Tede
Re: Tede
Piękne to były czasy, chyba nikt się nie spodziewał jak bardzo Doniu wyjaśni Chadę i kolegów.
W ogóle szkoda że kariera Donia potoczyła się jak potoczyła, w swoich czasach robił niezłe bity i dobrze rapował, na albumach ascetów prawie zawsze był najmocniejszym ogniwem. Jakby jego kariera inaczej się potoczyła to mógłby nagrać kilka naprawdę dobrych albumów, bo jednak miał do tego jakieś predyspozycje
W ogóle szkoda że kariera Donia potoczyła się jak potoczyła, w swoich czasach robił niezłe bity i dobrze rapował, na albumach ascetów prawie zawsze był najmocniejszym ogniwem. Jakby jego kariera inaczej się potoczyła to mógłby nagrać kilka naprawdę dobrych albumów, bo jednak miał do tego jakieś predyspozycje
- FruitOffTheWall
kurwa ale musi mieć ktoś dojebaną frajde jak tego pierwszy raz słucha
rip zioloziolo
Czas zapierdala? Może ziomie po koksie
Zapierdalala w Las Palmas, nie Europie Wschodniej
https://www.last.fm/user/Tommy_Ovocetti
owoc dziwko może wszystko
Czas zapierdala? Może ziomie po koksie
Zapierdalala w Las Palmas, nie Europie Wschodniej
https://www.last.fm/user/Tommy_Ovocetti
owoc dziwko może wszystko
doniu był kozak, czasem sb do niego wracam, ostatnio np. słuchałem monologimuzyka i świetna jest ta płyta, ziomek ma ciekawe flow, pomysły, potrafi zanucić (suczki nanana, gdy zbudzi nas dźwięk potłuczonego szłaaaaa
), kuma, że to zabaw, ma luz, żart i dystans, jedna z ofiar truskulofaszyzmu, jak kiedyś dojdzie do sprawiedliwych sądów, to truskulowi zbrodniarze postawią mu dom na karaibach czy coś
widziałeś mnie w netflixie, mówisz miły gość?
ja cię nie widziałem, bo szukaliśmy tam rytm i flow
- oKulTywowany
Prawda...aleksy pisze: ↑22 sty 2022, 17:07 doniu był kozak, czasem sb do niego wracam, ostatnio np. słuchałem monologimuzyka i świetna jest ta płyta, ziomek ma ciekawe flow, pomysły, potrafi zanucić (suczki nanana, gdy zbudzi nas dźwięk potłuczonego szłaaaaa), kuma, że to zabaw, ma luz, żart i dystans, jedna z ofiar truskulofaszyzmu, jak kiedyś dojdzie do sprawiedliwych sądów, to truskulowi zbrodniarze postawią mu dom na karaibach czy coś
z pewnego punktu widzenia
A wracając do podmiotu tego tematu,czy Jacek kiedyś znajdzie swoją połówkę że połówkę nie w nos z którą zasiedli powód rozrostu rodziny Granieckich ?Patrząc po scenie to on jest chyba jedynym takim wypadkiem bez ukochanej u boku.
This page is no longer available.
Tede ma już po pierwsze syna, a po drugie flaka.
Za taki nośny refren jak ten z "suczek" to te wszystkie bedoesy czy łajciory2115 dałyby się wyruchac starej donia. niestety dla ekipy z umc te wszystkie smutne pizdy w rondlach zwietrzyly latwa okazję do nabicia sobie punktow respektu u gimbazy, niektorzy jak jaszczomp nawet zaczęli pod publiczkę srac na własnych kumpli (jędkera), na szczęście teraz taka akcja skończyłaby się dla nich kompromitacja i utrata zasiegów wiec, z kalkulatorami w rękach, najostrzejszy beef to max z realizatorem dźwięku
Za taki nośny refren jak ten z "suczek" to te wszystkie bedoesy czy łajciory2115 dałyby się wyruchac starej donia. niestety dla ekipy z umc te wszystkie smutne pizdy w rondlach zwietrzyly latwa okazję do nabicia sobie punktow respektu u gimbazy, niektorzy jak jaszczomp nawet zaczęli pod publiczkę srac na własnych kumpli (jędkera), na szczęście teraz taka akcja skończyłaby się dla nich kompromitacja i utrata zasiegów wiec, z kalkulatorami w rękach, najostrzejszy beef to max z realizatorem dźwięku
- marco_pantani
doniu kręcił lody kiedyś z peją i decksem, owal też dobrze nawijał, niestety przez meza i libera zaczęto ich kojarzyć z hiphopolo, podobnie w pewnym momencie 52 dębiec, bo przecież ich kawałki często wychodziły na tych płytkach z bravoKokor pisze: ↑22 sty 2022, 16:37 Piękne to były czasy, chyba nikt się nie spodziewał jak bardzo Doniu wyjaśni Chadę i kolegów.
zwracam honor
- gods bidness
Nie przez Meza i Libera, bo Doniu też miał swoje za uszami, jeśli idzie o hip-hopolo, nawet imo bardziej niż jakiś Mezo. Cała ta ekipa UMC jebała tym, nomen omen, obornikiem. Choć oczywiście to nie powód, żeby się od razu na nich z pięściami rzucać jak cała "prawdziwa" scena wówczas, ale takie to byli czasy, co już gdzieś w którymś temacie opisywałem, że Tede musiał się tłumaczyć czemu włosy na żel ma, a nie na 3mm. Doniu z suczkami, potłuczonym szłem, swoją przestrzenią, to był jednak filar tego hip-hopolo, zwłaszcza, że on tam był głównym producentem tych hitów i refrenów.
- marco_pantani
no mial swoje za uszami ale imo nagrywki ascetoholixowe i kojarzenie go z mezem i liberem cegielke do tego dolozyly
suczki tez byly uznawane za hiphopolo a dzis to klasyk
jak eldo z eisem sparodiowali ziperow to tez byly dymy
suczki tez byly uznawane za hiphopolo a dzis to klasyk
jak eldo z eisem sparodiowali ziperow to tez byly dymy
zwracam honor
- gods bidness
Słyszałem taką historię o doniu, zaproponował jednemu, młodemu składowi z poznania, że będzie ich managerem, załatwiał różne eventy, ustawił się z nimi na jakiś procent, chłopaki po jakimś czasie grania i obcowania na festynach z innymi artystami ogarnęli, że coś mało zarabiają, okazało się, że stawka za koncert była o wiele większa, jednak doniu do podziału nie dawał całości, nie dość, że zgarniał to co przed nimi ukrył, to jeszcze brał poważny procent z tego, co było do podziału 
- marco_pantani
- sugarhill_notausgang
No dokładnie, jak ktoś ktoś lubi "Czarne oczy" i "Ona tańczy dla mnie", to i do "Suczek" chętnie poszaleje na imprezce. Same klasyki.
klasyk jak chuj, a sugarhill_notausgang widzę już któryś raz nie może tego przeżyć, tak jest to klasyk, a doniu swoim nuceniem wyprzedzał czasy, zaakceptuj to w końcu, żebyś mógł żyć normalnie
widziałeś mnie w netflixie, mówisz miły gość?