Sentino
-
PerrierLaPadite
Re: Sentino
Step to teraz bardziej robi hajs jako Preorder + sprzedaż tych obskurnych szmat Patriotic + na Chadanie, bo nie sądzę że ktoś kupuje wysrywy tych raperów z generatora ksyw.
Ja myślałem że Wy dla beki pisaliście "Paweł Krok" jak kiedyś "raper Dinal", a tu taki gość naprawdę istniejemlody jelcz pisze: ↑20 kwie 2021, 21:22 w ogóle dopiero co ogarnąłem że step records nazywa się tak jak się nazywa bo krok (ang. step) to nazwisko założyciela xD
Brazilian rush hour commuters
Sold out organic kombucha
TSMC bottleneck futures
Very expensive computers
TSMC bottleneck futures
Very expensive computers
- afterlight
na insta snippet z King Sento
przepierdolenie dobry cloudzik, szykuje sie najlepsza plyta alvareza
no moze oprocz zabojstw 1 2
przepierdolenie dobry cloudzik, szykuje sie najlepsza plyta alvareza
no moze oprocz zabojstw 1 2
muszę kupić sobie buty do biegania
to nie wystarczy, buty do zapierdalania
to nie wystarczy, buty do zapierdalania
- stratemirat
Kroki i Szynol pewnie zarabiają więcej na sprzedaży bawełny, dystrybucji fizycznej połowy rappłyt na olisie i QueQuality niż na wytwórni, z którą Sebek jest związany cyrografem, który zerwany może zostać tylko przez moc chajzerowania.
Step Records w obecnej formie trzymają, bo daje im łatwy przypływ gotówki od słuchaczy, których ulubionym raperem jest Chada i chętnie sięgają po uliczne dukanie z przekazem od Intruza (rocznik '96
), Kaczego PROCEDERa lub innego konesera małpek noszącego na codzień ubrania marki patriotic prima sort.
Step Records w obecnej formie trzymają, bo daje im łatwy przypływ gotówki od słuchaczy, których ulubionym raperem jest Chada i chętnie sięgają po uliczne dukanie z przekazem od Intruza (rocznik '96
Sebastian Alvarez pokazał kciuk w górę, piękny wieczór dla polskiej muzyki. Psikus historii Niemiec po 5 latach wyswobodzony z obozu 
#free2rzyn
- mlody jelcz
- zielony skurwiel
w sumie merch logistic to też jest pablo step, więc np obsługą zamówień def jamu też się zajmuje
na ciebie mówią samosieja a na mnie zielony skurwiel
A jednym z założycieli Stepu nie był czasem Pyskaty aka PyskatySkurwiel aka Zeke ?
Brazilian rush hour commuters
TSMC bottleneck futures
Very expensive computers
TSMC bottleneck futures
Very expensive computers
pomyliło Ci sie z Aptaun Records
myslalem ze gosc jest po 40-tce z tak przeoraną życiem (tzn. tanim mefedronem) japą, z drugiej strony trądzik wskazuje na wiek nastoletni, czyli powinienem wyciągnąć średnią
- emtedronnn
Sentino zapłaci 7500€. Czekamy na aneks od Step Records.
Trzymajcie kciuki!
Trzymajcie kciuki!
- mlody jelcz
- zielony skurwiel
o kurwa chłop mój rocznik, mam nadzieję, że nie wyglądam tak jak on w oczach innych xD
na ciebie mówią samosieja a na mnie zielony skurwiel
- MalkoNTENT
Dobra, a którego ślizgera, tzn ślizgawkowicza widzielibyście na tygodniowej imprezie u Sebka?
Mój typ @runiek
5 lat temu @mancipium
10 lat temu @tekilaz
Mój typ @runiek
5 lat temu @mancipium
10 lat temu @tekilaz
Malkontent to moje drugie imię odkąd dorosłem
- MalkoNTENT
Seba przy Bengalu nauczyłby się jak grać w grę zwaną życiem - wielkie 5 dla niego
Lata melanży od 19 Marca 2009 w forumkowej branży
Burak pisze:Tu jest forum ślizgawka, a nie jakiś wizaż, jak trzeba to wypłacamy sobie liście na odmułke, a jak trzeba przytulamy a nie jakieś Ania powiedziała czy kurwa Klaudia
ile bym dał, aby ten czas wrócił.MalkoNTENT pisze: ↑21 kwie 2021, 10:03 Dobra, a którego ślizgera, tzn ślizgawkowicza widzielibyście na tygodniowej imprezie u Sebka?
Mój typ @runiek
5 lat temu @mancipium
10 lat temu @tekilaz
Raz wódzina, raz na witaminach
-
ksiazenieporzadek
@cloudaMalkoNTENT pisze: ↑21 kwie 2021, 10:03 Dobra, a którego ślizgera, tzn ślizgawkowicza widzielibyście na tygodniowej imprezie u Sebka?
Mój typ @runiek
5 lat temu @mancipium
10 lat temu @tekilaz