Sentino - King Sento (2021)

Kategoria poświęcona albumom.

Moderatorzy: Jose, oldschool

Awatar użytkownika
mario995

Re: Sentino - King Sento (2021)

Post autor: mario995 »

Finn pisze: 18 lip 2021, 11:30 album z szopsem zajebisty był
Tu pełna zgoda, ofc
Ale żeby nie było oftopu
King Sento średni
Czary Mary nadal best
Awatar użytkownika
SiNi

Post autor: SiNi »

Problem miał fajną płytkę, jakościowo to przynajmniej brzmi, mi tam się podobała, ekipa to nie dla mnie, Bonson tam samo jak
jak ten laik czy jak mu tam nudzi konia jak nie wiem to już wole Pento, Pezet mi tam siada, fajnie go zawsze posłuchać, Belmondo poznałem przez to forum to jego najnowszy album jest przede wszystkim za krótki, czuje mega niedosyt, ale ma on coś w sobie w głosie co jednak przyciąga i słucha się tego mega przyjemnie, a co do Kaza jego ostatnie wydawnictwo przecież było spoko.
Bryan
Zbanowany

Post autor: Bryan »

@SiNi "Spoglądając na jego dokonania, smutne jest to iż artysta świadomie marnuje swój potencjał."

Tym smutniejsze, ze chyba wlasnie nieswiadomie bo Sebek zyje w bance, ze wszystko zrobil dobrze, tylko odzew sluchaczy maly i nie doceniaja.
Awatar użytkownika
Jose
Brak Kultury

Post autor: Jose »

pieschrodingera pisze: 17 lip 2021, 20:30
oldschool pisze: 17 lip 2021, 20:08 Sentino ma 208 koła słuchaczy miesięcznie na Spotifaju, nasz forumek ma ledwo 4k użytkowników.
Ta statystyka musi być nabita na jakimś jednym czy dwóch popularnych singlach. Czary Mary po 200-400k odsłuchań na każdym z kawałków, Fenix ledwo po 100k - i to jak rozumiem nie są statystyki z ostatniego miesiąca tylko całościowe.
Dobija mu pewnie trochę bogata dyskografia i rap po niemiecku, ale tak teraz rozkminiam, że może mu się też wliczać feat u Que, może ktoś bardziej oblatany to zweryfikuje
2rzyn pisze: 20 sty 2024, 9:32 Dlaczego Tede Królem Jest
Awatar użytkownika
macias

Post autor: macias »

Jakoś pół roku temu miał ~150/160k więc sukcesywnie ta liczba rośnie i to raczej zasługa jego najnowszych albumów.
Ostatnio zmieniony 18 lip 2021, 15:04 przez macias, łącznie zmieniany 1 raz.
Awatar użytkownika
oldschool
Moderator

Post autor: oldschool »

No wlicza się zwrotka u Quebo, ale to nie znaczy, że Sentino jest jakiś mega nieznany. Biorąc pod uwagę, że on nie ląduje prawie nigdy na playlistach spotifajowych to te kilkaset koła pod kawałkami to niezły wynik.

Taki Kaz Bałagane ma 500k słuchaczy miesięcznie na Spotify a poza singlami też nie ma milionów na numerach:
Spoiler
Obrazek
Tydzień po Czary Mary wyszła płyta Olszy z chillwagonu, powinno go dużo młodzieży słuchać i też poza singlami szału te odtworzenia nie robią:
Spoiler
Obrazek
Sentino słuchają ludzie poza Sicarios i ślizgawką i to jest fakt, nie opinia.
Ona mnie pyta skąd woń tej esencji
To zbita kula spod kutasencji
Awatar użytkownika
horrypaz
Brak Kultury

Post autor: horrypaz »

PerrierLaPadite pisze: 16 lip 2021, 10:55 Jak zwykle spierdolone mixy/masteringi, co 2gi kawałek w innej głośności. A kurwa Algeciras to jakiś żart, on tam brzmi jak kastrat.
I tak ma wyglądać nagrywanie w studio na które wydał rzekomo kilkadziesiąt tysięcy euro?
przecież on na oczy takich pieniędzy w życiu nie widział. ale się wkurwiłem na tym algeciras ja pierdole
lll

Post autor: lll »

o co kurwa chodzi z tym algeciras, dlaczego w porownaniu do wersji z klipem to brzmi jakby nagrywal to po cichu w pokoju bo starzy za sciana spia
Awatar użytkownika
marco_pantani

Post autor: marco_pantani »

o cholera
myslalem ze to przecietna plytka, najgorsza z ostatnich 3, ale wczoraj przy jezdzie autem z 6 razy ja przesluchalem i dzis na rowerze przez bite poltorej godziny byla zapetlana i moim zdaniem najlepsza sebka z tych 3

1. zycie ktore znam
2. milioner
3. la linea

slizgery juz ustalone, forumku

Dodano po 1 minucie 20 sekundach:
oldschool pisze: 18 lip 2021, 14:42 No wlicza się zwrotka u Quebo, ale to nie znaczy, że Sentino jest jakiś mega nieznany. Biorąc pod uwagę, że on nie ląduje prawie nigdy na playlistach spotifajowych to te kilkaset koła pod kawałkami to niezły wynik.

