ty i odpisywanie, to obejrzenie vloga jest przy tym niczym.
pieschrodingera

Chłopie ja się odnoszę do postu na ślizgawce. Jeśli to było chujowe prowo o chujowym prowo no to trudno. Jeszcze nie mam aż tak nudnego życia żeby śledzić fanpage SBM. A ilość takich akcji w PL rapie typu Solar, Tymek, Quebonafide i inni jest na tyle duża, że takie bezbekowe oświadczenia na stronach wytwórni nie są czymś nieprawdopodobnym.

Ale spoko, jeśli to fejk, to miej tę satysfakcję, że dałem się złapać, a Ty nie. Możesz sobie nawet do CV dopisać, że masz tak obszerną wiedzę o SBM.
tbc
Awatar użytkownika
jajca

Post autor: jajca »

Nie no, pewnie wszyscy poświęcamy za dużo czasu na pierdoly w internecie, ale przy oglądaniu vloga Janusza walczuka z medyczna marihuaną w hotelu to już nawet udzielanie porad lygrysowi wysiada, tylko dla koneserów i najmocniejszych zawodników
saturn pisze: 11 lis 2025, 21:56 jądra muszą być wyczyszczone z nasienia
Awatar użytkownika
000

Post autor: 000 »

ale nagonka na tego mate przez to ze ma ojca prawnik xDDD ja pierdole co to byc
Awatar użytkownika
Moltisanti

Post autor: Moltisanti »

Chyba w twojej głowie ta nagonka
Łąsą pisze: 31 gru 2020, 19:13 prędzej nastąpi zmiana systemu monetarnego niż stopy wrócą do poziomu 3-4%
Awatar użytkownika
azar

pieschrodingera pisze: 28 sty 2022, 22:22 Chłopie ja się odnoszę do postu na ślizgawce. Jeśli to było chujowe prowo o chujowym prowo no to trudno. Jeszcze nie mam aż tak nudnego życia żeby śledzić fanpage SBM. A ilość takich akcji w PL rapie typu Solar, Tymek, Quebonafide i inni jest na tyle duża, że takie bezbekowe oświadczenia na stronach wytwórni nie są czymś nieprawdopodobnym.

Ale spoko, jeśli to fejk, to miej tę satysfakcję, że dałem się złapać, a Ty nie. Możesz sobie nawet do CV dopisać, że masz tak obszerną wiedzę o SBM.
zabrzmialo to dla mnie niedorzecznie wiec wkleilem w google i w kilka sekund sie upewnilem, ty zajebales kula w plot wszechwiedzacym tonem i jeszcze cos probujesz szczekac :lol: umiesz myslec?
a ty @jajca nie obchodzi mnie co robisz ze swoim czasem, tylko ze oczerniasz kogos bezpodstawnie. Rozumiesz chociaz, ze jak komus grozi DO 10 lat wiezienia, to nie jest rownoznaczne z 10 latami pewnej odsiadki? Co to jest areszt tymczasowy tez nie wiesz. Raz piszesz, ze ma zarzuty handlu na duza skale (o skali procederu nie bylo mowy w ZADNYM artykule o zatrzymaniu tak na marginesie), a po chwili, ze opuscil areszt bez zarzutow :lol: nie masz najmniejszego pojecia, a pierdolisz juz ktorys kolejny raz.
Ostatnio zmieniony 29 sty 2022, 3:46 przez azar, łącznie zmieniany 1 raz.
Awatar użytkownika
koxefer

Post autor: koxefer »

Luxair pisze: 28 sty 2022, 18:54 Trzeba było schować to do plecaka udając, że się wiąże buty
Chociaż wtedy komisarz mógłby mu zajebać za to, że wiąże buty
:lol:
Mój ojciec z Santiago Latino, a twój stary pijany Grzesio
freeRivaldo
Awatar użytkownika
benzoabuser
Zbanowany

Post autor: benzoabuser »

gggfunk pisze: 28 sty 2022, 20:16
stratemirat pisze: 28 sty 2022, 19:12 Stary Matczak ma idola uzależnionego od benzo, syna od marihuanen, ciekawe co sam łyka by ciężko pracować 16 godzin dziennie
Kto jest jego idolem?
Twoja niunia mówi, że jest uzależniona od benzo
Gdy wbijam z kliką - mój członek i jej cipa na mym wyrko

Dodano po 3 minutach 56 sekundach:
arboozrap pisze: 28 sty 2022, 10:34 Nie słucham Maty i nie jest to kompletnie mój target muzyczny, ale opresyjny system ws. marihuany w polskim państwie ciągle działa i jest to bardzo niepokojące. O wiele bardziej groźny alkohol można kupić bez większego problemu, a zważywszy na to do ilu tragedii doprowadził, nadal jest dostępny. Tymczasem kwestia ganji nie jest jednoznaczna, a można za nią iść siedzieć nawet na kilka lat. Smutne, miejmy nadzieję, że Poseł Liroy-Marzec doprowadzi do zmiany tego stanu rzeczy. Zawsze będę powtarzał, że to alkohol jest najgorszym narkotykiem, o dziwo legalnie dostępnym.
Pierdolo potężne z tym alko dałeś, ale i tak powinna być legalizacja wsyzstkich nielegali co tylko wyjdzie na dobre społeczeństwu vide Portugalia
znajdę wszystkie kurwy świata i rozjebie

!EXTRA ANNOTATION!

ALL OF MY POSTS ARE FICTION
Awatar użytkownika
aleksy

Post autor: aleksy »

ładnie jesteście zjebani jak was cieszy, że ktoś wpadł z marihuaną, banda debili, i nie chodzi o osobę maty, bo w temacie o tpsie napisałbym to samo, zresztą bonusa rpk broniłem w trochę innej sprawie, a jego też nie słucham

jebać państwo polskie za niewolnicze prawo
słyszałem wiele głosów, śmiech i płacz
poznałem wiele osób, których nie chcę znać
Awatar użytkownika
piernikowyskoczek

Post autor: piernikowyskoczek »

Luxair pisze: 28 sty 2022, 18:54 Trzeba było schować to do plecaka udając, że się wiąże buty
Chociaż wtedy komisarz mógłby mu zajebać za to, że wiąże buty
:lol:
rakieta_rakieta pisze: 16 kwie 2020, 19:20 Ja aż zadzwoniłem do inposta o chuj chodzi i mają lagi w pokazywaniu statusów, bo dziś w nocy stawiają nowy serwer
ksiazenieporzadek

Post autor: ksiazenieporzadek »

benzoabuser pisze: 29 sty 2022, 6:44 powinna być legalizacja wsyzstkich nielegali co tylko wyjdzie na dobre społeczeństwu vide Portugalia
jak zawsze gadasz bzdury, bo w Portugalii nic nie został zalegalizowane z narkotyków
Awatar użytkownika
OmarStooleyman

Post autor: OmarStooleyman »

Może mu się z Hiszpanią pojebało
Awatar użytkownika
FruitOffTheWall

Post autor: FruitOffTheWall »

benzoabuser pisze: 29 sty 2022, 6:44 Twoja niunia mówi, że jest uzależniona od benzo
Gdy wbijam z kliką - mój członek i jej cipa na mym wyrko
japierdole ale chujowy wers
rip zioloziolo
Czas zapierdala? Może ziomie po koksie
Zapierdalala w Las Palmas, nie Europie Wschodniej
https://www.last.fm/user/Tommy_Ovocetti

owoc dziwko może wszystko
ODPOWIEDZ