Cokolwiek by o tym nie mówić, jest to mocno niepowazne zwlaszcza dla takich firm jak beats, gdzie oni w swojej reklamie podaja info, ze album wpadnie w piatek i go nie ma. Dziwie sie, ze ktos powazny chce jeszcze brac udzial w promocji jego plyty. Oczywiscie, wielka szkoda nikomu sie nie dzieje, ale na pewnym poziomie trzeba byc czlowiekiem powaznym, a nie odpierdalac takie rzeczy. Rownie dobrze to moze nigdzie nie wyjsc, bo juz chyba z otoczenia Kanyego bylo gdzies info, ze nawet ten 6 august to nic pewnego. Czytalem tez inne wrzuty ludzi blisko niego i teraz bardziej rozumiem, ze dla Kanye rap sam w sobie jest dla niego za małą gierką, żeby on mial o to nie wiadomo jak dbac. To tylko pretekst do kreowania szumu, wspolpraca z wielkimi markami i odpierdalanie tego czego nikt jeszcze nie odjebal. Brawo Mr. West
Z drugiej strony jak ma wydać coś średniego jak ostatnie albumy, to niech rzeźbi, albo niech nie wydaje. Jestem ciekaw jak do tego podejdzie, bo jesli wyda gówno to w moich oczach spadnie tam gdzie kręcą sie przecietni grajkowie
Mike się zawinął do Miami żeby zagrać seta z Travisem i pewnie wróci po tym do kołchozu
Dodano po 4 godzinach 53 minutach 24 sekundach:nowy snippet z sesji na stadionie
ten album faktycznie może wyjść soon skoro aż takie abstrakcyjne rzeczy się dzieją jak przeprowadzka na stadion
myślałem że po prostu wszyscy po listening party spakują walizę i pojadą w chuj, a temat się rozmyje
a tu niespodzianka
Piękne to wszystko, a ja chciałem jedynie dodać, że cokolwiek by o tym nie mówić, jest to mocno niepowazne zwlaszcza dla takich firm jak beats, gdzie oni w swojej reklamie podaja info, ze album wpadnie w piatek i go nie ma. Dziwie sie, ze ktos powazny chce jeszcze brac udzial w promocji jego plyty. Oczywiscie, wielka szkoda nikomu sie nie dzieje, ale na pewnym poziomie trzeba byc czlowiekiem powaznym, a nie odpierdalac takie rzeczy. Rownie dobrze to moze nigdzie nie wyjsc, bo juz chyba z otoczenia Kanyego bylo gdzies info, ze nawet ten 6 august to nic pewnego. Czytalem tez inne wrzuty ludzi blisko niego i teraz bardziej rozumiem, ze dla Kanye rap sam w sobie jest dla niego za małą gierką, żeby on mial o to nie wiadomo jak dbac. To tylko pretekst do kreowania szumu, wspolpraca z wielkimi markami i odpierdalanie tego czego nikt jeszcze nie odjebal. Brawo Mr. West
Z drugiej strony jak ma wydać coś średniego jak ostatnie albumy, to niech rzeźbi, albo niech nie wydaje. Jestem ciekaw jak do tego podejdzie, bo jesli wyda gówno to w moich oczach spadnie tam gdzie kręcą sie przecietni grajkowie
@mast, lubie twoje wpisy, ale walisz konia pod wszysto od kanyego tak, że nawet nie chcę pytać o genezę twojego nicku
Oczywiscie, że mój wpis byl przesadzony, ale taki wlasnie mial byc, bo jik jest zupelnie średnie, a ten kto mówi inaczej stawia ogólną otoczkę i ideę wyżej niż samą muzykę (tak jak West, co chcialem napisac, ale nie wiem czy dobrze to ująłem)
@MicBar zawsze kojarzysz mi sie z wersami jimsona i tym "spuszczaniu w ryj na bar micwie", ale twoje wpisy tez lubie
też myślałem, że się wszyscy rozjadą na ranczo do Kanyego, a tu studio na stadionie
możliwe, że Beats i Apple wkurwili się ostro i przycisnęli go trochę
rakieta_rakieta pisze: ↑16 kwie 2020, 19:20
Ja aż zadzwoniłem do inposta o chuj chodzi i mają lagi w pokazywaniu statusów, bo dziś w nocy stawiają nowy serwer
oczekiwania sa duze i zeby nie okazalo sie przehajpowane jak piaty Carter, od ktorego lepszy byl Funeral
Alles is literêre fiksie, die inhoud wat ek publiseer is jou verbeelding. Jy het alles uitgedink. Ek is nie eens ’n skaduwee in jou wêreld nie, ek haal nie asem as ’n lewende wese nie. Hou op om aan my te dink. Laat my uit jou gedagtes verdwyn.
Ja tam ufam jakości Dondy, nawet jeśli wersja z listening party była średnia (ale momenty były, oj były). Kanye nie wydał jeszcze słabego albumu. Były może słabsze niż inne, ale w zasadzie słabego nie uświadczymy. Mógłby jeszcze kiedyś wydać coś a'la The Lost Tapes, kawałki z Yandhi. W ogóle szkoda, że ten album nie wyszedł bo była by to jedna z najlepszych płyt Kanye.
Sprzedam płyty CD (głównie rap amerykański, ale jest i Ortega Cartel - LAVORAMA)
będzie listeningi urządzał do skutku, aż będzie jakoś brzmiało
rakieta_rakieta pisze: ↑16 kwie 2020, 19:20
Ja aż zadzwoniłem do inposta o chuj chodzi i mają lagi w pokazywaniu statusów, bo dziś w nocy stawiają nowy serwer