Kto jest jego idolem?stratemirat pisze: ↑28 sty 2022, 19:12 Stary Matczak ma idola uzależnionego od benzo, syna od marihuanen, ciekawe co sam łyka by ciężko pracować 16 godzin dziennie
Mata
-
pieschrodingera
-
pieschrodingera
Re: Mata
Co niby łyknąłem. Umiesz czytać? No i współczuję, że jakieś vlogi z jakichś hoteli oglądasz.
tbc
chetnie sprawdze swoje umiejetnosci czytania, jesli mi pokazesz to oswiadczenie w ktorym nypel wskakuje w miejsce maty, bo domyslam sie, ze to miales na mysli 
A skoro trace czas na czytanie postow takich ananasow jak ty i odpisywanie, to obejrzenie vloga jest przy tym niczym.
A skoro trace czas na czytanie postow takich ananasow jak ty i odpisywanie, to obejrzenie vloga jest przy tym niczym.
Eldoka pozdrawia wszystkich pis jol
-
pieschrodingera
Chłopie ja się odnoszę do postu na ślizgawce. Jeśli to było chujowe prowo o chujowym prowo no to trudno. Jeszcze nie mam aż tak nudnego życia żeby śledzić fanpage SBM. A ilość takich akcji w PL rapie typu Solar, Tymek, Quebonafide i inni jest na tyle duża, że takie bezbekowe oświadczenia na stronach wytwórni nie są czymś nieprawdopodobnym.
Ale spoko, jeśli to fejk, to miej tę satysfakcję, że dałem się złapać, a Ty nie. Możesz sobie nawet do CV dopisać, że masz tak obszerną wiedzę o SBM.
Ale spoko, jeśli to fejk, to miej tę satysfakcję, że dałem się złapać, a Ty nie. Możesz sobie nawet do CV dopisać, że masz tak obszerną wiedzę o SBM.
tbc
Nie no, pewnie wszyscy poświęcamy za dużo czasu na pierdoly w internecie, ale przy oglądaniu vloga Janusza walczuka z medyczna marihuaną w hotelu to już nawet udzielanie porad lygrysowi wysiada, tylko dla koneserów i najmocniejszych zawodników
zabrzmialo to dla mnie niedorzecznie wiec wkleilem w google i w kilka sekund sie upewnilem, ty zajebales kula w plot wszechwiedzacym tonem i jeszcze cos probujesz szczekacpieschrodingera pisze: ↑28 sty 2022, 22:22 Chłopie ja się odnoszę do postu na ślizgawce. Jeśli to było chujowe prowo o chujowym prowo no to trudno. Jeszcze nie mam aż tak nudnego życia żeby śledzić fanpage SBM. A ilość takich akcji w PL rapie typu Solar, Tymek, Quebonafide i inni jest na tyle duża, że takie bezbekowe oświadczenia na stronach wytwórni nie są czymś nieprawdopodobnym.
a ty @jajca nie obchodzi mnie co robisz ze swoim czasem, tylko ze oczerniasz kogos bezpodstawnie. Rozumiesz chociaz, ze jak komus grozi DO 10 lat wiezienia, to nie jest rownoznaczne z 10 latami pewnej odsiadki? Co to jest areszt tymczasowy tez nie wiesz. Raz piszesz, ze ma zarzuty handlu na duza skale (o skali procederu nie bylo mowy w ZADNYM artykule o zatrzymaniu tak na marginesie), a po chwili, ze opuscil areszt bez zarzutow
Ostatnio zmieniony 29 sty 2022, 3:46 przez azar, łącznie zmieniany 1 raz.
Eldoka pozdrawia wszystkich pis jol
- benzoabuser
- Zbanowany
Twoja niunia mówi, że jest uzależniona od benzogggfunk pisze: ↑28 sty 2022, 20:16Kto jest jego idolem?stratemirat pisze: ↑28 sty 2022, 19:12 Stary Matczak ma idola uzależnionego od benzo, syna od marihuanen, ciekawe co sam łyka by ciężko pracować 16 godzin dziennie
Gdy wbijam z kliką - mój członek i jej cipa na mym wyrko
Dodano po 3 minutach 56 sekundach:
Pierdolo potężne z tym alko dałeś, ale i tak powinna być legalizacja wsyzstkich nielegali co tylko wyjdzie na dobre społeczeństwu vide Portugaliaarboozrap pisze: ↑28 sty 2022, 10:34 Nie słucham Maty i nie jest to kompletnie mój target muzyczny, ale opresyjny system ws. marihuany w polskim państwie ciągle działa i jest to bardzo niepokojące. O wiele bardziej groźny alkohol można kupić bez większego problemu, a zważywszy na to do ilu tragedii doprowadził, nadal jest dostępny. Tymczasem kwestia ganji nie jest jednoznaczna, a można za nią iść siedzieć nawet na kilka lat. Smutne, miejmy nadzieję, że Poseł Liroy-Marzec doprowadzi do zmiany tego stanu rzeczy. Zawsze będę powtarzał, że to alkohol jest najgorszym narkotykiem, o dziwo legalnie dostępnym.
znajdę wszystkie kurwy świata i rozjebie
!EXTRA ANNOTATION!
ALL OF MY POSTS ARE FICTION
!EXTRA ANNOTATION!
ALL OF MY POSTS ARE FICTION
ładnie jesteście zjebani jak was cieszy, że ktoś wpadł z marihuaną, banda debili, i nie chodzi o osobę maty, bo w temacie o tpsie napisałbym to samo, zresztą bonusa rpk broniłem w trochę innej sprawie, a jego też nie słucham
jebać państwo polskie za niewolnicze prawo
jebać państwo polskie za niewolnicze prawo
słyszałem wiele głosów, śmiech i płacz
poznałem wiele osób, których nie chcę znać
poznałem wiele osób, których nie chcę znać
- piernikowyskoczek
rakieta_rakieta pisze: ↑16 kwie 2020, 19:20 Ja aż zadzwoniłem do inposta o chuj chodzi i mają lagi w pokazywaniu statusów, bo dziś w nocy stawiają nowy serwer
-
ksiazenieporzadek
jak zawsze gadasz bzdury, bo w Portugalii nic nie został zalegalizowane z narkotykówbenzoabuser pisze: ↑29 sty 2022, 6:44 powinna być legalizacja wsyzstkich nielegali co tylko wyjdzie na dobre społeczeństwu vide Portugalia
- OmarStooleyman
Może mu się z Hiszpanią pojebało
- FruitOffTheWall
japierdole ale chujowy wersbenzoabuser pisze: ↑29 sty 2022, 6:44 Twoja niunia mówi, że jest uzależniona od benzo
Gdy wbijam z kliką - mój członek i jej cipa na mym wyrko
rip zioloziolo
Czas zapierdala? Może ziomie po koksie
Zapierdalala w Las Palmas, nie Europie Wschodniej
https://www.last.fm/user/Tommy_Ovocetti
owoc dziwko może wszystko
Czas zapierdala? Może ziomie po koksie
Zapierdalala w Las Palmas, nie Europie Wschodniej
https://www.last.fm/user/Tommy_Ovocetti
owoc dziwko może wszystko