Superliga [DYSKUSJA]
Moderatorzy: Sidd, Cz4rny1337
Re: Superliga [DYSKUSJA]
Mioduski tutaj, czyli jednak Legia NIE JEST jednym z założycieli SuperLigi :/
mysle ze bedzie zbyt duzo beefow miedzy sama uefa a pojedenczymi klubami tak samo jak reprezentacjami/stowarzyszeniami danego kraju gdzie klub gra i bagno bedzie bo niby ten klub nie moze teraz w CL/EL i jeszcze jesli by dali ze nie moga w swojej lidze grac albo np im nie bedzie pasowal kalendarz zeby i lige swoja i super lige grac i nie ciekawie to wyglada, bo troche dziwna akcja wielkie kluby dali znaka ze elo gramy, zydzi z jp morgana juz dali jakies duze pozyczki i to wszystko jakos w krotkim czasie, defenzywa uefa oczywiscie jak peja najlepsza obrona jest atak czyli permabana leca wszystkich wypierdolic bo my chcemy monopol bo tak bylo i tak bedzie status quo sie musi zgadzac (chajs tez)
Dunczyk z UEFA Jesper Møller dal info ze do piatku wyrzuca na krzywy ryj Real, City i Chelsea
wedlug mnie piekny followup do Space Jam (Kosmiczny Mecz), mars jest ,tamten ich szef co mial bardzo dobra druzyne mutantow trelogdytow (galatcios era 2004), maly niski chcwi tylko by zarobic i wyruchac wszystkich bo chajs najwazniejszy (fizyczny wyglad pereza jak i jego mentalnosc czasmi)
Dunczyk z UEFA Jesper Møller dal info ze do piatku wyrzuca na krzywy ryj Real, City i Chelsea
Groszek pisze: ↑19 kwie 2021, 18:11 Bo tacy ludzie mają inny mindset niedługo skonczy bernabeu, nowe wielkie transfery założył pierwsza intergalaktyczna superlige, final superligi na Marsie za 20 lat, pomniki Pereza wszędzie w Madrycie, a uefa final lm pomiędzy Burnley a Osasuna w jakimś zadupiu w Polsce B
wedlug mnie piekny followup do Space Jam (Kosmiczny Mecz), mars jest ,tamten ich szef co mial bardzo dobra druzyne mutantow trelogdytow (galatcios era 2004), maly niski chcwi tylko by zarobic i wyruchac wszystkich bo chajs najwazniejszy (fizyczny wyglad pereza jak i jego mentalnosc czasmi)
Chief Keef pisze: I'm so fly, I'm so fly, in Hawaii eating Thai
You gotta pay me for a comment, and that comment might be why
Asian ho, say she think I'm nice, why 'cause I eat rice?
Bitch, I'm mean, go and get your things, you can spend the night
gracze Leeds wyszli z białymi koszulkami z napisami Champions League/Earn it (przód) i Football is for the fans (tył)
+

+
- nihil Novi
No ale @SWN narazie jest 12 zespołów
Brakuje 8 I nie wiem jak te 5 będą dobierać ale wezmą taki Ajax i też raz na kilka lat zajmie miejsce w top4 z dwóch grup i się dostanie dalej i też kogoś pojadą do półfinału przecież taki Arsenal będzie pewnie ostatni i się będą trafiać zespoły którym też się uda tak to widzę
E: plus dostana większy hajs niż w tej lm i nie będą musieli odpierdalać każdego dobrego zawodnika cały czas
Brakuje 8 I nie wiem jak te 5 będą dobierać ale wezmą taki Ajax i też raz na kilka lat zajmie miejsce w top4 z dwóch grup i się dostanie dalej i też kogoś pojadą do półfinału przecież taki Arsenal będzie pewnie ostatni i się będą trafiać zespoły którym też się uda tak to widzę
E: plus dostana większy hajs niż w tej lm i nie będą musieli odpierdalać każdego dobrego zawodnika cały czas
Ostatnio zmieniony 19 kwie 2021, 21:37 przez Groszek, łącznie zmieniany 1 raz.
