Z perspektywy czasu obrzydliwa jest dla mnie ta płyta, no kurwa wielki reunion po 15 latach zeby ponawijac w k a ż d y m numerze o Ursynowie w ktorym nawet nie mieszkaja juz. Myslalem ze Pezet jakos uratuje czesciowo ale no ni chuja donvitobandito, myslalem ze moze Onar przynajmniej gdzies tam przejdzie bez echa i nie bedzie wkurwiac glupimi wersami i jakos tam ta jego chrypa sie zespoli z bitami, no nie i chuj
Props jedynie jesli to oceniac jako akcje charytatywna bo mozliwe ze ta plyta to gest Jana Pawla z Ursynowa dla opóźnionego ziomka, polecam obejrzec klipy bez dzwieku i zobaczyc jak Onar sie cieszy i jaka ma satysfakcje ze moze jeszcze raz postroic grozne miny do kamery
A utwór muzyczny "Discopolo" jest naczelnym dowodem tezy że nawet najpiękniejszy bit nie uratuje chujowego rapera, jebać producent Sokos za dorzucenie czegoś tak ładnego do tego paździerza, gdyby tam Włodek był tylko to jeszcze ale no nic tam nie dziala, od najgorszego refrenu po zwrotki tych dwoch gamoni, wisienka na torcie jest szczyt hipokryzji ze strony Aviego ze jak jest beef to pizdy sie cisna na instagramie, no jak on moze kurwa takie cos nawinac po tym jak dal sie zastraszyć TPSowi
Absurd i nonsens/10
Płomień 81 - Szkoła 81 (2020)
Re: Płomień 81 - Szkoła 81 (2020)
Nie jest taka najgorsza ta płyta, bardziej mi podeszła niż zarówno ostatnie płyty Pezeta jak i Onara. Takiego osiedlowego Pezeta chce mi się słuchać, Onar też daje radę chociaż przy kilku momentach brzmi śmiesznie ("Dzieciaki nie kumały często, że jestem wrażliwy"
). Refreny to też masakra, "mara mara dona" "religia religia religia"... Włodi dał fajną zwrotkę, HG i Kaczy też spoko, ale Avi i Paluch to żenada i słabizna
Nie żałuje, że sprawdziłem, jest ok ale ognia (hehe) nie ma. Trochę pokatuje i może bardziej się przekonam do tego albumu.
Cześć,
Tak prezentuje się limitowany winyl.
Tak prezentuje się limitowany winyl.
Żałuję że to przesłuchałem.
Tragedia.
Ta płyta ma 0 treści.
Refreny najgorsze.
Teksty żenujące.
Wiem, ostrzegaliście, trzeba było Was posłuchać...
Tragedia.
Ta płyta ma 0 treści.
Refreny najgorsze.
Teksty żenujące.
Wiem, ostrzegaliście, trzeba było Was posłuchać...
CZACIK ELO, ŚMIERĆ FRAJEROM
Wyszedł klip do remiksu 20 To Już Nie 04. Co ciekawe, teledysk i singiel na streamingi puścił label 2020.
Płomień 81 - 20 To Już Nie 04 (The Returners CloudsFest Remix)
Płomień 81 - 20 To Już Nie 04 (The Returners CloudsFest Remix)

oryginalu nawet nie pamietam, ale to jest dobre. i bit, i klip
- Lilly
- Zbanowany
Bardzo fajnie to brzmi. Szkoda że na płycie było z tym gorzej.