Łona
Re: Łona
przeciez tu chodzi o to ze on to nawinal na festiwalu u jurasa z pelna swiadomoscia ze bedzie to grillowane do spodu w wiadomosciach i imo inteligentniejszy komentarz na temat pisu by byl trudniejszy w manipulacji itp. ale to tak imo po prostu. ja mu nie zabraniam przeklinac czy cos
abstrahując od slusznosci przekazu z ktora ja sie w 100% zgadzam i mnie nie gorsza jego przeklenstwa, niemniej sytuacja jest krindzowa
jakby to nawinal se na lajwie to nawet bym okiem nie mrugnal i odwrotnie - jakby sentino u tego przemytnika uranu to samo powiedzial to bym schowal twarz w dloniach
abstrahując od slusznosci przekazu z ktora ja sie w 100% zgadzam i mnie nie gorsza jego przeklenstwa, niemniej sytuacja jest krindzowa
jakby to nawinal se na lajwie to nawet bym okiem nie mrugnal i odwrotnie - jakby sentino u tego przemytnika uranu to samo powiedzial to bym schowal twarz w dloniach
You got opps, ain't you?
No, we ain't all angels
No, we ain't all angels
jebać taki płytki populizm, typ poszedł po linii najmniejszego oporu, by przypodobać się swoim odbiorcom i kółku wzajemnej adoracji, to jest zaprzeczenie tego, o co chodzi w prawdziwym hiphopie
na ślizgawce cisnę beczkę
co chwilę wbijam szpileczkę
co chwilę wbijam szpileczkę
raczej nie wątpiłbym w umiejętności propagandowe i montażowe „redaktorów” wiadomości nawet w przypadku bardziej inteligentnego komentarza, przypominam że robią kurwa takie rzeczy jak modulowanie głosu, albo zmiana koloru skóry Tuska żeby wyglądał na zapienionego na konferencjiJaayu pisze:przeciez tu chodzi o to ze on to nawinal na festiwalu u jurasa z pelna swiadomoscia ze bedzie to grillowane do spodu w wiadomosciach i imo inteligentniejszy komentarz na temat pisu by byl trudniejszy w manipulacji itp. ale to tak imo po prostu. ja mu nie zabraniam przeklinac czy cos
l
-
Bisclavret
ALE IM DOGADAŁ AŻ IM W PIĘTY POSZŁO
no dobra krindżuwa no ale to typowe, morda pełna frazesów a jak przyjdzie co do czego to słoma z butów.
no dobra krindżuwa no ale to typowe, morda pełna frazesów a jak przyjdzie co do czego to słoma z butów.
-
pieczolowity
- Zbanowany
Wielu tym młodym k***a kuta***rzom, którym się wydaje, że mogą z “Minecrafta” przeskoczyć tu k***a i pier***ić: “Ej ziomek, ale ty masz zamkniętą głowę”. Ja mam, k***a, zamkniętą głowę, ty k***a parówo? Naprawdę, do mnie k***a gadasz to? Włodi dobrze zapytał tego kondoma – który stary raper ma zamkniętą głowę? Który? – Żaden, chyba żaden. Chociaż tam paru bym znalazł, ale k***a gościu, zamknij p***ę. (…) Widzę tam jakichś kolejnych YouTuberów, którzy się wpierd***ją. Naprawdę? To nie ma nic wspólnego k***a z hip-hopem. To są typy, które wpi***ją się tutaj przez modę. Cały ich odbiorca, to jest odbiorca gier. Oni nie zostaną tu dłużej niż ich idol, który gra w te gierki i oni to oglądają. Oni tu nie zostaną dłużej. On pewnie zostanie, bo smród będzie się za nim ciągnął. A wielu kasztanów powie: “Ej, wy macie zamknięte głowy!”. Gówno prawda, 10 lat temu robiłem newschool.
- yungXpaproch
co ty piardolisz
- benzoabuser
- Zbanowany
Kolega chyba lubi jak go nosi
znajdę wszystkie kurwy świata i rozjebie
!EXTRA ANNOTATION!
ALL OF MY POSTS ARE FICTION
!EXTRA ANNOTATION!
ALL OF MY POSTS ARE FICTION
Zwyczajnie prymitywne zachowanie już nie tyle u prawnika, co zwyczajnie u 40-latka.
Ogólnie Łona mnie tym mocno zniesmaczył, zdawałem sobie sprawę od dawna z jego lewicowych poglądów i jestem w stanie zrozumieć różnicę poglądów, to jednak miałem go za jedną z osób, które potrafią się zachować lepiej od reszty.
Rozczarował mnie zupełnie, a jeszcze jego komentarz? Jak każdemu fanatykowi, polecę mu jeden kawałek:
https://www.youtube.com/watch?v=8s_LnU8mH-Q
Ogólnie Łona mnie tym mocno zniesmaczył, zdawałem sobie sprawę od dawna z jego lewicowych poglądów i jestem w stanie zrozumieć różnicę poglądów, to jednak miałem go za jedną z osób, które potrafią się zachować lepiej od reszty.
Rozczarował mnie zupełnie, a jeszcze jego komentarz? Jak każdemu fanatykowi, polecę mu jeden kawałek:
RappaR pisze: ↑01 sie 2021, 19:12 Zwyczajnie prymitywne zachowanie już nie tyle u prawnika, co zwyczajnie u 40-latka.
po co uzywac w ogole sformulowania lewicowy na zasadzie antagonizmu w dyskusji o maksymalnie centro lewicowym pisie wtf
świadomość swojej ignorancji
to początek drogi do elegancji
to początek drogi do elegancji
+
Ty stoisz tu i krzyczysz głośniej od reszty
I to jest muszę przyznać nowszy trend,
bo wczoraj stałeś obok w tłumie widząc owczy pęd
-
pieczolowity
- Zbanowany
Kruwa typy, to nie jest żaden owczy pęd tylko najgorszy rząd w historii Polski który na niespotykaną jak dotąd skalę korzysta z mowy nienawiści w celach politycznych, ich powinno się jebać nawet z ambony i pan jezus by rozgrzeszył.
nie wierzę, że fakt, że Łona krzyknął jebac pis wywołało dyskusję na więcej niż 3 posty
a już typ, co pisze, że nie zagłosował na jakiegoś kandydata, bo w dniu wyborów widział dużo zdeterminowanych ludzi skłonnych zagłosować to jest takie XD - jednak presja na nie pójście z prądem i elitarystyczne nie utożsamianie się z tym co na fali wciąż mocna - ale to widać nie tylko w tym komentarzu, tylko w całej tej pełnej sceptycyzmu wyrafinowanej dyskusji o tym, jak to hasło 'jebać pis' jest nieodpowiednie bo coś tam coś tam...
a już typ, co pisze, że nie zagłosował na jakiegoś kandydata, bo w dniu wyborów widział dużo zdeterminowanych ludzi skłonnych zagłosować to jest takie XD - jednak presja na nie pójście z prądem i elitarystyczne nie utożsamianie się z tym co na fali wciąż mocna - ale to widać nie tylko w tym komentarzu, tylko w całej tej pełnej sceptycyzmu wyrafinowanej dyskusji o tym, jak to hasło 'jebać pis' jest nieodpowiednie bo coś tam coś tam...
niech błogosławiona będzie moja tratwa (ś m r e)