Livescore Euro 2020

Wszystkie ulubione dyscypliny sportowe w jednym miejscu. Nieważne, którą piłkę wolisz.

Moderatorzy: Sidd, Cz4rny1337

Awatar użytkownika
banger

Re: Livescore Euro 2020

Post autor: banger »

Faza grupowa na mundialu w 2014 była cudowna, absolutny top. Potem przyszła faza pucharowa i zaczęły się męczarnie, tam nie było żadnego meczu o takiej dramaturgii oraz zmienności sytuacji jak te dzisiejsze. Zobaczymy jak dalej pójdzie, ale na razie spory potencjał na numer 1 jeśli chodzi o turnieje reprezentacyjne .
kseroboj

Post autor: kseroboj »

ART pisze: 29 cze 2021, 0:29 no mecze w srodku nocy albo nad ranem w korei, rzeczywiscie super mundial kurwo
pierwsze mecze ktore pamietam ze ogladalem w moim zyciu to polski w korei, ten mundial zawsze bedzie dla mnie najpiekniejszy mimo ze niewiele z niego pamietam
a dzisiejszy dzien pokazal jak piekna jest wciaz pilka
pardon

Post autor: pardon »

zaczalem dzien od highlightsow wczorajszych meczow i zycie jest piekniejsze :oops:
Awatar użytkownika
emcess

Post autor: emcess »

a pisales wczoraj ze chujowy turniej, zdecyduj sie
lygrys pisze: 02 lip 2023, 20:03 Myślisz kurwo, że jesteś zabawny
ksiazenieporzadek

Post autor: ksiazenieporzadek »

życie z borderem bywa ciężkie
pardon

rozchmurzcie sie chlopcy :(
Awatar użytkownika
genocidegeneral

Post autor: genocidegeneral »

to daj linka do hajlajtsów
"A cop yells, "do not run I will [in the future] shoot!" This phrase is meaningless to the nigger. In the nigger's mind he has two choices: be detained by the cops, or run and be free."
Awatar użytkownika
sztyc

Post autor: sztyc »

baqlashan pisze: 29 cze 2021, 0:13 powiedz jaka impreza od czasu mś02 była lepsza, bo dla mnie to euro deklasuje wszystko
co ty chłopie dajesz, najgorsza impreza rangi mistrzowskiej kiedykolwiek, wielki huj do dupy mistrzostwom świata'02

tam nie było nic do zapamiętania poza ognistymi strzałami w Fifie, żadnego meczu wspominanego po latach ze względu na jego poziom i jeszcze ci arcyhujowi przypadkowi medaliści (Niemcy, którzy w fazie pucharowej grali z samymi ogórami i Turcja, która z żadną drużyną z Europy nie zagrała) - tak właściwie to prawdziwym finałem to był mecz Brazylia - Anglia, nie no koszmarny turniej, z którego po 20 latach kojarzy się tylko obrzydliwe wały sędziów dla Korei na Włochach i Hiszpanii, lob Ronaldinho na Seamanie i zjebaną zaczeskę Ronaldo
dla drużyny wezmę wyrok na klatę
----
prawdziwe białasy na forum ślizgawka wolący cycki od dupy: mancipium, phobos, OmarStooleyman, jajca, kapper1, aleksy, Deyker, ART, camzatizbak, mas, Korben Dallas, fifi, pardon (?)
pardon

obskurnej calosci pieknie dopelnia tez symulka rivaldo w meczu z turkami
Awatar użytkownika
trez

Post autor: trez »

Pierwszy świadomy turniej to zawsze wspomina się z nostalgią. Dla mnie przykładem jest Euro 2000.
Kibic

Post autor: Kibic »

Dla mnie też MŚ02 to takie wow, ale właśnie, że świadomy pierwszy, do tego cały kraj tym żył. Do tego te niesamowite stadiony jak na tamte czasy. Było takie ja pierdole, ale dojebane to wszystko jest. Transmisja sparingu z jakimś klubem koreańskim, mecz otwarcia, wrzawa na meczu Korea - Polska, fajnie wspominam, mimo, że faktycznie jakiś niesamowitych meczów nie było. Tak jak z grą jakąś z dzieciństwa, wydaje ci się, że kozak, a dzisiaj odpalisz i wtf
Awatar użytkownika
Ema

