Łona

Kategoria poświęcona wykonawcom.

Moderatorzy: Jose, oldschool

Najlepszy album w dyskografii Łony to:

Koniec żartów
5
12%
Nic dziwnego
8
19%
Absurd i nonsens
1
2%
Insert EP
0
Brak głosów
Cztery i pół
12
29%
Nawiasem mówiąc
2
5%
Śpiewnik domowy EP
1
2%
TAXI
13
31%

Liczba głosów: 42

Awatar użytkownika
Jaayu

Re: Łona

Post autor: Jaayu »

przeciez tu chodzi o to ze on to nawinal na festiwalu u jurasa z pelna swiadomoscia ze bedzie to grillowane do spodu w wiadomosciach i imo inteligentniejszy komentarz na temat pisu by byl trudniejszy w manipulacji itp. ale to tak imo po prostu. ja mu nie zabraniam przeklinac czy cos
abstrahując od slusznosci przekazu z ktora ja sie w 100% zgadzam i mnie nie gorsza jego przeklenstwa, niemniej sytuacja jest krindzowa
jakby to nawinal se na lajwie to nawet bym okiem nie mrugnal i odwrotnie - jakby sentino u tego przemytnika uranu to samo powiedzial to bym schowal twarz w dloniach
You got opps, ain't you?
No, we ain't all angels
Awatar użytkownika
aleksy

Post autor: aleksy »

jebać taki płytki populizm, typ poszedł po linii najmniejszego oporu, by przypodobać się swoim odbiorcom i kółku wzajemnej adoracji, to jest zaprzeczenie tego, o co chodzi w prawdziwym hiphopie
na ślizgawce cisnę beczkę
co chwilę wbijam szpileczkę
moody

Post autor: moody »

powiedzial to co mu sie podoba, dobrze sie przy tym bawiac, do tego ludzie lubia takie rzeczy ogladac wiec viewsy tez sa. to jest wlasnie prawdziwy hiphop, dawac go do ekipy
Awatar użytkownika
aleksy

Post autor: aleksy »

żeby dobrze więź z słuchaczem umacniać
przypierdol mikrofonem o wzmacniacz
to robi wrażenie, a nie trzeba przy tym myśleć
wziąwszy pod uwagę jak z twoją twórczą myślą dziś jest
na ślizgawce cisnę beczkę
co chwilę wbijam szpileczkę
encrenoire

Post autor: encrenoire »

nie, wlasnie polityczny populizm & plytkosc to esencja prawdziwego hiphopu, a Lona sie zwykle wyroznia nieplytkimi tekstami
Awatar użytkownika
emcess

Post autor: emcess »

Jaayu pisze:przeciez tu chodzi o to ze on to nawinal na festiwalu u jurasa z pelna swiadomoscia ze bedzie to grillowane do spodu w wiadomosciach i imo inteligentniejszy komentarz na temat pisu by byl trudniejszy w manipulacji itp. ale to tak imo po prostu. ja mu nie zabraniam przeklinac czy cos
l
raczej nie wątpiłbym w umiejętności propagandowe i montażowe „redaktorów” wiadomości nawet w przypadku bardziej inteligentnego komentarza, przypominam że robią kurwa takie rzeczy jak modulowanie głosu, albo zmiana koloru skóry Tuska żeby wyglądał na zapienionego na konferencji
lygrys pisze: 02 lip 2023, 20:03 Myślisz kurwo, że jesteś zabawny
encrenoire

nie zapienionego a diabla xd
Bisclavret

Post autor: Bisclavret »

ALE IM DOGADAŁ AŻ IM W PIĘTY POSZŁO :lol:

no dobra krindżuwa no ale to typowe, morda pełna frazesów a jak przyjdzie co do czego to słoma z butów.
pieczolowity
Zbanowany

Post autor: pieczolowity »

Wielu tym młodym k***a kuta***rzom, którym się wydaje, że mogą z “Minecrafta” przeskoczyć tu k***a i pier***ić: “Ej ziomek, ale ty masz zamkniętą głowę”. Ja mam, k***a, zamkniętą głowę, ty k***a parówo? Naprawdę, do mnie k***a gadasz to? Włodi dobrze zapytał tego kondoma – który stary raper ma zamkniętą głowę? Który? – Żaden, chyba żaden. Chociaż tam paru bym znalazł, ale k***a gościu, zamknij p***ę. (…) Widzę tam jakichś kolejnych YouTuberów, którzy się wpierd***ją. Naprawdę? To nie ma nic wspólnego k***a z hip-hopem. To są typy, które wpi***ją się tutaj przez modę. Cały ich odbiorca, to jest odbiorca gier. Oni nie zostaną tu dłużej niż ich idol, który gra w te gierki i oni to oglądają. Oni tu nie zostaną dłużej. On pewnie zostanie, bo smród będzie się za nim ciągnął. A wielu kasztanów powie: “Ej, wy macie zamknięte głowy!”. Gówno prawda, 10 lat temu robiłem newschool.
Awatar użytkownika
yungXpaproch

