Kanye West - Donda (2021)

Kategoria poświęcona albumom.

Moderatorzy: instinkt, luk0as

Awatar użytkownika
instinkt
Moderator

Re: Kanye West - DONDA (TBA)

Post autor: instinkt »

chłop nawet fitu nie zdążył zmienić :lol:
Spoiler
zajebiście to wygląda :lol:
Spoiler
Obrazek
Awatar użytkownika
Farezowsky

Post autor: Farezowsky »

Spoiler
xDD ten filmik bro bro bro to wygla jakby on myslal ze juz wydal plyte
Spoiler
Obrazek
Awatar użytkownika
gawi

Post autor: gawi »

Co tu się odjaniepawliło?
Sprzedam płyty CD (głównie rap amerykański, ale jest i Ortega Cartel - LAVORAMA)

viewtopic.php?f=31&t=9041&p=661906#p661906
TheD

Re: Kanye West - Donda (2021)

Post autor: TheD »

Usunięto
Ostatnio zmieniony 26 lut 2023, 20:30 przez TheD, łącznie zmieniany 1 raz.
RIP Earl "DMX" Simmons - 1970-2021 [*]

#freeardrian

https://youtu.be/eFTlFPRCytU
mast

Post autor: mast »

Cokolwiek by o tym nie mówić, jest to mocno niepowazne zwlaszcza dla takich firm jak beats, gdzie oni w swojej reklamie podaja info, ze album wpadnie w piatek i go nie ma. Dziwie sie, ze ktos powazny chce jeszcze brac udzial w promocji jego plyty. Oczywiscie, wielka szkoda nikomu sie nie dzieje, ale na pewnym poziomie trzeba byc czlowiekiem powaznym, a nie odpierdalac takie rzeczy. Rownie dobrze to moze nigdzie nie wyjsc, bo juz chyba z otoczenia Kanyego bylo gdzies info, ze nawet ten 6 august to nic pewnego. Czytalem tez inne wrzuty ludzi blisko niego i teraz bardziej rozumiem, ze dla Kanye rap sam w sobie jest dla niego za małą gierką, żeby on mial o to nie wiadomo jak dbac. To tylko pretekst do kreowania szumu, wspolpraca z wielkimi markami i odpierdalanie tego czego nikt jeszcze nie odjebal. Brawo Mr. West

Z drugiej strony jak ma wydać coś średniego jak ostatnie albumy, to niech rzeźbi, albo niech nie wydaje. Jestem ciekaw jak do tego podejdzie, bo jesli wyda gówno to w moich oczach spadnie tam gdzie kręcą sie przecietni grajkowie

warn
Awatar użytkownika
Spenser

Post autor: Spenser »

@instinkt popłakałem się ze śmiechu z tego drugiego zdjęcia
Awatar użytkownika
instinkt
Moderator

Post autor: instinkt »

oni tam się wprowadzili podobno i mają siedzieć dopóki nie dokończą albumu
https://www.tmz.com/2021/07/24/kanye-we ... nda-album/

Mike się zawinął do Miami żeby zagrać seta z Travisem i pewnie wróci po tym do kołchozu :lol:

Dodano po 4 godzinach 53 minutach 24 sekundach:
nowy snippet z sesji na stadionie
ten album faktycznie może wyjść soon skoro aż takie abstrakcyjne rzeczy się dzieją jak przeprowadzka na stadion
myślałem że po prostu wszyscy po listening party spakują walizę i pojadą w chuj, a temat się rozmyje
a tu niespodzianka
MicBar

Post autor: MicBar »

Piękne to wszystko, a ja chciałem jedynie dodać, że cokolwiek by o tym nie mówić, jest to mocno niepowazne zwlaszcza dla takich firm jak beats, gdzie oni w swojej reklamie podaja info, ze album wpadnie w piatek i go nie ma. Dziwie sie, ze ktos powazny chce jeszcze brac udzial w promocji jego plyty. Oczywiscie, wielka szkoda nikomu sie nie dzieje, ale na pewnym poziomie trzeba byc czlowiekiem powaznym, a nie odpierdalac takie rzeczy. Rownie dobrze to moze nigdzie nie wyjsc, bo juz chyba z otoczenia Kanyego bylo gdzies info, ze nawet ten 6 august to nic pewnego. Czytalem tez inne wrzuty ludzi blisko niego i teraz bardziej rozumiem, ze dla Kanye rap sam w sobie jest dla niego za małą gierką, żeby on mial o to nie wiadomo jak dbac. To tylko pretekst do kreowania szumu, wspolpraca z wielkimi markami i odpierdalanie tego czego nikt jeszcze nie odjebal. Brawo Mr. West

