Gdzie oni są?

Płyty, zapowiedzi materiałów, dyskusje na temat raperów i producentów z naszej rodzimej sceny.

Moderatorzy: Jose, oldschool

oyche

Re: Gdzie oni są?

Post autor: oyche »

podbijam przemo dnb, wakabayashi na pętelce, a i zwrotka u aviego stylóweczka

Wysłane z mojego Redmi Note 5 przy użyciu Tapatalka

Miker

Post autor: Miker »

Hukos i Planet normalnie nagrywają płyty i są dosyć aktywni na swoich fanpage'ach, także nie wiem skąd pomysł, że dali sobie spokój. Mi najbardziej (poza takimi oczywistymi jak Smark, Wankz czy Eis) brakuje Pyskatego (fajnie, że ma dać zwrotkę u Erosa), Finkera i Świni.
Kalom pisze: 26 lip 2019, 10:21 Robak z zespołu Inflacja po niezłym Klub dwadzieścia kilka zapadł się pod ziemie jakoś. Pewnie wyłożył chuja na rapsy, bo i tak słuchało tego z 15 osób. No i sceny też by nie rozjebał, ale kiedyś lubiłem posłuchać
Robak żyje i ma się dobrze. Nawet od czasu do czasu wrzuci coś na fanpage, ale raczej na nagrywki nie ma, co liczyć.
Awatar użytkownika
Piters

Post autor: Piters »

O Robak też, Klub dwadzieścia kilka mój prywatny klasyk
Belmondo pisze:Jestem człowiek demolka
Życie to ślizgawka, twoje życie to parodia
Awatar użytkownika
Prez

Post autor: Prez »

oldschool pisze: 25 lip 2019, 23:05 Pyskaty
Pysk chyba będzie na płycie u Erosa
lygrys pisze: 11 maja 2022, 21:05 świetny dzień, jeden z najlepszych w moim życiu.
Dziękuje ci zjebana Polsko.
Raperzy, choć lecą okropnie, wszędzie się pchają
Jedyne co robią wielokrotnie, to mnie wkurwiają
Bart

Post autor: Bart »

DUCHU - po genialnych liniach lotniczych wszystko się zjebało. Niby młode wilki niby kolejny album, który praktycznie przeszedł bez echa poza tym negatywnym-opźnienia itd
Awatar użytkownika
oldschool
Moderator

Post autor: oldschool »

Drmz pisze: 26 lip 2019, 10:33 Beka, że ktoś wymienia takich tuzów jak PRZEMO DNB. Ostatnio był nawet w jakimś artykule newonce o 'zmarnowanych talentach' or szit. Przecież gość nagrał ze trzy numery, do tego dość przeciętne.
A to jest jakiś wyznacznik kogo można, a kogo nie? Dla mnie te jego kawałki były całkiem spoko i miały swój klimat. Dosyć dobrze się przyjęły, a od typa nawet 1 płyta nie wyszła (albo ja o niej nie wiem) i chuj wie gdzie teraz jest. Jak dla mnie to idealnie pasuje do tego tematu.
Ona mnie pyta skąd woń tej esencji
To zbita kula spod kutasencji
Awatar użytkownika
Wtn

Post autor: Wtn »

Sulin coś sobie nagrywa jak ma wolne od roboty chyba,z rok temu dał np. to

jakieś super to nie jest ale tragiczne też nie.
Awatar użytkownika
Wtn

Post autor: Wtn »

Wtn pisze: 26 lip 2019, 14:21 Sulin coś sobie nagrywa jak ma wolne od roboty chyba,z rok temu dał np. to

edit
i wiadomo,huczu oczywiście
Awatar użytkownika
Drmz

Post autor: Drmz »

Masz rację przepraszam poniosło mnie. Piękny piątek mamy i serdecznie pozdrawiam.