Taki Kaz Bałagane ma 500k słuchaczy miesięcznie na Spotify a poza singlami też nie ma milionów na numerach:
Spoiler
Obrazek
Tydzień po Czary Mary wyszła płyta Olszy z chillwagonu, powinno go dużo młodzieży słuchać i też poza singlami szału te odtworzenia nie robią:
Spoiler
Obrazek
Sentino słuchają ludzie poza Sicarios i ślizgawką i to jest fakt, nie opinia.
bałagan robi ostatnio chujowizne a jego repeat value jest zerowy
no ale fakt faktem sentino nie jest jakims no namem, pamietajcie ze duzo jego sluchaczy to ludzie 25+ a na grupkach sikarios masa gowniarzy po 15 lat wiec fanbase dosyc zroznicowany
zwracam honor
Awatar użytkownika
SentoAlainDelon

Post autor: SentoAlainDelon »

Witam, posiada ktoś nagranie z ostatniego live? załapałem się na końcówkę
Awatar użytkownika
OmarStooleyman

Post autor: OmarStooleyman »

oldschool pisze: 18 lip 2021, 14:42 Biorąc pod uwagę, że on nie ląduje prawie nigdy na playlistach spotifajowych to te kilkaset koła pod kawałkami to niezły wynik.
To się chyba powoli zmienia bo na oficjalnej playliście spotifajowej "Hip Hop Alert" która ma 66k obserwujących widnieją dwa jego utwory z ostatniej płyty.

Może faktycznie nowe wydania przyciągają nowych, nieświadomych wcześniejszej twórczości Sebka słuchaczy, no i sam algrotym promujący widzący ruch wokół nowych wydań "wybija" go na takie playlisty.
Awatar użytkownika
MyEvenement

Post autor: MyEvenement »

przesłuchałem płytę, która dla mnie znów jest w kurwę nierówna.
Genialne numery jak zwykle są, więc to co dzieje się na przede wszystkim R2k :bowdown: dalej są genialne życie które znam, trucizna i ciroc. Są numery bardzo dobre jak milioner, różowy pył. ale są takie słabiaki jak la linea, a kokaina to w ogóle dla mnie taki byle jaki kawałek.
Osobną kategorią jest jakość w algeciras, który nawet jak na Sebka to wstyd to wypuszczać, gówniana jakość jakby siedział upocony w piwnicy wujka henka i nagrywał to na dyktafon unitry. do tego algeciras to mój ulubiony numer od czasu Hiszpanii, więc tym bardziej skipuje, żeby sie nie wkurwiać.
podsumowując, jest dobrze, bo te niektóre numery są kurwa tak wypierdolone, jedne z lepszych jakie Sentino nagrał po polsku, ale kilka numerów jakby napisał na dopchanie płyty, czekam na te prawdziwe albumy, bo na live mówił, że to są tylko street albumy i rozgrzewka przed lepszymi rzeczami, choć każdy wie, jak to Sebek umie naobiecywać
oyche

Post autor: oyche »

spoko plyta, ale przy takiej 'kokainie' to tylko nadludzka sila woli powstrzymala mnie przed skipem, calosc nierowna i dlatego zabraknie do czolowki w tym roku

czary mary>>king sento>>fenix
Awatar użytkownika
jajca

Post autor: jajca »

czary mary>>king sento>>fenix>>króciutko ep>>sezon 3>>reszta 2021
saturn pisze: 11 lis 2025, 21:56 jądra muszą być wyczyszczone z nasienia
oyche

Post autor: oyche »

a belmondo? u mnie na ten moment czary mary>hau>krociutko>sezon 3, a dalej sie zobaczy
Awatar użytkownika
macias

Post autor: macias »

ipk

Post autor: ipk »

Ej a ci eksperci to z jakiegoś generatora microinfuencerów? Bo obejrzałem ten program i sorry ale to każdy takie lanie wody może uskuteczniać.
Awatar użytkownika
ART

Post autor: ART »

dobre bity fajne flow
jest modelką z instagrama
co z nią zrobię to już nie jest twoja sprawa

rym| last.fm
Awatar użytkownika
SWN
Administrator

Post autor: SWN »

karina jaki masz nick na forum
B to G strikes again, thick hay on the bread... For me it's a lifestyle, you say that's about swag
ksiazenieporzadek

Post autor: ksiazenieporzadek »

Lily

Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk Pro
ODPOWIEDZ