Post autor: yungXpaproch »

co ty piardolisz
pzdr z farcikiem
obczaj se muzyczke synku :joint:
https://www.youtube.com/@yung_paproch
Awatar użytkownika
benzoabuser
Zbanowany

Post autor: benzoabuser »

Kolega chyba lubi jak go nosi
znajdę wszystkie kurwy świata i rozjebie

!EXTRA ANNOTATION!

ALL OF MY POSTS ARE FICTION
RappaR

Post autor: RappaR »

Zwyczajnie prymitywne zachowanie już nie tyle u prawnika, co zwyczajnie u 40-latka.

Ogólnie Łona mnie tym mocno zniesmaczył, zdawałem sobie sprawę od dawna z jego lewicowych poglądów i jestem w stanie zrozumieć różnicę poglądów, to jednak miałem go za jedną z osób, które potrafią się zachować lepiej od reszty.

Rozczarował mnie zupełnie, a jeszcze jego komentarz? Jak każdemu fanatykowi, polecę mu jeden kawałek:
https://www.youtube.com/watch?v=8s_LnU8mH-Q
Awatar użytkownika
kapper1

Post autor: kapper1 »

Łona :what:
Byleby nie pierdolić gówna z chuja, kurwa
Awatar użytkownika
eddy_wata

Post autor: eddy_wata »

RappaR pisze: 01 sie 2021, 19:12 Zwyczajnie prymitywne zachowanie już nie tyle u prawnika, co zwyczajnie u 40-latka.

Ogólnie Łona mnie tym mocno zniesmaczył, zdawałem sobie sprawę od dawna z jego lewicowych poglądów i jestem w stanie zrozumieć różnicę poglądów, to jednak miałem go za jedną z osób, które potrafią się zachować lepiej od reszty.

Rozczarował mnie zupełnie, a jeszcze jego komentarz? Jak każdemu fanatykowi, polecę mu jeden kawałek:
https://www.youtube.com/watch?v=8s_LnU8mH-Q

po co uzywac w ogole sformulowania lewicowy na zasadzie antagonizmu w dyskusji o maksymalnie centro lewicowym pisie wtf
świadomość swojej ignorancji
to początek drogi do elegancji
RappaR

Post autor: RappaR »

Obrazek
Rossi

Post autor: Rossi »

aleksy pisze: 01 sie 2021, 12:16 żeby dobrze więź z słuchaczem umacniać
przypierdol mikrofonem o wzmacniacz
to robi wrażenie, a nie trzeba przy tym myśleć
wziąwszy pod uwagę jak z twoją twórczą myślą dziś jest
+
Ty stoisz tu i krzyczysz głośniej od reszty
I to jest muszę przyznać nowszy trend,
bo wczoraj stałeś obok w tłumie widząc owczy pęd
pieczolowity
Zbanowany

Post autor: pieczolowity »

Kruwa typy, to nie jest żaden owczy pęd tylko najgorszy rząd w historii Polski który na niespotykaną jak dotąd skalę korzysta z mowy nienawiści w celach politycznych, ich powinno się jebać nawet z ambony i pan jezus by rozgrzeszył.
Awatar użytkownika
panbyku

Post autor: panbyku »

nie wierzę, że fakt, że Łona krzyknął jebac pis wywołało dyskusję na więcej niż 3 posty

a już typ, co pisze, że nie zagłosował na jakiegoś kandydata, bo w dniu wyborów widział dużo zdeterminowanych ludzi skłonnych zagłosować to jest takie XD - jednak presja na nie pójście z prądem i elitarystyczne nie utożsamianie się z tym co na fali wciąż mocna - ale to widać nie tylko w tym komentarzu, tylko w całej tej pełnej sceptycyzmu wyrafinowanej dyskusji o tym, jak to hasło 'jebać pis' jest nieodpowiednie bo coś tam coś tam...
niech błogosławiona będzie moja tratwa (ś m r e)
encrenoire

no tak, elitaryzm na forum o pl hip hopie w chuj wysoki
edenmar

Post autor: edenmar »

ODPOWIEDZ