Wszystko jest kawałem oraz żartem
Wszystko już widziałem, co potrzebneXD
Wszystko już widziałem, co potrzebneXD
- PeterStillNinety's
- WNB Weteran
Można się śmiać z Pana Darka zarzadcy zespołu ze stolicy ale on to mówił już z rok temu jak nie lepiej Można poszukać jego wypowiedzi w necie Futbol dla bogatych i nawet zespół z największym budżetem w pl lidze może zapomnieć o poważnych pucharach.crbn pisze: ↑19 kwie 2021, 20:46 Dobra, chuja się stanie, w Serie A już się boją cokolwiek przegłosowywać, jutro to samo w Anglii będzie. Rządy dostaną kaski, też zamilczą. Wczoraj umarł futbol, jaki znaliśmy, nie ma powrotu do tego, co było. Żegnajcie przygody mniej znanych klubów w europejskich pucharach, teraz piłkarze i właściciele będą jeszcze bogatsi. UEFA przestanie istnieć, bo do niczego się nie nadaje, FIFA wejdzie w układ i na tym się skończy.
Mam nadzieję że utworzą jakiś puchar Intertoto dla nas, mołdawii i reszty zawadiaków ze wschodniej europy. Jak już utworzyli to nie bijcie, dla mnie futbol klubowy nie istnieje od kilku lat.
Kontuzje brak sportu byłem wyczerpanym wrakiem dziś powracam po swój łup jak pirat w ręce z hakiem
Kurwa, jak Thibault Moulin zajebał bramę na 3:2 Realowi, to na całym Grochowie było słychać głośne "JEST KURWAAAA!!!" - to jest piękno futbolu
Liga Konferencji Europy ma chyba wejść w tym roku
Turniej w założeniu ma się odbywać od sezonu 2021/22; będzie właściwie niższym poziomem Ligi Europy UEFA, którą z kolei planuje się zmniejszyć do 32 drużyn w fazie grupowej. W rozgrywkach w pierwszej kolejności będą uczestniczyć drużyny z niższych w rankingu federacji krajowych należących do UEFA[2].
to było faktycznie piękno futbolu dodając fakt, że chwile wcześniej ci sami kibice wyautowali się z oglądania tego meczu na żywo robiąc bydło w poprzednim i takie święto raz na 20 lat było rozgrywane przy pustych trybunach
Kocham, pozdrawiam
bydło to się robiło 20 lat temu
mysle, ze dla wczutych kibicow to nie bedzie roznicy przeciez
chociaz nie wiem na pewno, ale tak mi sie wydaje, ze kibice robia doping bo to ich zajawka
raczej dla tych niedzielnych jankow, co czasem sie przejda na mecz i jak ich druzyna wygrywa to cos tam zaklaszcza, to dla nich moze to byc argument, ze juz nie bedzie takiej mozliwosci ze ich ulubiony zespol zagra przeciwko jakiemus gigantowi i teraz placza jak to superliga niszczy futbol
no coz, zdania sa podzielone (DZIWNE), ja tam czekam na rozwoj wydarzen, ale ilosc dramy w ciagu <24h ma chyba jakos wynagrodzic te bezplciowa obecnie pilke
chociaz nie wiem na pewno, ale tak mi sie wydaje, ze kibice robia doping bo to ich zajawka
raczej dla tych niedzielnych jankow, co czasem sie przejda na mecz i jak ich druzyna wygrywa to cos tam zaklaszcza, to dla nich moze to byc argument, ze juz nie bedzie takiej mozliwosci ze ich ulubiony zespol zagra przeciwko jakiemus gigantowi i teraz placza jak to superliga niszczy futbol
no coz, zdania sa podzielone (DZIWNE), ja tam czekam na rozwoj wydarzen, ale ilosc dramy w ciagu <24h ma chyba jakos wynagrodzic te bezplciowa obecnie pilke
ogólnie tak myślę na ile ten format stałych ekip jest trwałą i wiodącą ideą tego projektu, a na ile wyrachowanym zagraniem skoncentrowanym na tym żeby UEFA se ryj rozjebała i potem się zobaczy, bo to oczywiste że te kilkanaście drużyn robi większą oglądalność niż cała reszta
no i patrząc że pierwsze przebąkiwania to był gdzieś 2009, to niewykluczone że super liga początkowo była tylko straszakiem do zmiany systemu płatności, bo jak robisz na edycji LM 3 mld, a klubom do podziału zostawiasz 300 mln i później się dziwisz że ktoś na ciebie wykłada chuja to
no i patrząc że pierwsze przebąkiwania to był gdzieś 2009, to niewykluczone że super liga początkowo była tylko straszakiem do zmiany systemu płatności, bo jak robisz na edycji LM 3 mld, a klubom do podziału zostawiasz 300 mln i później się dziwisz że ktoś na ciebie wykłada chuja to
też tak o tym myślę ale na razie mam pustostan, pojebany ten pomysł
No to w takim razie ta grupa założycielska powinna wjechać od razu z jasno nakreślonym planem, a nie "yyy dobra nas jest 12, kto chce to też pokażcie dupe UEFIE, a potem się pomyśli", bo ja będąc CEO jakiegoś wspomnianego Ajaxu czy Marsylii średnio chciałbym stać w sytuacji, gdzie może wezmą mnie do corocznej Superligi, może zostanę w CL, a może wyjebią mnie z UEFY za kombinowanie i jednocześnie Superliga stwierdzi "sory wariacie, głupio wyszło, już komplet".
