Tede

Kategoria poświęcona wykonawcom.

Moderatorzy: Jose, oldschool

Awatar użytkownika
jajca

Re: Tede

Post autor: jajca »

Nie chcieli podzielić losu Volta, którego Chada po prostu zastrzelil. Jedyny, który się wyłamał to Doniu, a kurwy płakały na pogrzebie
saturn pisze: 11 lis 2025, 21:56 jądra muszą być wyczyszczone z nasienia
Awatar użytkownika
oldschool
Moderator

Post autor: oldschool »

Doniu to Giga Chad tym wyjaśnieniem Chady.

Przeżyjmy to jeszcze raz, może jakiś młody adept hiphopu co sobie przegląda na niezalogowanym nie zna.
Ona mnie pyta skąd woń tej esencji
To zbita kula spod kutasencji
Kokor

Post autor: Kokor »

Piękne to były czasy, chyba nikt się nie spodziewał jak bardzo Doniu wyjaśni Chadę i kolegów.

W ogóle szkoda że kariera Donia potoczyła się jak potoczyła, w swoich czasach robił niezłe bity i dobrze rapował, na albumach ascetów prawie zawsze był najmocniejszym ogniwem. Jakby jego kariera inaczej się potoczyła to mógłby nagrać kilka naprawdę dobrych albumów, bo jednak miał do tego jakieś predyspozycje
Awatar użytkownika
FruitOffTheWall

Post autor: FruitOffTheWall »

oldschool pisze: 22 sty 2022, 15:02 może jakiś młody adept hiphopu co sobie przegląda na niezalogowanym nie zna.
kurwa ale musi mieć ktoś dojebaną frajde jak tego pierwszy raz słucha :bowdown:
rip zioloziolo
Czas zapierdala? Może ziomie po koksie
Zapierdalala w Las Palmas, nie Europie Wschodniej
https://www.last.fm/user/Tommy_Ovocetti

owoc dziwko może wszystko
Awatar użytkownika
azar

Post autor: azar »

nie no, doniu zyskal na tym beefie dlatego, ze dissy chady i hifi to byly mocne strzaly w stope, a nie dlatego ze cokolwiek tu pokazal, szanujmy sie. Ten jego diss to straszny cringe.
Eldoka pozdrawia wszystkich pis jol
Awatar użytkownika
aleksy

Post autor: aleksy »

doniu był kozak, czasem sb do niego wracam, ostatnio np. słuchałem monologimuzyka i świetna jest ta płyta, ziomek ma ciekawe flow, pomysły, potrafi zanucić (suczki nanana, gdy zbudzi nas dźwięk potłuczonego szłaaaaa :bowdown: ), kuma, że to zabaw, ma luz, żart i dystans, jedna z ofiar truskulofaszyzmu, jak kiedyś dojdzie do sprawiedliwych sądów, to truskulowi zbrodniarze postawią mu dom na karaibach czy coś
widziałeś mnie w netflixie, mówisz miły gość?
ja cię nie widziałem, bo szukaliśmy tam rytm i flow
Awatar użytkownika
azar

Post autor: azar »

za mocne prowo
Eldoka pozdrawia wszystkich pis jol
Awatar użytkownika
oKulTywowany

Post autor: oKulTywowany »

aleksy pisze: 22 sty 2022, 17:07 doniu był kozak, czasem sb do niego wracam, ostatnio np. słuchałem monologimuzyka i świetna jest ta płyta, ziomek ma ciekawe flow, pomysły, potrafi zanucić (suczki nanana, gdy zbudzi nas dźwięk potłuczonego szłaaaaa :bowdown: ), kuma, że to zabaw, ma luz, żart i dystans, jedna z ofiar truskulofaszyzmu, jak kiedyś dojdzie do sprawiedliwych sądów, to truskulowi zbrodniarze postawią mu dom na karaibach czy coś
Prawda...
z pewnego punktu widzenia

A wracając do podmiotu tego tematu,czy Jacek kiedyś znajdzie swoją połówkę że połówkę nie w nos z którą zasiedli powód rozrostu rodziny Granieckich ?Patrząc po scenie to on jest chyba jedynym takim wypadkiem bez ukochanej u boku.
This page is no longer available.
Awatar użytkownika
jajca

Post autor: jajca »

Tede ma już po pierwsze syna, a po drugie flaka.

