Reprezentacja Polski [banda chuja]
Moderatorzy: Sidd, Cz4rny1337
Re: Reprezentacja Polski [banda chuja]
mam nadzieje że polacy zrobia pranka narodowi i ugraja to jakims cudem niemozebnym
Haczapurjan pisze: Wpuścić Iranki i Koreanki. Kim są, ustali się później
phobos pisze: skandowanie jebać pis pod cypisa to był wzniosły moment demokratycznego uniesienia
Dziś remis, przypomnę się po meczu
-
ksiazenieporzadek
Nie ufajcie mu, ze Słowacja mówił ze 3-0
Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk Pro
Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk Pro
Kurde ten mecz by mnie moze jarał jakby była chociaż mininalna szansa, a tak oczekiwanie na ten mecz = czekanie aż stary wróci z wywiadówki i weźmie pasa
Przewidywane składy według „Przeglądu Sportowego”:
POLSKA: Szczęsny; Kędziora, Bednarek, Glik, Bereszyński, Rybus, Moder, Klich, Zieliński, Linetty, Lewandowski.
HISZPANIA: Simon; Alba, Torres, Laporte, Llorente, Thiago, Rodri, Koke, Olmo, Morata, Moreno.
POLSKA: Szczęsny; Kędziora, Bednarek, Glik, Bereszyński, Rybus, Moder, Klich, Zieliński, Linetty, Lewandowski.
HISZPANIA: Simon; Alba, Torres, Laporte, Llorente, Thiago, Rodri, Koke, Olmo, Morata, Moreno.
ja już z pięć raz słuchałem dzisiaj DAVID GUETTA - THIS ONE'S FOR YOU (FEAT. ZARA LARSSON) i czuję jak rosną szanse na nasz triumf, pozdrawiam
@yaneq - najbardziej optymalne zestawienie u nas, trzymamy spokojnie 0:0, bo Morata, potem joker Jóźwiak wrzuca jakiegoś jebanego laporte na karuzelę, Lewy brameczka, a Polacy gorączkowo przerzucają pawlacze w poszukiwaniu flagi kibica POLSKA TYSKIE 2006
@yaneq - najbardziej optymalne zestawienie u nas, trzymamy spokojnie 0:0, bo Morata, potem joker Jóźwiak wrzuca jakiegoś jebanego laporte na karuzelę, Lewy brameczka, a Polacy gorączkowo przerzucają pawlacze w poszukiwaniu flagi kibica POLSKA TYSKIE 2006
śmierdzi to wszystko kolumbią 2018
Haha dzisiaj powtórka z Kolumbią nawet w ten sam dzień był mecz, też sobota i polaczki cebulaczki idą pić harnasia.
-
genocidegeneral
chodź, będziesz pił
Będę pił po przegranej, jako że to już klepnięte, już teraz pije.
Jeśli ktokolwiek wierzy w tych patałachów to powinien się leczyć na głowę. Pozdrawiam.
Jeśli ktokolwiek wierzy w tych patałachów to powinien się leczyć na głowę. Pozdrawiam.
- ebismolarek
Uspokój sie pisowcu
A no tak możliwe, wiedziałem że w weekend napewno.
Też nie kumam czym powodowany jest ten umiarkowany optymizm, przed turniejem mówiliśmy że z Hiszpanią na bank w pizdę, teraz zagraliśmy żenująco ze Słowacją i nagle, a może jakiś remis w Hiszpanii? Xdd
2 albo 3-0 i koniec mistrzostw, do widzenia
2 albo 3-0 i koniec mistrzostw, do widzenia
Trzeba wierzyć do końca, nie takie zespoły wygrywały z silniejszymi ekipami
DO BOJU POLSKO
DO BOJU POLSKO
WÓDA KOKS KOBIETY
LEGIA SPORT BALETY
LEGIA SPORT BALETY
I ciężko zagrać gorzej niż z Słowakami ale KTO WIE
kurwa nie ta nitka
Ostatnio zmieniony 19 cze 2021, 17:15 przez kid, łącznie zmieniany 2 razy.