Tak samo jak ze dwie strony temu ktoś przytomnie zapytał "hej, a co jak taki Arsenal albo Milan nadal będzie leciał w dół i będzie tam wyłapywał wpierdole rok w rok, a wyraźnie lepsze kluby będą stały w kolejce" i dostał odpowiedź "yyy no ten chyba ich wtedy wyjebią może nwm". Już widzę jak którykolwiek z tych klubów łożąc hajs daje się wyjebać z kółka nawet pomimo kopania się po czole
No nie wiem panowie, o ile w drogich Londyńskich restauracjach nie odbywają się właśnie 200 IQ roszady właścicieli, to póki co ten pomysł brzmi jak SPIERDALAJCIE, A POTEM SIĘ ZOBACZY.
B to G strikes again, thick hay on the bread... For me it's a lifestyle, you say that's about swag
swn ale twoje moje i innych ancymonów zdanie nikogo nie obchodzi więc nie możemy tego traktować normalnie po prostu bo oni odpierdalaja swoje
-
ksiazenieporzadek
Przecież już plan jest, za sam udział 350 baniek w europejskiej walucie dla każdego. Taki Ajax wtedy jak zrobił 1/2 LM zarobił przez cały sezon 199,5 mln euro, a tutaj ma prawie dwa razy tyle za sam udziałSWN pisze: ↑19 kwie 2021, 21:56 No to w takim razie ta grupa założycielska powinna wjechać od razu z jasno nakreślonym planem, a nie "yyy dobra nas jest 12, kto chce to też pokażcie dupe UEFIE, a potem się pomyśli", bo ja będąc CEO jakiegoś wspomnianego Ajaxu czy Marsylii średnio chciałbym stać w sytuacji, gdzie może wezmą mnie do corocznej Superligi, może zostanę w CL, a może wyjebią mnie z UEFY za kombinowanie i jednocześnie Superliga stwierdzi "sory wariacie, głupio wyszło, już komplet".
Spoiler
XDDDDDDDDDThe Super League clubs have decided to transfer their UCL trophies over to the Super League. Real Madrid will start with 13 Super League championships.
Nottingham Forest, dwukrotny zwycięzca Superligi, hmmm, jak to brzmi.

No dobra, ale wolałbym wiedzieć, czy reszta drużyn spoza założycielskiego grona będzie wybierana na podstawie bilansu w danym sezonie, ilości obserwujących na instagramie, czy może będą po prostu kręcić kołem w domu Ekipyksiazenieporzadek pisze: ↑19 kwie 2021, 22:08 Przecież już plan jest, za sam udział 350 baniek w europejskiej walucie dla każdego. Taki Ajax wtedy jak zrobił 1/2 LM zarobił przez cały sezon 199,5 mln euro, a tutaj ma prawie dwa razy tyle za sam udział
B to G strikes again, thick hay on the bread... For me it's a lifestyle, you say that's about swag
reszta się eliminuje i do grona założycieli wpadną lizodupy bądź wylizocipy okrutne, niech sobie żyją
możecie zrobić w końcu ankietę bo jestem ciekawy zdania tysiąca chłopa co sądzą o tym martwym bolcu
możecie zrobić w końcu ankietę bo jestem ciekawy zdania tysiąca chłopa co sądzą o tym martwym bolcu

-(1).gif)