Z drugiej strony jak ma wydać coś średniego jak ostatnie albumy, to niech rzeźbi, albo niech nie wydaje. Jestem ciekaw jak do tego podejdzie, bo jesli wyda gówno to w moich oczach spadnie tam gdzie kręcą sie przecietni grajkowie
ether

Post autor: ether »

:lol:

@mast, lubie twoje wpisy, ale walisz konia pod wszysto od kanyego tak, że nawet nie chcę pytać o genezę twojego nicku

Oczywiscie, że mój wpis byl przesadzony, ale taki wlasnie mial byc, bo jik jest zupelnie średnie, a ten kto mówi inaczej stawia ogólną otoczkę i ideę wyżej niż samą muzykę (tak jak West, co chcialem napisac, ale nie wiem czy dobrze to ująłem)

@MicBar zawsze kojarzysz mi sie z wersami jimsona i tym "spuszczaniu w ryj na bar micwie", ale twoje wpisy tez lubie
Awatar użytkownika
piernikowyskoczek

Post autor: piernikowyskoczek »

też myślałem, że się wszyscy rozjadą na ranczo do Kanyego, a tu studio na stadionie

możliwe, że Beats i Apple wkurwili się ostro i przycisnęli go trochę
rakieta_rakieta pisze: 16 kwie 2020, 19:20 Ja aż zadzwoniłem do inposta o chuj chodzi i mają lagi w pokazywaniu statusów, bo dziś w nocy stawiają nowy serwer
Awatar użytkownika
gawi

https://m.soundcloud.com/carter-green-2 ... tl-version

Tu macie rip streamu podzielony na kawałki. Nie wiem jak długo poleży, więc spieszcie się z odsłuchem :)
Sprzedam płyty CD (głównie rap amerykański, ale jest i Ortega Cartel - LAVORAMA)

Awatar użytkownika
oyama

Post autor: oyama »

oczekiwania sa duze i zeby nie okazalo sie przehajpowane jak piaty Carter, od ktorego lepszy byl Funeral
Alles is literêre fiksie, die inhoud wat ek publiseer is jou verbeelding. Jy het alles uitgedink. Ek is nie eens ’n skaduwee in jou wêreld nie, ek haal nie asem as ’n lewende wese nie. Hou op om aan my te dink. Laat my uit jou gedagtes verdwyn.
TheD

Re: Kanye West - Donda (2021)

Post autor: TheD »

Usunięto
Ostatnio zmieniony 26 lut 2023, 20:30 przez TheD, łącznie zmieniany 1 raz.
RIP Earl "DMX" Simmons - 1970-2021 [*]

#freeardrian

https://youtu.be/eFTlFPRCytU
Awatar użytkownika
gawi

Ja tam ufam jakości Dondy, nawet jeśli wersja z listening party była średnia (ale momenty były, oj były). Kanye nie wydał jeszcze słabego albumu. Były może słabsze niż inne, ale w zasadzie słabego nie uświadczymy. Mógłby jeszcze kiedyś wydać coś a'la The Lost Tapes, kawałki z Yandhi. W ogóle szkoda, że ten album nie wyszedł bo była by to jedna z najlepszych płyt Kanye.

Awatar użytkownika
Globe

Post autor: Globe »

postują zdjęcia bilordów na ktt2, w tym tygodniu może już będzie
Awatar użytkownika
Farezowsky

Post autor: Farezowsky »

Spoiler
Obrazek
Są plotki o kolejnym listeningu na MSG
Awatar użytkownika
piernikowyskoczek

Post autor: piernikowyskoczek »

będzie listeningi urządzał do skutku, aż będzie jakoś brzmiało
rakieta_rakieta pisze: 16 kwie 2020, 19:20 Ja aż zadzwoniłem do inposta o chuj chodzi i mają lagi w pokazywaniu statusów, bo dziś w nocy stawiają nowy serwer
Awatar użytkownika
Finesta

Post autor: Finesta »

Spoiler
Obrazek
Awatar użytkownika
Spenser

Post autor: Spenser »

Mój ulubiony serial chyba obecnie to jest :lol:
ODPOWIEDZ