A ludzie mają naturę hipokrytów to juz inna kwestia
I kurwa błagam xD kolega wyżej , porównywanie Sentina i joł joł joł jołkałe TPS
oKulTywowany pisze: ↑01 maja 2021, 19:59 mają bro donachujana i cleo i cale plecy tego typu typów , sami to zrobili by chujnie pokroju ejjjj przejmujemy jutuby,
Chief Keef pisze: I'm so fly, I'm so fly, in Hawaii eating Thai
You gotta pay me for a comment, and that comment might be why
Asian ho, say she think I'm nice, why 'cause I eat rice?
Bitch, I'm mean, go and get your things, you can spend the night
Piters pisze: ↑01 maja 2021, 18:22 Kurwa przecież od 4 lat 99% robi taki sam, wymuszony trap i myśli, że jest chuj wie kim. Jak słyszę Białasa to mi się rzygać chce od 2 lat
Ja już praktycznie z automatu propsuje wszystko co odbiega od tej (nawet minimalnie, serio) i klasycznej konwencji
I zacząłem propsować każdego kto po prosta wpada w ucho, bo z tym też ciężko
Wygooglałem z ciekawości wersy i zdziwko. Wstyd mi, że słucham rapu.barbadoses pisze: ↑01 maja 2021, 19:24 wiem, że teskt "nigdy nie chciałem być jak oni, od walenia konia mieć skurcze dłoni" to lata świetlne od TPSa, ale nie bądź taki surowy![]()
no i spoko, ja se puszczam TPSa, LSO, chór armii czerwonej, Kosiego, Sentino i Bersona
Ciężko się nie zgodzić. Zwłaszcza w odniesieniu do tutejszego fenomenu Sentina i jego kółka adoracyjnego typów, którzy się podniecają jakie to "świeże", a każdą krytykę sprowadzają do argumentu "hehe przecież ty słuchasz TPSa/Aviego/KĘKĘ/Sokoła/kogokolwiek innego" bo im się zdaje, że to taka różnica jakościowa między jednym a drugim, bo Sentino taki odkrywczy i świeży.barbadoses pisze: ↑01 maja 2021, 18:57 nie no generalnie są dobre rapy z każdego gatunku,
slizgawka akurat jest kółkiem wzajemnej adoracji specyficznych typów, których gusta muzyczna jednak nie odzwierciedlają generalnych sympatii konsumenta na rynku muzycznym
najbardziej bawi niezmiennie żenujaca hipokryzja, bo 47 letniaczek z autotunem jest nadal świeży, ale juz kolejny traczek TPSa o życiu dilera na blokach i biedzie to kurwa najgorszy wstyd i heloł mamy 2021. beka
Chief Keef pisze: I'm so fly, I'm so fly, in Hawaii eating Thai
You gotta pay me for a comment, and that comment might be why
Asian ho, say she think I'm nice, why 'cause I eat rice?
Bitch, I'm mean, go and get your things, you can spend the night
gods bidness pisze: ↑02 maja 2021, 11:42 taki styl jak Sentino próbuje uprawiać, to byle 50 Cent uprawiał prawie 20 lat temu
Co? Wymień mi te absolutnie zrzynane elementy wyjęte z 2002, jakieś konkretne podobieństwa, bez ogólników.