Now playing, czyli co jest grane?

Dyskusje na temat ulubionych gier użytkowników. Planszówki? Playstation czy Xbox?

Moderator: con shonery

Awatar użytkownika
Cz4rny1337
Moderator

Re: Now playing, czyli co jest grane?

Post autor: Cz4rny1337 »

No może na xboxie
Obrazek
Awatar użytkownika
Jarekk

Post autor: Jarekk »

genocidegeneral pisze: 13 lip 2019, 20:35 wywalili wątek współczesny czy to gówno nadal jest w grze i sprawia, że
Jest wątek współczesny, ale na tyle godzin grania to były dwa epizody po jakieś 10 minut

Co do innych problemów, które porusza ten filmik to poboczne jak to poboczne - sporo na siłę, ale zdarzają się też ciekawe choć bez szału. Mnie bardzo podoba się, że w tej grze jest od chuja możliwości. Osłabiasz polis, zabijasz przywódcę terenu i możesz walczyć o ziemię po stronie Aten albo Sparty. Ulepszasz se statek, zabijasz czcicieli, bardzo fajne drzewko umiejętności, grawerunki ekwipunku, naprawdę spoko zrobili. Na dłuższą metę pewnie stanie się to nudne, ale z racji tego, że fajne itemki wypadają jak napierdalasz tych przywódców i kapitanow to mam zajawke żeby ich napierdalac, nawet jak polega to na tym samym. Walka jest zdecydowanie poprawiona w porównaniu do starych asasynow, przypomina bardziej te z wiedźmina. Jak miałem odjebac legendarnego dzika to musiałem poczekać na lepszy poziom i ulepszenie broni bo skurwysynowi nie mogłem dać rady xd Ogólnie nowe asasyny bardzo mocno inspirowane są wiedźminem imo.

Co do postaci to niestety - nadal są to raczej roboty. Ja wybrałem na początku gry typa i jest zwyczajnie nudny + aktor który go dabinguje brzmi jakby był uposledzoną anglojęzyczną wersją spejsona. Fabuła jest w porządku, powiedziałbym nawet, że ciekawa. Na pewno nie przeszkadza. No i do tego jak ci się znudzi zabijanie atenczykow to zawsze możesz wskoczyć na statek, napierdalac się na morzu, robić abordaze i śpiewać szanty. No i to co zawsze wyróżniało asasyny - widoki i grafika. Naprawdę często se przystaje gdzieś pomiędzy jednym znakiem zapytania, a drugim i rozglądam się zamyślony i rozmarzony dookoła.

Naprawdę polecam, kochani
DLA ŻANDARMÓW 100% ZNIŻKI, ZAPRASZAM

viewtopic.php?f=31&t=8016
Awatar użytkownika
serwus

Post autor: serwus »

przeszedłem sobie dishonored 2 - raz skradankowo, cichcem, raz robiąc inbę na sto fajerek. znakomita zabawa, podobnie jak pierwsza część. mam nadzieję, że seria będzie kontynuowana - chętnie bym popykał w dishonored 3, osadzone w zupełnie innym świecie, ale rzecz jasna z tymi samymi mechanikami

jedyna wada tej gry to w mojej ocenie zbyt małe zróżnicowanie przeciwników i właściwie brak zdań pobocznych, poza włamami do sklepów i zbieraniem obrazów oraz innych pierdół. ale dwójeczkę i tak polecam, choćby dla samej misji w mechanicznej rezydencji warto sięgnąć po tę grę
Awatar użytkownika
horrypaz
Brak Kultury

Post autor: horrypaz »

polećcie coś na laptoka bez chwilowego dostępu do pada (oprócz football managera)
dzięks
Awatar użytkownika
oyama

