to samo, szkoda, że nie dowieźli tego remisu to by w większym gazie byli.
Euro 2021
Moderatorzy: Sidd, Cz4rny1337
- qualite_de_schizoide
Re: Euro 2021
podobno koło południa dzisiaj ma być jakieś większe info co do kielona
chuj mnie boli co se napiszesz na forze
znając jego historię i mięśnie z papieru nie zdziwi mnie koniec turnieju dla niego
-
genocidegeneral
Dodano po 8 godzinach 13 minutach 52 sekundach:
https://www.thetimes.co.uk/article/40b2 ... d902123805Uefa threat over Euro 2020 final at Wembley
Football body warns it will take match from London to Hungary unless quarantine waived for 2,500 officials
(:
HAHAHAH Czerczesow to jest gość! kocham typa 
Haczapurjan pisze: Wpuścić Iranki i Koreanki. Kim są, ustali się później
phobos pisze: skandowanie jebać pis pod cypisa to był wzniosły moment demokratycznego uniesienia
Jak sądzicie, Słowacja jest w stanie pójść za ciosem, czy raczej Szwedzi posprzątają?
Ja myślę, że Szwedzi wyjaśnią Słowaków, obstawiam 2:0.
czekanko na Chorwacja - Czechy dzisiaj 
Szwedzi bez wysiłku opierdolą tych ogórów
dla drużyny wezmę wyrok na klatę
----
prawdziwe białasy na forum ślizgawka wolący cycki od dupy: mancipium, phobos, OmarStooleyman, jajca, kapper1, aleksy, Deyker, ART, camzatizbak, mas, Korben Dallas, fifi, pardon (?)
----
prawdziwe białasy na forum ślizgawka wolący cycki od dupy: mancipium, phobos, OmarStooleyman, jajca, kapper1, aleksy, Deyker, ART, camzatizbak, mas, Korben Dallas, fifi, pardon (?)
jak szwecja wygra to jestesmy poza turniejem po 1 meczu, nowy rekord polskich orlow
oczywko team slowacja bo to nam daje szanse
przecież to nie prawda, chyba że zakładacie porażkę z Hiszpanią, ale to tak czy siak nie odpadamy po jednym meczu, tylko dwóch. sam remis z Hiszpanią sprawia że jesteśmy nadal w grze.
- ebismolarek
lukas haraslin dzis ładuje brame i slowacy z awansem
Jaki kurwa remis z Hiszpania jak jebany ondrej duda z fc koln co się w barażach ledwo utrzymało w Bundeslidze se wjeżdżał w nasza obronę jak grealish w czarne kurwy na zgrupowaniach to Hiszpania nas piątką powiezie w jedna polowe i stawiam handi trójkę minimum.
Wygrzeszam Cię, mordzia.
no spoko, niech nas Hiszpania jebie. ja mówię o tym, że typ twierdzi, że jeżeli Szwecja wygra to odpadamy z turnieju po jednym meczu, co nie jest prawdą
ciekawe co Anglicy odjebią, żeby nie wyjść z 1 miejsca
ciekawe co Anglicy odjebią, żeby nie wyjść z 1 miejsca
rzeczywiscie!! de facto odpadniemy dzien pozniej przepraszam za druzgocaca niescislosc kajam sie i gratuluje czujnosci uzytkownikowi flo
no jesli juz zakladamy wpierdol w drugim meczu, to po co sie pierdolić w tańcu można było przyjąć zawczasu wpierdol w pierwszym, a wtedy odpadamy po 0 meczach po raz pierwszy w historii
mozna bylo owszem, ale dalem sie nabrac ze jednak wygramy z druzyna ktora pare miesiecy wczesniej nie potrafila pokonac jebanej malty u siebie
- Ezio_Wroclaw
Teraz słyszałem, że wystarczy, że Słowacy wygrają i jesteśmy poza turniejem, bo nawet remisując z Hiszpanią i wygrywając ze Szwedami mamy najgorszy bilans bramkowy.
Nulla è reale, tutto è lecito.
https://musicxperienceblog.blogspot.com/ - maja pisaninka.
RateYourMusic