ŻYTO/NOON - Morza Południowe (2021)
Re: ŻYTO/NOON - Morza Południowe (14.05.2021) [Zapowiedź]
Niech gościu wraca pod klatówe i straszy studentów a nie psuje tu bity Noona.
ooooo dokładnie, maluch by tego nie spierdoliłdziejaszek pisze: ↑14 kwie 2021, 10:43 Jeśli musiał być ulicznik, to takiego Malucha bym posłuchał na tych bitach. Ten Żyto tragedia.
Zajebisty ten numer nie wiem do czego się przypierdalacie jeśli chodzi o nawijkę tutaj. Patenty fajne, cringowych linijek jak w przypadku poprzedniego singla brak, tembr głosu dalej ładnie leży na tych klasycznych nunowych dźwiękach. Tym razem props, z mojej strony. Piernikowski pewnie by podobnie nawijał jakby był mniej eksperymentalny.
przecież ta prostota Żyta idealnie pasuje do tych Noonowych kurwa bitów
świadomość swojej ignorancji
to początek drogi do elegancji
Dobrze to fituje, jak się nie słucha co on tam sobie dokładnie szczeka to brzmi super
No, ale tbh chyba już skumałem konwencję i nie przeszkadza ten Żyto, chyba powinęv
No, ale tbh chyba już skumałem konwencję i nie przeszkadza ten Żyto, chyba powinęv
Żyto trochę ginie w tym bicie i to jest akurat na mega plus, kawałek całkiem niezły, na pewno lepsze niż Ciecz
Będą instrumentale, Noon potwierdzał. Ten kawałek bardzo na plus,Noon idzie po producenta roku luźno, jeśli utrzyma poziom tych singli. Końcówka Cieczy to jest po prostu kwintesencja brzmienia, które u niego lubię najbardziej
Tutaj też sztosowo, pięknie się wkręca
- filipthekiddo
papierosa poli jak na balkonie stoi
Chodzilo mi raczej o to zejak juz bral rapera na album to mogl dac kogos kto nie zesra sie na te bity jak zyto. W innym wypadku mogl w ogole nie zapraszac nikogo i pieprznac instrumwntalny albummario995 pisze: ↑14 kwie 2021, 12:22 Będą instrumentale, Noon potwierdzał. Ten kawałek bardzo na plus,Noon idzie po producenta roku luźno, jeśli utrzyma poziom tych singli. Końcówka Cieczy to jest po prostu kwintesencja brzmienia, które u niego lubię najbardziejTutaj też sztosowo, pięknie się wkręca
łojroli-niedoli-Coca Coli-woli-Woli-goli-goli-kiboli-roli-poli-stoi-boli-Woli-Żoli
wstyd takie coś pisać na pierwszy nielegal pod ściągane bity z youtuba a co dopiero legal z Noonem. Czekam tylko dla instrumentali
Nie no szanujmy się fajnie że Noon wraca ale to nie powód żeby usprawiedliwiać dukanie tego troglodyty akwarelisty, chujowe zresztą tak samo jak nudne bity Noona.
Noon się wypolił. Żyto spierdolił.
Yakuza not mafia, Yakuza wa kazoku.
hit dla mnie to jest tak szczerze, że ludzie tutaj nie kumają tej konwencji xD lepiej by bylo jakby laik albo jimson potrójne nawijali pod bity noona
przecież tu ma być brud i prostota
przecież tu ma być brud i prostota
A wyszedł syf i prostactwo.
Yakuza not mafia, Yakuza wa kazoku.
wypierdalać do opery
aha zapomnialem ze turzyn by chciał wene na tych bitach xD
aha zapomnialem ze turzyn by chciał wene na tych bitach xD
Ostatnio zmieniony 14 kwie 2021, 18:16 przez eddy_wata, łącznie zmieniany 1 raz.
zmarnowany bit
- mlodyperkez
czym sie rozni ten bit od tych z ostatniej plyty noona? myslalem ze jak po tylu latach nagrywa cos z raperem to bedzie bardziej haipehaope a tak to w zasadzie wyszlo ze jakis dukajacy lak polozyl linijki na odrzut z NNN i w sumie to tyle.
zeby nie bylo bit jest spoko, ale nie takich produkcji sie spodziewalem slyszac 'noon wraca do rapu'. zyto (ja pierdole nk go wpisze do najgorszych ksywek) nie pomaga.
zeby nie bylo bit jest spoko, ale nie takich produkcji sie spodziewalem slyszac 'noon wraca do rapu'. zyto (ja pierdole nk go wpisze do najgorszych ksywek) nie pomaga.
Wena rozjebalby na kazdym bicie wiec przestan iksdejować pacanie. To ze ma byc brud to spoko, brud byl u hadesa na debiucie. Prostota? Tez spoko, proste technicznie linijki ma sokol na przyklad.
Nie kumamy konwencji? Ziomus, czy konwencja bylo tutaj wziac noskilla zeby napierdalal rymy jak ulicznik osmej ligi podziemia?
Nikt nie oczekuje potrojnych, ba, nawet podwojne niepotrzebne. Ale to jest kurwa poziom zenady