Reprezentacja Polski [banda chuja]
Moderatorzy: Sidd, Cz4rny1337
Re: Reprezentacja Polski [banda chuja]
Ojej
.

Wszystko jest kawałem oraz żartem
Wszystko już widziałem, co potrzebneXD
Wszystko już widziałem, co potrzebneXD
ja pierdole, Sousa na odprawie powiedział żeby uważali na lewe skrzydło Słowaków i kazał kryć Skriniara, który przy rożnych schodzi na jedenasty metr xD odnoszę wrażenie że oni nie rozumieją angielskiego albo po prostu są tak słabi że nawet mając jasne wytyczne nie potrafią ich zrealizować
-
genocidegeneral
schemat obrony sfg: we will see what time will tell
no ryje mi banie ten fragment kulisów kiedy on opisał te dwie stracone przez nas bramki dwa dni przed meczem. Nadal uważam, że gość nie jest bez winy, ale no trzeba jebać za to piłkarzy, bo to są momenty kiedy trener już więcej zrobić nie może.
Bednarek: "Hiszpanie zobaczą, jak polska husaria broni"
pięknie odlatują nasze orzełki
pięknie odlatują nasze orzełki
-
genocidegeneral
bitwa morsko-kawaleryjska, czekam na to
żona, matka, córka i teściowa Kowala nie nadążają z gotowaniem bigosu na uspokojenie.
żona, matka, córka i teściowa Kowala nie nadążają z gotowaniem bigosu na uspokojenie.
ciekawi mnie kto zawiaduje kontentem na laczy nas pilka, bo jakby nie patrzec wypuszczony wczoraj material uderza w pilkarzy, a nie souse.
niezly timing jak na dwa dni przed meczem o wszystko
niezly timing jak na dwa dni przed meczem o wszystko
Polski husarz Bednarek jutro:
1) strzeli samobója
2) dostanie czerwoną kartkę
3) spowoduje karnego
4) wszystkie z powyższych
1) strzeli samobója
2) dostanie czerwoną kartkę
3) spowoduje karnego
4) wszystkie z powyższych
- nihil Novi
no i bardzo dobrze
Haczapurjan pisze: Wpuścić Iranki i Koreanki. Kim są, ustali się później
phobos pisze: skandowanie jebać pis pod cypisa to był wzniosły moment demokratycznego uniesienia
-
ksiazenieporzadek
24:07 typ hailuje xDDDDDDdjuwen pisze: ↑16 cze 2021, 19:21 ja pierdole, Sousa na odprawie powiedział żeby uważali na lewe skrzydło Słowaków i kazał kryć Skriniara, który przy rożnych schodzi na jedenasty metr xD odnoszę wrażenie że oni nie rozumieją angielskiego albo po prostu są tak słabi że nawet mając jasne wytyczne nie potrafią ich zrealizować
Haczapurjan pisze: Wpuścić Iranki i Koreanki. Kim są, ustali się później
phobos pisze: skandowanie jebać pis pod cypisa to był wzniosły moment demokratycznego uniesienia
ślizgawkerzy, wpierdol husarii z Hiszpanią jutro jest raczej pewny, czy siedzą wam na głowie jakieś nie do końca oczywiste i godne uwagi typy u buka, które mają duże szansę się zrealizować?
dla mnie ciekawie wyglądają:
- wygrana Hiszpanii minimum trzema bramkami - przewiduję, że będzie 4:0, ale możliwe, że skończy się skromną trójeczką, wczoraj widziałem, że kursy na to wydarzenie latały koło 4.00, dzisiaj już są niższe, bo około 3.50-3.60, ale chyba dalej pewniaczek
- minimum trzy żółte kartki dla Polski - przecież oni będą nas tak kręcić, że szok i kilku fornali na pewno będzie się ratować kosami przed ośmieszeniem, kurs na to na 2.95 też raczej wejdzie
- posiadanie piłki szukam najlepszej opcji z jak najwyższym posiadaniem Hiszpanów (ze Szwedami ile oni mieli - 85%?), ale znajduję na razie jakieś śmieszne typy w stylu więcej niż 68% na 1.80, co tak szczerze jest nawet pewniejsze niż ich zwycięstwo - na to można nawet chaty stawiać
dawajcie wasze, bo jutro jest dzień robienia hajsu
dla mnie ciekawie wyglądają:
- wygrana Hiszpanii minimum trzema bramkami - przewiduję, że będzie 4:0, ale możliwe, że skończy się skromną trójeczką, wczoraj widziałem, że kursy na to wydarzenie latały koło 4.00, dzisiaj już są niższe, bo około 3.50-3.60, ale chyba dalej pewniaczek
- minimum trzy żółte kartki dla Polski - przecież oni będą nas tak kręcić, że szok i kilku fornali na pewno będzie się ratować kosami przed ośmieszeniem, kurs na to na 2.95 też raczej wejdzie
- posiadanie piłki szukam najlepszej opcji z jak najwyższym posiadaniem Hiszpanów (ze Szwedami ile oni mieli - 85%?), ale znajduję na razie jakieś śmieszne typy w stylu więcej niż 68% na 1.80, co tak szczerze jest nawet pewniejsze niż ich zwycięstwo - na to można nawet chaty stawiać
dawajcie wasze, bo jutro jest dzień robienia hajsu
dla drużyny wezmę wyrok na klatę
----
prawdziwe białasy na forum ślizgawka wolący cycki od dupy: mancipium, phobos, OmarStooleyman, jajca, kapper1, aleksy, Deyker, ART, camzatizbak, mas, Korben Dallas, fifi, pardon (?)
----
prawdziwe białasy na forum ślizgawka wolący cycki od dupy: mancipium, phobos, OmarStooleyman, jajca, kapper1, aleksy, Deyker, ART, camzatizbak, mas, Korben Dallas, fifi, pardon (?)
Ten dla mnie wygląda najlepiej
Co do bramek to ja bym uważał. Hiszpanie szybko załadują dwie i nie będzie im się chciało męczyć, a my będziemy grać tradycyjną mizerię.
@9,90 na Polskę