Post autor: Ema »

MS02 to „piękny” turniej , Polska kadra , która mentalnie tkwiła jeszcze w latach 90, gdzie chodzenie na kurwy i chlanie po meczu to był standard, a jednak po tylu latach udało się wywalczyć awans na duza imprezę i to z Murzynem w składzie. Pamietam jak dziś , jak Polacy myśleli , ze mecz z Korea to będzie spacerek i razem z Portugalia na luzaku wyjdziemy z grupy , a tu łomot jak chuj od skośnookich , którym jeszcze sędziowie i ściany pomagały . Jedyny pozytyw tej imprezy to Ronaldo i jego odrodzenie i odbicie sobie turnieju z Francji 98, cała reszta jebala chujem
Awatar użytkownika
trez

Post autor: trez »

Z 02 niewiele zapadło mi w pamięć oprócz naszych spotkań. Dwa lata wcześniej mecze Jugoli, Toldo, błazenady Filipa De Wilde i finał.

No i wielki plakat gdzie przyklejało się piłkarzy z Laysów. xd
Awatar użytkownika
qualite_de_schizoide

Post autor: qualite_de_schizoide »

Obrazek
Na zdrowie dzieciak niech kapie
Chcę tu i teraz, bo znudziło mi się kurwa czekanie łapiesz?
Awatar użytkownika
potter

Post autor: potter »

Dziś oczywiście przeciwko Niemcom jak zawsze, ale jak widzę że Southgate do grającej nudno Anglii ma dziś jeszcze kosztem Jacka dołożyć kolejnego obrońcę, to się zastanawiam czy dla dobra angielskiej piłki nie lepiej żeby odpadli i wziął to ktoś normalny.
Na ławce dziś Foden, Grealish, Mount, Sancho czy Rashford, bo prawdopodobnie wyjdą Pickford - James/Trippier, Walker, Maguire, Stones, Shaw - Rice, Phillips - Saka, Kane, Sterling
Ostatnio zmieniony 29 cze 2021, 15:41 przez potter, łącznie zmieniany 1 raz.
Awatar użytkownika
scam_sakawa

Post autor: scam_sakawa »

Dziś oczywiście za Niemcami, jakość i ofensywa vs nieudolny football coming home.
Wszystkie moje posty są wyłącznie fikcją literacką i nie mają żadnego pokrycia w rzeczywistości.
ksiazenieporzadek

Post autor: ksiazenieporzadek »

oczywiście niemcy wyjaśniają marniaków z anglii dzisiaj

3-1 havertz x 2, werner, dla angoli kane
Awatar użytkownika
ART

Post autor: ART »

za angolami oczywiscie, zeby bardziej bolalo ich rodakow jak odpadna w nastepnej rundzie bo z niemcami to bez przypalu a ze szwecja/ukraina to juz lipa w huj
jest modelką z instagrama
co z nią zrobię to już nie jest twoja sprawa

rym| last.fm
Awatar użytkownika
FLoo

Post autor: FLoo »

Anglia 1:0 Niemcy
IT’S COMING HOME 🏴󠁧󠁢󠁥󠁮󠁧󠁿 🏴󠁧󠁢󠁥󠁮󠁧󠁿 🏴󠁧󠁢󠁥󠁮󠁧󠁿
Awatar użytkownika
demon

Post autor: demon »

Właśnie miałem pisać dokładnie to samo co potter :)

Bardzo mi się podoba to angielskie pokolenie ale nie mogę już patrzeć na tego Southgate'a i jego męczenie buły mając taki potencjał w ofensywie. Ale by to mogło chodzić :oops:

Southgate podobno ma zostać do Mundialu. Ciekawe czy jakby Niemcy zrobili powtórkę z RPA to by go wyjebali.
ODPOWIEDZ