Now playing, czyli co jest grane?
Moderator: con shonery
- Cz4rny1337
- Moderator
Re: Now playing, czyli co jest grane?
Jest wątek współczesny, ale na tyle godzin grania to były dwa epizody po jakieś 10 minutgenocidegeneral pisze: ↑13 lip 2019, 20:35 wywalili wątek współczesny czy to gówno nadal jest w grze i sprawia, że
Co do innych problemów, które porusza ten filmik to poboczne jak to poboczne - sporo na siłę, ale zdarzają się też ciekawe choć bez szału. Mnie bardzo podoba się, że w tej grze jest od chuja możliwości. Osłabiasz polis, zabijasz przywódcę terenu i możesz walczyć o ziemię po stronie Aten albo Sparty. Ulepszasz se statek, zabijasz czcicieli, bardzo fajne drzewko umiejętności, grawerunki ekwipunku, naprawdę spoko zrobili. Na dłuższą metę pewnie stanie się to nudne, ale z racji tego, że fajne itemki wypadają jak napierdalasz tych przywódców i kapitanow to mam zajawke żeby ich napierdalac, nawet jak polega to na tym samym. Walka jest zdecydowanie poprawiona w porównaniu do starych asasynow, przypomina bardziej te z wiedźmina. Jak miałem odjebac legendarnego dzika to musiałem poczekać na lepszy poziom i ulepszenie broni bo skurwysynowi nie mogłem dać rady xd Ogólnie nowe asasyny bardzo mocno inspirowane są wiedźminem imo.
Co do postaci to niestety - nadal są to raczej roboty. Ja wybrałem na początku gry typa i jest zwyczajnie nudny + aktor który go dabinguje brzmi jakby był uposledzoną anglojęzyczną wersją spejsona. Fabuła jest w porządku, powiedziałbym nawet, że ciekawa. Na pewno nie przeszkadza. No i do tego jak ci się znudzi zabijanie atenczykow to zawsze możesz wskoczyć na statek, napierdalac się na morzu, robić abordaze i śpiewać szanty. No i to co zawsze wyróżniało asasyny - widoki i grafika. Naprawdę często se przystaje gdzieś pomiędzy jednym znakiem zapytania, a drugim i rozglądam się zamyślony i rozmarzony dookoła.
Naprawdę polecam, kochani
przeszedłem sobie dishonored 2 - raz skradankowo, cichcem, raz robiąc inbę na sto fajerek. znakomita zabawa, podobnie jak pierwsza część. mam nadzieję, że seria będzie kontynuowana - chętnie bym popykał w dishonored 3, osadzone w zupełnie innym świecie, ale rzecz jasna z tymi samymi mechanikami
jedyna wada tej gry to w mojej ocenie zbyt małe zróżnicowanie przeciwników i właściwie brak zdań pobocznych, poza włamami do sklepów i zbieraniem obrazów oraz innych pierdół. ale dwójeczkę i tak polecam, choćby dla samej misji w mechanicznej rezydencji warto sięgnąć po tę grę
jedyna wada tej gry to w mojej ocenie zbyt małe zróżnicowanie przeciwników i właściwie brak zdań pobocznych, poza włamami do sklepów i zbieraniem obrazów oraz innych pierdół. ale dwójeczkę i tak polecam, choćby dla samej misji w mechanicznej rezydencji warto sięgnąć po tę grę
polećcie coś na laptoka bez chwilowego dostępu do pada (oprócz football managera)
dzięks
dzięks
https://www.discogs.com/seller/bialystok/profile - kup se winyla
https://iwoski.pl/sklep - tu też
https://rateyourmusic.com/~Horry - a tu se oceniam muzyczke
https://iwoski.pl/sklep - tu też
https://rateyourmusic.com/~Horry - a tu se oceniam muzyczke
zależnie od specyfikacji laptopa. Ja aktualnie ogrywam Stardew Valley na multiplayerze (w co-opie dwuosobowym), gra ma bardzo niskie wymagania i jest naprawdę warta zakupu. Jeszcze warto zagrać w Mafia II i w przypadku lepszego sprzętu LA Noire oraz Kingdom Come: Deliverance
Alles is literêre fiksie, die inhoud wat ek publiseer is jou verbeelding. Jy het alles uitgedink. Ek is nie eens ’n skaduwee in jou wêreld nie, ek haal nie asem as ’n lewende wese nie. Hou op om aan my te dink. Laat my uit jou gedagtes verdwyn.
[mention]serwus[/mention] dawaj teraz death of outsider
to nie ja obrażam ludzi na czaciku
- con shonery
- Moderator
nie chce mi się już odpalać Detroit ale jednak w coś bym pograł, poszukiwania skierowały moją uwagę na Outer Wilds do którego przysiądę po pracy i jak na tym się zawiodę, to już chyba pozostaje czekać na Death Stranding ;<
Outer Wilds fajna gierka, pograłem w ramach game passa jakieś 3-4 godziny i bardzo przyjemny tytuł, trzeba się tylko przyzwyczaić do modelu latania.
- con shonery
- Moderator
faktycznie zajebiste, dawno żadna gra nie zachwyciła mnie jak ta, ostatnio miałem tak chyba przy what remains of edith finch czy inside.
historia w strzępkach, które odkrywa się w różnej kolejności i trzeba układać je w głowie, eksploracja tajemniczych lokacji bez prowadzenia za rękę, kosmiczne anomalie, no i super zabieg narracyjny/mechanika związana ze śmiercią. najlepiej w to zagrać nie wiedząc niczego więcej.
historia w strzępkach, które odkrywa się w różnej kolejności i trzeba układać je w głowie, eksploracja tajemniczych lokacji bez prowadzenia za rękę, kosmiczne anomalie, no i super zabieg narracyjny/mechanika związana ze śmiercią. najlepiej w to zagrać nie wiedząc niczego więcej.
Będę dziś ogrywał the return of obra dinn, wyczuwam świetny gameplay
mózg paruje przy Baba Is You
ogrywam World of tanks cały czas i aktualnie Injustice 2- Fajna bijatyka.
Wleciała platynka w Crash Team Racing, nie było łatwo..
Ostatnio glownie super mario maker 2 i mario kart 8.
U mnie Dark Soulsy 3 Nadal :] wspaniała gra
Wysłane z mojego SM-G975F przy użyciu Tapatalka
Wysłane z mojego SM-G975F przy użyciu Tapatalka
- Cz4rny1337
- Moderator
kurwa ten crash 3 po pierwszych dwoch czesciach to łatwizna i super zabawa, zwazajac na fakt ze za malolata najwiecje gralem w 3 wiec nostalgia w chuj tera i w ogole

dwójka już też łatwiejsza, ale jak grałem ostatnio w jedynkę to na odstresowanie odpalałem soulsy albo fut champions
przy Slippery Climb myślałem ze sobie strzelę w głowę,
Nie wiem jak to można przejść na jednym życiu
Nie wiem jak to można przejść na jednym życiu
ja zrobiłem wszystkie levele w pierwszym świecie w crashu dwójeczce i nie da się przejść na kolejną mapkę, coś jeszcze trzeba zrobić czy mi się kurwa coś zbugowało?