Za taki nośny refren jak ten z "suczek" to te wszystkie bedoesy czy łajciory2115 dałyby się wyruchac starej donia. niestety dla ekipy z umc te wszystkie smutne pizdy w rondlach zwietrzyly latwa okazję do nabicia sobie punktow respektu u gimbazy, niektorzy jak jaszczomp nawet zaczęli pod publiczkę srac na własnych kumpli (jędkera), na szczęście teraz taka akcja skończyłaby się dla nich kompromitacja i utrata zasiegów wiec, z kalkulatorami w rękach, najostrzejszy beef to max z realizatorem dźwięku
saturn pisze: 11 lis 2025, 21:56 jądra muszą być wyczyszczone z nasienia
Awatar użytkownika
marco_pantani

Post autor: marco_pantani »

Kokor pisze: 22 sty 2022, 16:37 Piękne to były czasy, chyba nikt się nie spodziewał jak bardzo Doniu wyjaśni Chadę i kolegów.

W ogóle szkoda że kariera Donia potoczyła się jak potoczyła, w swoich czasach robił niezłe bity i dobrze rapował, na albumach ascetów prawie zawsze był najmocniejszym ogniwem. Jakby jego kariera inaczej się potoczyła to mógłby nagrać kilka naprawdę dobrych albumów, bo jednak miał do tego jakieś predyspozycje
doniu kręcił lody kiedyś z peją i decksem, owal też dobrze nawijał, niestety przez meza i libera zaczęto ich kojarzyć z hiphopolo, podobnie w pewnym momencie 52 dębiec, bo przecież ich kawałki często wychodziły na tych płytkach z bravo
zwracam honor
Awatar użytkownika
gods bidness

Post autor: gods bidness »

Nie przez Meza i Libera, bo Doniu też miał swoje za uszami, jeśli idzie o hip-hopolo, nawet imo bardziej niż jakiś Mezo. Cała ta ekipa UMC jebała tym, nomen omen, obornikiem. Choć oczywiście to nie powód, żeby się od razu na nich z pięściami rzucać jak cała "prawdziwa" scena wówczas, ale takie to byli czasy, co już gdzieś w którymś temacie opisywałem, że Tede musiał się tłumaczyć czemu włosy na żel ma, a nie na 3mm. Doniu z suczkami, potłuczonym szłem, swoją przestrzenią, to był jednak filar tego hip-hopolo, zwłaszcza, że on tam był głównym producentem tych hitów i refrenów.
Awatar użytkownika
marco_pantani

no mial swoje za uszami ale imo nagrywki ascetoholixowe i kojarzenie go z mezem i liberem cegielke do tego dolozyly

suczki tez byly uznawane za hiphopolo a dzis to klasyk

jak eldo z eisem sparodiowali ziperow to tez byly dymy
zwracam honor
Awatar użytkownika
gods bidness

marco_pantani pisze: 22 sty 2022, 22:45 suczki tez byly uznawane za hiphopolo a dzis to klasyk
:what:
Sotnikov

Post autor: Sotnikov »

Słyszałem taką historię o doniu, zaproponował jednemu, młodemu składowi z poznania, że będzie ich managerem, załatwiał różne eventy, ustawił się z nimi na jakiś procent, chłopaki po jakimś czasie grania i obcowania na festynach z innymi artystami ogarnęli, że coś mało zarabiają, okazało się, że stawka za koncert była o wiele większa, jednak doniu do podziału nie dawał całości, nie dość, że zgarniał to co przed nimi ukrył, to jeszcze brał poważny procent z tego, co było do podziału :lol:
Awatar użytkownika
marco_pantani

gods bidness pisze: 23 sty 2022, 8:14
marco_pantani pisze: 22 sty 2022, 22:45 suczki tez byly uznawane za hiphopolo a dzis to klasyk
:what:
?
Dziś imprezowy klasyk mordo
zwracam honor
Awatar użytkownika
gods bidness

Co kto lubi.
Awatar użytkownika
sugarhill_notausgang

Post autor: sugarhill_notausgang »

No dokładnie, jak ktoś ktoś lubi "Czarne oczy" i "Ona tańczy dla mnie", to i do "Suczek" chętnie poszaleje na imprezce. Same klasyki.
Awatar użytkownika
Jiigsi
good kid

Post autor: Jiigsi »

Suczki klasyk wiadomo kmwtw
last.fm

She gon' make me feel nice, jiggy jiggy on deck
I got bare gyal 'round, jiggy jiggy on deck
Awatar użytkownika
aleksy

Post autor: aleksy »

klasyk jak chuj, a sugarhill_notausgang widzę już któryś raz nie może tego przeżyć, tak jest to klasyk, a doniu swoim nuceniem wyprzedzał czasy, zaakceptuj to w końcu, żebyś mógł żyć normalnie
widziałeś mnie w netflixie, mówisz miły gość?
ja cię nie widziałem, bo szukaliśmy tam rytm i flow
Awatar użytkownika
arboozrap

Post autor: arboozrap »

Nie rozumiem hejtu na Suczki, a jarania się Głuchą nocą Peji, czy Candy Quebo.
ODPOWIEDZ