Post autor: oyama »

zależnie od specyfikacji laptopa. Ja aktualnie ogrywam Stardew Valley na multiplayerze (w co-opie dwuosobowym), gra ma bardzo niskie wymagania i jest naprawdę warta zakupu. Jeszcze warto zagrać w Mafia II i w przypadku lepszego sprzętu LA Noire oraz Kingdom Come: Deliverance
Alles is literêre fiksie, die inhoud wat ek publiseer is jou verbeelding. Jy het alles uitgedink. Ek is nie eens ’n skaduwee in jou wêreld nie, ek haal nie asem as ’n lewende wese nie. Hou op om aan my te dink. Laat my uit jou gedagtes verdwyn.
Awatar użytkownika
Wtn

Post autor: Wtn »

EU4/HOI4
druhu

Post autor: druhu »

[mention]serwus[/mention] dawaj teraz death of outsider
to nie ja obrażam ludzi na czaciku
Awatar użytkownika
con shonery
Moderator

Post autor: con shonery »

nie chce mi się już odpalać Detroit ale jednak w coś bym pograł, poszukiwania skierowały moją uwagę na Outer Wilds do którego przysiądę po pracy i jak na tym się zawiodę, to już chyba pozostaje czekać na Death Stranding ;<
Emdowu

Post autor: Emdowu »

Outer Wilds fajna gierka, pograłem w ramach game passa jakieś 3-4 godziny i bardzo przyjemny tytuł, trzeba się tylko przyzwyczaić do modelu latania.
Awatar użytkownika
con shonery
Moderator

Post autor: con shonery »

faktycznie zajebiste, dawno żadna gra nie zachwyciła mnie jak ta, ostatnio miałem tak chyba przy what remains of edith finch czy inside.
historia w strzępkach, które odkrywa się w różnej kolejności i trzeba układać je w głowie, eksploracja tajemniczych lokacji bez prowadzenia za rękę, kosmiczne anomalie, no i super zabieg narracyjny/mechanika związana ze śmiercią. najlepiej w to zagrać nie wiedząc niczego więcej.
Awatar użytkownika
Sergiusz

Post autor: Sergiusz »

Będę dziś ogrywał the return of obra dinn, wyczuwam świetny gameplay
Awatar użytkownika
Finesta

Post autor: Finesta »

mózg paruje przy Baba Is You
Bart

Post autor: Bart »

ogrywam World of tanks cały czas i aktualnie Injustice 2- Fajna bijatyka.
Awatar użytkownika
nomp

Post autor: nomp »

Wleciała platynka w Crash Team Racing, nie było łatwo..
Awatar użytkownika
insane

Post autor: insane »

Ostatnio glownie super mario maker 2 i mario kart 8.
Awatar użytkownika
Peyton

Post autor: Peyton »

U mnie Dark Soulsy 3 Nadal :] wspaniała gra

Wysłane z mojego SM-G975F przy użyciu Tapatalka

Awatar użytkownika
Cz4rny1337
Moderator

Post autor: Cz4rny1337 »

kurwa ten crash 3 po pierwszych dwoch czesciach to łatwizna i super zabawa, zwazajac na fakt ze za malolata najwiecje gralem w 3 wiec nostalgia w chuj tera i w ogole
Obrazek
Awatar użytkownika
Jarekk

Post autor: Jarekk »

dwójka już też łatwiejsza, ale jak grałem ostatnio w jedynkę to na odstresowanie odpalałem soulsy albo fut champions
DLA ŻANDARMÓW 100% ZNIŻKI, ZAPRASZAM

viewtopic.php?f=31&t=8016
Awatar użytkownika
FLoo

Post autor: FLoo »

przy Slippery Climb myślałem ze sobie strzelę w głowę,
Nie wiem jak to można przejść na jednym życiu
2ps__

Post autor: 2ps__ »

ja zrobiłem wszystkie levele w pierwszym świecie w crashu dwójeczce i nie da się przejść na kolejną mapkę, coś jeszcze trzeba zrobić czy mi się kurwa coś zbugowało?
ODPOWIEDZ