Sentino
-
PerrierLaPadite
Re: Sentino
Step to teraz bardziej robi hajs jako Preorder + sprzedaż tych obskurnych szmat Patriotic + na Chadanie, bo nie sądzę że ktoś kupuje wysrywy tych raperów z generatora ksyw.
Ja myślałem że Wy dla beki pisaliście "Paweł Krok" jak kiedyś "raper Dinal", a tu taki gość naprawdę istniejemlody jelcz pisze: ↑20 kwie 2021, 21:22 w ogóle dopiero co ogarnąłem że step records nazywa się tak jak się nazywa bo krok (ang. step) to nazwisko założyciela xD
CZACIK ELO, ŚMIERĆ FRAJEROM
- afterlight
na insta snippet z King Sento
przepierdolenie dobry cloudzik, szykuje sie najlepsza plyta alvareza
no moze oprocz zabojstw 1 2
przepierdolenie dobry cloudzik, szykuje sie najlepsza plyta alvareza
no moze oprocz zabojstw 1 2
muszę kupić sobie buty do biegania
to nie wystarczy, buty do zapierdalania
to nie wystarczy, buty do zapierdalania
- stratemirat
Kroki i Szynol pewnie zarabiają więcej na sprzedaży bawełny, dystrybucji fizycznej połowy rappłyt na olisie i QueQuality niż na wytwórni, z którą Sebek jest związany cyrografem, który zerwany może zostać tylko przez moc chajzerowania.
Step Records w obecnej formie trzymają, bo daje im łatwy przypływ gotówki od słuchaczy, których ulubionym raperem jest Chada i chętnie sięgają po uliczne dukanie z przekazem od Intruza (rocznik '96
), Kaczego PROCEDERa lub innego konesera małpek noszącego na codzień ubrania marki patriotic prima sort.
Step Records w obecnej formie trzymają, bo daje im łatwy przypływ gotówki od słuchaczy, których ulubionym raperem jest Chada i chętnie sięgają po uliczne dukanie z przekazem od Intruza (rocznik '96
Sebastian Alvarez pokazał kciuk w górę, piękny wieczór dla polskiej muzyki. Psikus historii Niemiec po 5 latach wyswobodzony z obozu 
#free2rzyn
- mlody jelcz
- zielony skurwiel
w sumie merch logistic to też jest pablo step, więc np obsługą zamówień def jamu też się zajmuje
na ciebie mówią samosieja a na mnie zielony skurwiel
A jednym z założycieli Stepu nie był czasem Pyskaty aka PyskatySkurwiel aka Zeke ?
CZACIK ELO, ŚMIERĆ FRAJEROM
pomyliło Ci sie z Aptaun Records
myslalem ze gosc jest po 40-tce z tak przeoraną życiem (tzn. tanim mefedronem) japą, z drugiej strony trądzik wskazuje na wiek nastoletni, czyli powinienem wyciągnąć średnią
- emtedronnn
Sentino zapłaci 7500€. Czekamy na aneks od Step Records.
Trzymajcie kciuki!
Trzymajcie kciuki!
- mlody jelcz
- zielony skurwiel
o kurwa chłop mój rocznik, mam nadzieję, że nie wyglądam tak jak on w oczach innych xD
na ciebie mówią samosieja a na mnie zielony skurwiel
- MalkoNTENT
Dobra, a którego ślizgera, tzn ślizgawkowicza widzielibyście na tygodniowej imprezie u Sebka?
Mój typ @runiek
5 lat temu @mancipium
10 lat temu @tekilaz
Mój typ @runiek
5 lat temu @mancipium
10 lat temu @tekilaz
Malkontent to moje drugie imię odkąd dorosłem
- MalkoNTENT
Seba przy Bengalu nauczyłby się jak grać w grę zwaną życiem - wielkie 5 dla niego
Lata melanży od 19 Marca 2009 w forumkowej branży
Burak pisze:Tu jest forum ślizgawka, a nie jakiś wizaż, jak trzeba to wypłacamy sobie liście na odmułke, a jak trzeba przytulamy a nie jakieś Ania powiedziała czy kurwa Klaudia
ile bym dał, aby ten czas wrócił.MalkoNTENT pisze: ↑21 kwie 2021, 10:03 Dobra, a którego ślizgera, tzn ślizgawkowicza widzielibyście na tygodniowej imprezie u Sebka?
Mój typ @runiek
5 lat temu @mancipium
10 lat temu @tekilaz
Raz wódzina, raz na witaminach
-
ksiazenieporzadek
@cloudaMalkoNTENT pisze: ↑21 kwie 2021, 10:03 Dobra, a którego ślizgera, tzn ślizgawkowicza widzielibyście na tygodniowej imprezie u Sebka?
Mój typ @runiek
5 lat temu @mancipium
10 lat temu @tekilaz