Euro 2021
Moderatorzy: Sidd, Cz4rny1337
Re: Euro 2021
jaki kontrakt z pepsi? cristiano w przeszlosci reklamowal zarowno CC, jak i pepsi ale w tej chwili raczej nie ma zadnego deala z nimi. watpie, zeby ktoras z tych marek oczekiwala od niego ataku na drugą, bo one tak po prostu nie działają, żyją w zgodzie i symbiozie, ładnie dzielą się rynkiem i nigdy nie pójdą na wojnę. latała po necie anegdota, jak jeszcze w MU Giggs go poszarpał za przyjście na śniadanie z puszką coli i od tej pory rozwijała się niechęć CR do słodzonych napojów
Dodano po 1 minucie 36 sekundach:
chyba ze wam sie z messim pojebalo
Dodano po 1 minucie 36 sekundach:
chyba ze wam sie z messim pojebalo
- qualite_de_schizoide
to rzeczywiście niezły dostarczyciel piłki XD
Na zdrowie dzieciak niech kapie
Chcę tu i teraz, bo znudziło mi się kurwa czekanie łapiesz?
Chcę tu i teraz, bo znudziło mi się kurwa czekanie łapiesz?
to ma on ten jebany kontrakt z pepsi czy nie?
nie wiem, zawsze mi się wydawało że te krystek reklamował to jebane pepsi
nie wiem, zawsze mi się wydawało że te krystek reklamował to jebane pepsi
-
genocidegeneral
może kiedyś, później było takie coś
"A cop yells, "do not run I will [in the future] shoot!" This phrase is meaningless to the nigger. In the nigger's mind he has two choices: be detained by the cops, or run and be free."
ale chujowa kolejka, moze z 3-4 mecze sie do czegos nadaja
jedyne co Cristiano Ronaldo szanuje to sarepską od DAGOMY #pdk
Tylko Ocetix
Lista ciumcioków ślizgawki: lygrys, saturn, Patryk233, azar, 2rzyn, Szaju, benzoabuser, Addicted, samcro, DJ_BOBO, hwjsk, kebab, RIVALDO111, Moltisanti, the badman, WHITE, JastrzabHBO, 4-HO-MET, Indio, camzat, baqlashan
ja mowilem o nastepnej, na papierze wyglada wybitnie nieobiecujaco
- Ezio_Wroclaw
Kurwa, to jaki mental prezentowała wczoraj Francja to jest coś nie z tego świata
mam wrażenie, że sobie tanecznym krokiem przejda do finału.
Widzę, zero komentarzy o meczu Polaków, nie dziwota
Widzę, zero komentarzy o meczu Polaków, nie dziwota
Nulla è reale, tutto è lecito.
https://musicxperienceblog.blogspot.com/ - maja pisaninka.
RateYourMusic
-
genocidegeneral
20 stron w livescorze chyba wystarczy
a meczyków zajebistych w tej kolejce będzie full i będziemy słać bowdowny full razy
a meczyków zajebistych w tej kolejce będzie full i będziemy słać bowdowny full razy
"A cop yells, "do not run I will [in the future] shoot!" This phrase is meaningless to the nigger. In the nigger's mind he has two choices: be detained by the cops, or run and be free."
-
ksiazenieporzadek
jeszcze w banda chuja też trochę postów
tutaj o powaznej piłce rozmowy, a nie o parodystach
no ale ci co nie zgarnęli 3 pkt w pierwszej kolejce będą na ciśnieniu i będą trochę grali o przetrwanie, więc imo zacznie się robić ciekawiej. dzisiaj np. Szwajcaria na pewno tanio skóry nie sprzeda, podobnie jak Turkowie. ciekaw też jestem Danii po tych przejściach ostatnich, Ukrainy, Chorwacji.
Dania - Belgia przecież spoko się zapowiada, ale Duńczycy chyba już wewnętrznie rozbici i nic nie popykają mimo, że jeszcze dwa mecze u siebie
po pierwszej rundzie wskakuję na bandwagon Ukrainy
po pierwszej rundzie wskakuję na bandwagon Ukrainy
dla drużyny wezmę wyrok na klatę
----
prawdziwe białasy na forum ślizgawka wolący cycki od dupy: mancipium, phobos, OmarStooleyman, jajca, kapper1, aleksy, Deyker, ART, camzatizbak, mas, Korben Dallas, fifi, pardon (?)
----
prawdziwe białasy na forum ślizgawka wolący cycki od dupy: mancipium, phobos, OmarStooleyman, jajca, kapper1, aleksy, Deyker, ART, camzatizbak, mas, Korben Dallas, fifi, pardon (?)
Gest Cristiano Ronaldo kosztował coca cole stratę 4 mld dolarów na giełdzie w jeden dzień, dla nich to nie jest dużo, ale liczba spora
wczoraj Pogba schował pod stół butelkę bezalkoholowego heinekena
wczoraj Pogba schował pod stół butelkę bezalkoholowego heinekena
-
genocidegeneral
a taką ładną nagrodę dostał, niewdzięcznik
1. Spadek kapitalizacji to nie strata.
2. Tam jeszcze był dzień dywidendy, 0,42 dolara.
IT’S COMING HOME

-
genocidegeneral
Arnautović zawieszony
- Bunnymen77
Kielon wypada na dłużej? Musze uzupełnić typera w pracy i nie wiem jaki wynik postawić w meczu Włochy - Walia