rabio pierdolony dartanian niech sie za szermierke wezmie bo przez caly turniej nic nie zrobil
Livescore Euro 2020
Moderatorzy: Sidd, Cz4rny1337
Re: Livescore Euro 2020
szermierke przyrodzeniową?
ale rozjebali mi fantasy
-
ksiazenieporzadek
spokojnie, bakłażan ma 9 lat i wcześniejszych nie pamięta
trochę nie wiem co powiedzieć po tym dniu.
czuję się jak mały dzieciak i idę jutro pokopać przed blok.
czuję się jak mały dzieciak i idę jutro pokopać przed blok.
powiedz jaka impreza od czasu mś02 była lepsza, bo dla mnie to euro deklasuje wszystkoksiazenieporzadek pisze: ↑29 cze 2021, 0:05 spokojnie, bakłażan ma 9 lat i wcześniejszych nie pamięta
choć mś14 miało swoje przebłyski
Nie no fajnie jest ale osobiście dużo szerzej wybałuszałem oczy jak szkopki robiły walec do tytułu a 7 bramek wpakowanych brazolom wydawało się abstrakcyjnie
B to G strikes again, thick hay on the bread... For me it's a lifestyle, you say that's about swag
Mbappe cho do Realu z tą Francja chuja wygrasz a nie lm
Wszystko jest kawałem oraz żartem
Wszystko już widziałem, co potrzebneXD
Wszystko już widziałem, co potrzebneXD
oj tak, szczególnie euro16 czyli festiwal pierdolonych przypadków, albo imprezy 08-12 z super nudna gra hiszpanow
Dodano po 1 minucie 15 sekundach:
jeden z dwóch przebłysków tego mundialu, ale czy jako całość wyglądało to lepiej? kwestia dyskusyjna, a jesteśmy dopiero na etapie 1/8 w tym euro
ja to z mundialu 02' chuja pamietam ze wzgledu na wiek (poza jakimis przeblyskami jak ogladanie wpierdolu od portugalczykow w szkolnej klasie) i raczej podchodze ze spora rezerwa do turniejow rozgrywanych kiedy bylem szkrabem i o pilce wiedzialem tyle, co nic
baklazan jesli masz wiecej niz 40 lat mrugnij dwa razy
baklazan jesli masz wiecej niz 40 lat mrugnij dwa razy
no dla mnie 02 bedzie najlepszy 4ever, właśnie dlatego że byłem dzieciokiem i huja z tego pamietam opr ronaldo fenomeno, ale to ten mundial i karty pilkarskie z czipsow nakrecily mi zajawke na piłkę kopaną B)
takie np 06 było takie se, nie ma co ukrywać
można se obejrzeć te mecze, część z nich jest na oficjalnym kanale fifa, ja na fali mś co kilka lat oglądam najlepsze mecze.
takie np 06 było takie se, nie ma co ukrywać
Spokojnie, ART ma 9 lat i wcześniejszych nie pamięta.
A tak serio to ja oglądam od 2002 i dla mnie ten obecny turniej absolutnie top 3. Czy będzie najlepszy okaże się po kolejnych spotkaniach.
Na pewno dzisiejszy dzień jest najbardziej emocjonujący i szalony spośród wszystkich jakie oglądałem w piłce reprezentacyjnej.
Mundialowi 2002 ze względu na skandaliczne przepchnięcie Korei do półfinału kosztem Włochów i Hiszpanów serdeczny chuj w dupę.
A tak serio to ja oglądam od 2002 i dla mnie ten obecny turniej absolutnie top 3. Czy będzie najlepszy okaże się po kolejnych spotkaniach.
Na pewno dzisiejszy dzień jest najbardziej emocjonujący i szalony spośród wszystkich jakie oglądałem w piłce reprezentacyjnej.
Mundialowi 2002 ze względu na skandaliczne przepchnięcie Korei do półfinału kosztem Włochów i Hiszpanów serdeczny chuj w dupę.
Tam faza grupowa była super, ale faza pucharowa raczej nudy i ten jeden historyczny gwałt Niemców.
stary ja tu za poltorej godzinki cisne copa americe ze strima na stronie tvp