Ja w takim razie pytam gdzie jest Afront no i gdzie jest zespół Flojd/Wiro, bo o ile zdarza się chłopakom czasem gdzieś zagrać koncert to jednak od ostatniego materiału mineło czasu
kosciey pisze: 03 mar 2020, 13:07 wszyscy jesteście chujowo wypluci przez generator gówna.
lygrys pisze: 15 sty 2021, 17:13 Tak czy inaczej nie żałuje, bo wreszcie kupiłem durszlak
rubinstein

Post autor: rubinstein »

Majkel mial bardzo duzy potencjal. Jeden z niwielu naprawde bardzo dobrych slunskich raperow
Awatar użytkownika
con shonery
Moderator

Post autor: con shonery »

śliwka (ego, pijani powietrzem), co u niego teraz?
Awatar użytkownika
ToMojaStaraKsywka

Post autor: ToMojaStaraKsywka »

a jeszcze przypomniał mi się Heis i Supran
ksiazenieporzadek

Post autor: ksiazenieporzadek »

Wtn pisze: 26 lip 2019, 14:21 Sulin coś sobie nagrywa jak ma wolne od roboty chyba,z rok temu dał np. to

widzę musialo się ostro zjebac skoro klip kręcony w pałacu w rodzinnym mieście :D

ps mialem studniowke tam ;p
Awatar użytkownika
ricky

Post autor: ricky »

Supran to wack w chuj przecież, nie czaję jak można było się nim jarać te 6 lat temu, a co dopiero teraz
FUCK OFF MR LAHEY
Awatar użytkownika
ToMojaStaraKsywka

Post autor: ToMojaStaraKsywka »

Ja też nie wiem jak można się jarać wieloma raperami, którzy rapują teraz i co :dunno:
Awatar użytkownika
guzi

Post autor: guzi »

Pierrot :oops:
Awatar użytkownika
svnchez

Post autor: svnchez »

3rzypo3rzy pisze: 25 lip 2019, 20:59Trooma
chyba skupia się na studiach, jakiś czas temu pisał, że ma nagraną płytę
oldschool pisze: 25 lip 2019, 23:05Pjentak
była akcja, że dostał wpierdol czy tam grozili mu kolejnym jeśli dalej będzie rapował :lol: jak ktoś tęskni to chyba mam jeszcze na starym dysku jakieś jego niepublikowane zwrotki/kawałki to mogę coś podesłać (o ile nie usunąłem)
Drmz pisze: 26 lip 2019, 10:33 Beka, że ktoś wymienia takich tuzów jak PRZEMO DNB. Ostatnio był nawet w jakimś artykule newonce o 'zmarnowanych talentach' or szit. Przecież gość nagrał ze trzy numery, do tego dość przeciętne.
dokładnie, też widziałem to zestawienie bo andrzej wrzucił na fejsbuk i przecież tam w większości same marniaki, odsłuchałem to wakabayashi i zastanawiałem się jak ktoś może słuchać typa z takim głosem

większość którą wymieniliście to bardzo dobrze, że zniknęli, na czele z tym łakiem kubanem
był jeszcze jakiś taki gnój co nagrał "była chłodna", którym jarała się masa nastolatek, miliony leciały i nagle typ zniknął. nie żebym tęsknił, ale dziwiło mnie to
Robert Lewandowski pisze:Dobra, puściliście już swoje numery, a teraz wjeżdża ZBUKU
Awatar użytkownika
Drmz

Post autor: Drmz »

Typ od była chłodna to był SouthBluntSystem i wcale nie zniknął tylko zmienił ksywę i odbił w klimaty bardziej popowe or szit i jeszcze całkiem niedawno widziałem jak występował na jakimś Opolu czy Sopocie.
kosciey pisze: 03 mar 2020, 13:07 wszyscy jesteście chujowo wypluci przez generator gówna.
lygrys pisze: 15 sty 2021, 17:13 Tak czy inaczej nie żałuje, bo wreszcie kupiłem durszlak
Awatar użytkownika
redman23

Post autor: redman23 »

Revo :(
Awatar użytkownika
knarku

Post autor: knarku »

mlody zgred odbior
e:
szuwar, haju, junes, zyt toster, wiciu, jezozwierz, lebki z wizji lokalnej osa/szuli ci gdzie sie podziali
ODPOWIEDZ